Хороскоп за днес, 6 декември-Финансови постижения и пълен успех за 3 додии на Никулден

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за днес, 6 декември-Финансови постижения и пълен успех за 3 додии на Никулден
3727
Хороскоп за днес, 6 декември-Финансови постижения и пълен успех за 3 додии на Никулден

Хороскоп за днес ОВЕН

Активни в реализирането на целите си, Овните ще имат успешен професионален ден. Проблеми е възможно да възникнат с администрации, и ако възнамерявате да действате чрез такива е по-добре да отложите за друг ден, защото днес нервното ви напрежение е високо и ще последват кавги. По възможност ограничете общуването, контролирайте мислите си и простете обидите към себе си.

 

Хороскоп за днес ТЕЛЕЦ 

Поради изразително вътрешно напрежение у Телците, четвъртък ще е доста утежнен.

Бихте могли да реализирате целите си чрез дипломатичност. Някои ще се опитат да действат от позицията на хора владеещи положението, но не е препоръчително. Такъв ход определено е безполезен. Ограничете общуването, контролирайте мислите и емоциите си, и простете на хората, които са ви обидили.

 

Хороскоп за днес БЛИЗНАЦИ

Малко нервен и напрегнат, но пък успешен за планиране и за печалби. За голяма част от Близнаците е важно да не се отпускат и да работят по-настоятелно за осъществяване на идеите си. Добре би било да укрепите позициите си, защото ще възникнат мъчителни дестабилизиращи фактори. За предпочитане е да не изяснявате прекалено чувствата си, за да не навлезете в по-сложна материя.

 

Хороскоп за днес РАК

Въпреки, че преобладаващото мнозинство от Раците ще са доста енергични през този ден, деловата ви реализация ще се движи трудно и едва ли ще оставете доволни от постигнатото. На по-значителен успех може да се надявате в обществените контакти и партньорските ангажименти. Подкрепете нечии усилия да подобри живота си, а вие потърсете по - уединено място, където да размишлявате.

 

Хороскоп за днес ЛЪВ

Ярка и изразителна ще е и нервността и при Лъвовете днес. Късметът ви е силен и ще се изрази предимно в контактите, преговорите и при сключване на сделки или при водене на преговори. В службата ще възникнат проблеми, с които едва ли ще справите ако не овладеете негативните емоции. Посветете се на дома и семейството си, без да омаловажавате изискванията на близките си.

 

Хороскоп за днес ДЕВА

Добри възможности за печалби и изразителен личен късмет, но проблеми с администрация и острота в партньорството. Голяма е вероятността да преустановите взаимоотношенията си с човек от обществените среди или с партньор от бизнеса. За други в бизнеса – стабилизация и устройване. По-малко се доверявайте и повече разчитайте на свои сили да се справите с трудностите.

 

Хороскоп за днес ВЕЗНИ

Много хубав ден за осъществяване на ангажиментите, за парични печалби и за освобождаване от негативни ситуации в бизнеса или по въпроси от лично естество. За устремилите се към ново делово поприще, четвъртък е чудесен. Всички от зодията следва да избягват кавгите. Това е негативното за днес. Останете реалисти и не се поддавайте на инерцията, която днес ще владее мнозина.

 

Хороскоп за днес СКОРПИОН

Успехът, който ще постигнат Скорпионите явно ще е недостатъчен, за да укроти гнева им, защото четвъртък се оказва наситен с коварни и подли действия срещу вас. Последните са характерни в службата и деловите среди. Денят е благоприятен за провеждане на преговори, контакти и сделки. В отношения си през днешния ден бъдете по-въздържани и не говорете излишно, за да си спестите неприятно чувство и загуби.

 

Хороскоп за днес СТРЕЛЕЦ

Този ден е благоприятен за парични печалби и за реализация на цели чрез нечие посредничество или подкрепа, но ще е много труден за постигане на трайни резултати, гарантиращи в бъдеще интересуващо ви развитие. По такива въпроси ще останете крайно разочаровани поради коварство. Потиснете негативните си усещания, ако се появят такива, бъдете по-добри и готови на отстъпки, изразявайки благородството и силата на духа ви.

 

Хороскоп за днес КОЗИРОГ

Напрежението при Козирозите ще е голямо поради кавги с някой, а бизнесмените трябва да въздържат гнева си, за да не си развалят отношенията с някой. От друга страна четвъртък е благодатен за успешна  реализация на лични и делови цели предоставяйки ви шанс за чудесни постижения. Не обръщайте внимание на дреболиите, извисете се над тях и се опитайте да анализирате детайлите.

 

Хороскоп за днес ВОДОЛЕЙ 

Водолеите следва да се насочат към укрепване на позициите и да стоят далеч от конфликти. За да е успешен денят ви, не бива да действате прибързано или агресивно. По деловите си задачи е хубаво да сте настойчиви и усърдни въпреки трудностите и несгодите. Някой ще ви помогне. Бъдете обективни и не вярвайте на обещания, колкото и да ви харесват, нещата не са такива, за каквито ви се представят и каквито изглеждат.

 

Хороскоп за днес РИБИ 

Доста напрегнат ден, през който ще реализирате успешно целите си ако сте изградили дневния си делови план съвършено, и разбира се го изпълните. Отклоняването от задачите ще е вашият най-голям враг. Действайте последователно и целенасочено, за да се реализирате в максимална степен. Гледайте по-ведро на нещата и пазете здравето си. Не излизайте на открито без шапка, уязвими са главата и очите.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft