Хороскоп за утре, 1 октомври-РИБИ Добри постижения, ВОДОЛЕЙ Чудесен шанс за напредък

вход през zajenata.bg
За Жената
Хороскоп за утре, 1 октомври-РИБИ Добри постижения, ВОДОЛЕЙ Чудесен шанс за напредък
12244
Хороскоп за утре, 1 октомври-РИБИ  Добри постижения, ВОДОЛЕЙ Чудесен шанс за напредък

ОВЕН
Силен късмет
Ще се справите с хаоса край себе си, ако заложите на умението си да организирате и внасяте ред. Късметът на Овните е силен през този ден, но това не ви освобождава от необходимостта да действате с подчертана настойчивост по целите си, за да се реализирате по най-добрия начин.

Ще постигнете удовлетворителни резултати по онези цели и задачи, чието изпълнение е планирано.

ТЕЛЕЦ
Силни противоречия
Ангажиментите днес ще ви потопят в динамиката на ежедневието. За да ви спори не допускайте някой да се намесва в делата ви. Фактори за успешна реализация на целите не липсват, но социалните обстоятелства като цяло са утежнени, което предизвиква затруднения при осъществяването на целите. Днес ще възникнат такива при разрешаването на въпроси от финансово естество. Очертават се много остри противоречия.

БЛИЗНАЦИ
Търсете единомислието
Няма да ви липсват проблеми за решаване, но можете спокойно да се облегнете на едно сигурно рамо. Очертава се сблъсък с трудности, които ще отстраните по най-добрия начин ако достигнете до единомислие с вашите партньори. Не се ли получи така, вероятността за успех ще бъде напълно блокирана.

РАК
Начало на делови промени
Решения, важни за бъдещите ви реализации ще ви накарат да потърсите мнения и се допитате до експерти в сферата, в която работите. В делово отношение този ден е много важен, защото ясно ще подчертае как ще се развива месец октомври. Шансът ви за успех не е слаб. Ще отстраните проблеми, и ща започнат благоприятни делови промени.

ЛЪВ
Предстоят важни промени
Насочете част от енергията си към подобряването на отношенията с близък човек. Недостатъкът на шанс за справяне с проблемите в четвъртък, а всъщност за целия предстоящ октомври, надхвърля потенциала ви да блокирате появата на гнетящите ви проблеми, защото са плод на нестабилността в държавата. Ще стабилизирате деловите си позиции. Предстоят хубави промени.

ДЕВА
Силен шанс за успех
Този ден ще е изпълнен с емоции. В чудесно настроение сте и се раздавате изцяло, а това понякога е доста изтощително. Напрежение, острота във взаимоотношенията и кавги в службата са характерни за Девите днес, но не са фатални. Ще се освободите от пречещите ви хора или ситуации, и ще направите решителна крачка напред за реализация на набелязаните цели. Укрепете административните си връзки.

ВЕЗНИ
Не проявявайте вероломство
Днес предприемате реални стъпки към дейност, която ви привлича отдавна. Много добри резултати ще постигнат онези Везни, които ще демонстрират активност и неотстъпчивост в деловата си изява. Не се подвеждате по идеята да действате вероломно, и да изправите другата страна пред свършен факт. Сега ще постигнете успех, но не след дълго тежко ще платите.

СКОРПИОН
Действайте почтено
Стойте далеч днес от дребни спорове, които само могат да ви развалят настроението. Като възможности за реализация четвъртък е позитивна за Скорпионите, но звездите предупреждават, че непочтеността във взаимоотношенията и кавгите в бизнеса предизвикат остри проблеми, които едва ли ще решите бързо и лесно. Действайте правомерно. Започва благоприятен период.

СТРЕЛЕЦ
Стабилизирайте се
Теми, от които малко сте се интересували до днес ще привлекат вниманието ви. Истина е, че четвъртък носи кавги, които обхващат въпроси от делови порядък, но навирането но изход не е трудно, както и постигането на финансов успех, при осъществяването на целите. Добрата новина е, че стъпвате на прага на плодотворен етап. Не занижавайте усилията си и се стабилизирайте.

КОЗИРОГ 
Много благоприятен ден
Денят е подходящ за срещи, запознанства и развлечения. Благоприятен и успешен за материална реализация, четвъртък ярко подчертава, че самокритичността и осмислянето на реалните фактори в заобикалящото пространство, е задължителна за мнозина от зодията. Промяната в нещо е жизнено необходима. Мобилизирате ли се – ще я осъществите.

ВОДОЛЕЙ
Чудесен шанс за напредък
Работата ви носи много предизвикателства днес и трябва да бъдете пределно концентрирани за да се справите с всичко, което ви предстои. Изразителни възможности за реализацията на делови цели, включително и за решителна крачка относно смяна на работата, или за поемане на допълнителни ангажименти, чрез които ще стабилизирате позициите си в професионалния сектор. Нови хоризонти се откриват и в личния ви живот.

РИБИ 
Добри постижения
Бъдете повече реалисти и не се оставяйте на емоциите да ви водят. Четвъртък е достатъчно сполучлив за служебна реализация и финансови печалби. Ясно и точно и фиксиран успехът на преговарящите. Във взаимоотношенията с колеги, партньори и в обществените среди следва да сте много внимателни. Освен това – не се подавайте на примамливи оферти! Ще загубите!
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft