Хороскоп за утре 1 декември-ВОДОЛЕЙ Финансов напредък, СКОРПИОН Пред ново начало

вход през zajenata.bg
За Жената
Хороскоп за утре 1 декември-ВОДОЛЕЙ Финансов напредък, СКОРПИОН Пред ново начало
19756
Хороскоп за утре 1 декември-ВОДОЛЕЙ Финансов напредък, СКОРПИОН Пред ново начало

ОВЕН
Внимавайте
Съзнанието, че има какво да кажете и направите ще ви мотивира за действия, различни от планираните. Денят е изпълнен с илюзии, заблуди и лъжи.

Ако се почувствате в плен на страхове, тревоги и мрачни мисли, погледнете по-ведро на нещата и пазете здравето си.  Основаването на съюз или съдружие е основният печеливш ход за Овните днес. Денят фиксира ново начало, което за някои от зодията може да означава започване на нова работа. 

ТЕЛЕЦ
Трудности и сполуки
Горите от желание час по-скоро да видите резултатите от работата си. Очакванията ви са големи, но бъдете реалисти. Тежък ден, през който е по-добре да ограничите общуването, да контролирате мислите си и да простите обидите към себе си. Липсата на шанс при Телците не може да се определи като характерно влияние за вторник, но е възможно да възникне конфронтация в разговори по интересуваща ви тема, която ще доведе до конфликт. 

БЛИЗНАЦИ
Избягвайте лошите емоции
За голяма част от вас денят е свързан с неотложни задачи, свързани най-вече с професионалната ви заетост. Неблагоприятната енергетика на деня налага да ограничите общуването, по-добре да контролирате мислите и емоциите си, и да простите на хората, които са ви обидили. Добрият тон е гаранция за вашия успех днес, но малцина от Близнаците са готови да го демонстрират. Стремежът към диктат е противопоказен, защото онези към които ще го приложите, ще намерят начин да действат злотворно.

РАК
Действайте смело
Завършвате нещо важно, върху което работите от доста време. Това ще ви донесе желаното удовлетворение, още повече че получавате чудесни отзиви за работата си. Днес ще избегнете нежелани развръзки, ако не изяснявате прекалено чувствата си, за да не навлезете в по-сложна материя. При условие, че действате по целите си последователно, честно и всеотдайно, вторник обещава много добри постижения и в личен, и в делови аспект. 

ЛЪВ
Силни емоции
Ще ви занимават мисли как по-добре да организирате работата си за да стане тя печеливша. Някой ще ви постави в ролята на арбитър. Днес не се задълбочавайте върху несъществените неща и се опитайте да анализирате случващото се, като се стараете да запазите силите си. Много труден ден, който за мнозина може да се окаже начало на твърде напрегнат и неприятен период с продължителност от два месеца и половина. 

ДЕВА
Бъдете активни
Въпроси от професионален и личен характер ще решавате с прозорливост и делови подход. Посветете се на дома и семейството си, без да омаловажавате изискванията на близките си, бъдете толерантни и покажете доброто. Вторник ще е успешен, но и не малко напрегнат за Девите. Не прибързвайте и не проявявайте агресия при реализацията на целите си – делови или лични, защото това е най-прекият път към неуспеха. Обстоя телствата около вас говорят да нестабилност.

ВЕЗНИ
Изразителен ден
Гъвкавия ви подход ви дава сериозно предимство. Ще се чувствате тонизирани и весели и с доброто си настроение ще радвате околните. Денят е труден за всички, за това се старайте да поддържате нормални взаимоотношения и не изяснявайте прекалено обстоятелствено чувствата си. Безспорно хубав и успешен, вторник продължи развитието на благодатна делова седмица, която освен, че ще е печеливша, предоставя чудесни възможности за стабилизация и за осъществяване на нови делови партньорства или съюзи.

СКОРПИОН
Пред ново начало
Проявете разбиране към човека до вас, чието поведение ви смущава. Не бързайте да го съдите, за да не навредите на себе си. Ще останете защитени от атаките на деня, ако потърсите в обкръжението ви онези, с които може да споделяте културни, спортни, духовни, творчески, професионални или лични интереси. За този ден определено може да се каже, че ще е успешен относно бъдещата ви реализация, най-вероятно на различно от сегашното ви делово място и при други условия.

СТРЕЛЕЦ 
Пазете се
Финансовите ви претенции ще бъдат задоволени и ще имате възможност да приключите успешна сделка. В отношения си през днешния ден се старайте да сте по-въздържани и не говорете излишно, за да си спестите неприятно чувство и загуби. Лична и делова стабилност, парични печалби и нови възможности за разширение сферата на изява чрез обществените среди. Проявете умереност и бъдете по-критични към уговорки и обещания. 

КОЗИРОГ
Забавяне в действията
С мнителното си отношение към околните сте в състояние да провалите добрите им намерения. Днес има много причини, заради които може да се почувствате преуморени и депресирани, излъгани и разочаровани. Денят не е от най-добрите за Козирозите. Истина е, че контактите ви бъдат успешни, а за някои и печеливши, но сега едва ли ще е възможно да достигнете до конкретни резултати относно въпрос, по който работите. Ситуацията не е благоприятна, но не е отчайваща.

ВОДОЛЕЙ
Финансов напредък
За да постигнете онова, което желаете трябва да подходите към задачите си грижливо и с нужната отговорност. Ако ви преследват затруднения и установите нечие неблагоразположение към вас, не изпадайте в раздразнение и гняв. Хубави възможности за финансова реализация и за провеждане на ползотворни контакти, но не добри условия за постигане на отдавна фиксирана цел, която за едни от зодията фиксира решаването на личен въпрос, а при други се свързва с деловите намерения.

РИБИ 
Внимавайте с лъжите
Съпътстващите проблеми ви причиняват тревога, въпреки, че са решими. По-лесно ще се противопоставите на възможните затруднения през днешния ден, ако сте изпълнени с добри мисли и не споделяте личните си преживявания. Лична сполука, парични печалби и добри възможности за успех в службата и деловите среди. необходимо е да сте внимателни и предпазливи в контактите, които ще проведете с делови цели.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft