Хороскоп за днес, 20 март-Придобивки и успех за една зодия за старт на зодията

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за днес, 20 март-Придобивки и успех за една зодия за старт на зодията
13022
Хороскоп за днес, 20 март-Придобивки и успех за една зодия за старт на зодията

Ужасно начало на работната седмица за 3 зодии. Понеделник има успешно развитие за Овните, липсата на информация е най-притеснителното явление за Лъвовете.

Вижте какво ви очаква и вас!

 

Хороскоп за днес ОВЕН

Понеделник има успешно развитие за Овните. Денят е благоприятен за контакти. В професионално отношение ще имате плодотворен ден, но не бъдете наивни, защото някой може да се възползва и да ви причини финансови загуби. Трудности при някои, свързани с наследство.

 

Хороскоп за днес ТЕЛЕЦ

В понеделник вие сте изразителни, устремени и в състояние да постигнете висок успех в личните или в професионалните си дела. Не проявявайте агресивност при контактите си, защото можете да се провалите.

 

Хороскоп за днес БЛИЗНАЦИ

Особено добър ден е понеделник за вас и ще бъде успешен във всяко отношение. На работното си място някои от вас ще проявят недоволство и е възможно да се почувстват затруднени. Възможно е шефовете ви да се противопоставят на някои ваши планове, изложете ги друг ден.

 

Хороскоп за днес РАК

Понеделник е благоприятно начало за вашия професионален живот, но трябва да се съобразите с някои много важни неща, за да не се обърнат против вас. Първото важно условие е да проявите умереност във всичко. Не се предоверявайте и не разкривайте намеренията си.

 

Хороскоп за днес ЛЪВ

Липсата на информация по интересуващи ви въпроси е най-притеснителното явление за Лъвовете. Днес опитът ви да си я набавите, ще бъде фатална стъпка от ваша страна. Оставете нещата такива, каквито са. Съществуват възможности някой да ви създаде професионални трудности.

 

Хороскоп за днес ДЕВА

Ден за успехи, пълнота и изобилие е понеделник за Девите. Днес няма да имате никакви проблеми от делово или професионално естество. Единственото неприятно явление е опитът на някои от колегите да ви шпионира. Отнасяйте се с по-малко доверие към околните.

 

Хороскоп за днес ВЕЗНИ

Важен е понеделник за вашите взаимоотношения с приятели или роднини. Тези, които се обръщат към вас за помощ, непременно имат нужда от такава и не им я отказвайте. Денят се характеризира с успехи в професията, в деловите контакти и заниманията с обществен характер.

 

Хороскоп за днес СКОРПИОН

В понеделник силата на Скорпионите е изразителна, но обстоятелствата не ви позволяват да действате. Съществуват задръжки, които в някои случаи са у самите вас. Днес най-добре ще се развиват вашите професионални дела и трябва да насочите изцяло енергията си натам.

 

Хороскоп за днес СТРЕЛЕЦ

Денят ви изправя пред зависимост от определен контакт, най-вероятно от делови порядък. Ако го осъществите, вашият успех не подлежи на съмнение. Работната седмица започвате в конфликтна ситуация. Във финансовите дела днес денят има негативен израз както към професионалистите, така и към бизнесмените. Отдайте се на почивка!

 

Хороскоп за днес КОЗИРОГ

Труден е понеделник и може би някои ще имат здравословни проблеми, които няма да им дадат възможност да реализират деловите си намерения. Ваш “приятел” ще се опита да ви измами. За други понеделник е успешен в делово отношение. Бъдете дипломатични, ще е необходимо да преглътнете хорска сплетня по ваш адрес. От завист е!

 

Хороскоп за днес ВОДОЛЕЙ

За Водолеите в понеделник са характерни придобивките и успехът. Необходимо е да проявите повече активност и усет за хармония. Мнозина имат домашни проблеми, които в някои случаи са продължили по-дълго от очакваното. За реализиране на финанси се възползвайте от късмета си. Шансът да спечелите в хазартна игра е голям и късметът няма да ви изневери.

 

Хороскоп за днес РИБИ

Много успешен е понеделник и създава добри възможности за финансова реализация или активност в делови план. При някои са възможни задръжки в делата поради липса на достатъчно информация, но ще можете да си я набавите още днес. Приятели ще се опитат да ви подведат с лъжлива информация или премълчана истина.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft