Хороскоп за утре, 10 септември-СТРЕЛЕЦ Безспорен успех, СКОРПИОН Проявете упоритост

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре, 10 септември-СТРЕЛЕЦ Безспорен успех, СКОРПИОН Проявете упоритост
15427
Хороскоп за утре, 10 септември-СТРЕЛЕЦ Безспорен успех, СКОРПИОН Проявете упоритост

Вторник е един от най-натоварените деловите дни от тази календарна седмица. Мобилизирайте се в максимална степен, за да въведете ред в действията си.

Не прибързвайте с решения, за които трябва повече време за мислене.

ОВЕН
Мобилизирайте се за делата си

С каквото и да се занимавате днес, от вас струи такова самообладание, което кара околните да ви съдействат безпрекословно. Възникват и някои неблагоприятни ситуации, които може да се окажат спирачка за осъществяване на вашите цели, но ако защитавате позициите си и не отстъпвате от целите си - ще ги преодолеете. Освен чрез активни действия в деловите и обществените среди, Овните едва ли ще реализират целите си по друг начин. 

ТЕЛЕЦ
 Не прибързвайте

Ясните ви цели водят до точни и практични действия, изчистени от всякаква суета и губене на внимание. Вторник ясно подчертава стабилните позиции на Телците и възможностите за успешна реализация на целите, но има и един недостатък – повишена нервност водеща до прибързване. Не се подавайте на това въздействие! Дори да постигнете успех чрез този стил, не след дълго ще се оформят големи пукнатини.

БЛИЗНАЦИ
Работете за стабилността си

Едва ли ще останете доволни от себе си днес ако се заемате последователно с много дейности, които не довършвате докрай. При Близнаците напрежението е подчертано предимно чрез липсата на социална стабилност, породена от бързата промяна на ситуациите. Чрез недоволство и бурни реакции,едва ли ще трансформирате събитията в своя полза.Избягвайте конфронтациите и работете с подходящи средства за стабилизацията си. 

РАК 
Сблъсък с трудности

Днес ще се проявите като истински миротворци и ще намерите решение на проблем, притесняващ повече хора. Със затруднения през този ден ще се сблъскат и Раците. Очертават се конфликти във връзка с финанси, и непочтеност от хора с които имате всекидневни съвместни ангажименти. Не пилейте времето си в безплодни разговори и контакти, а се възползвайте от предимството, с което разполагате. 

ЛЪВ
Владейте емоциите

Днес пред вас се откриват добри шансове да реализирате идеите си, затова трябва да действате настъпателно и според собствените си интереси. Остротата в поведението, предизвикана от ярка нервност и душевен дисбаланс е характерна за контактите с околните при преобладаващата част от Лъвовете. При някои е съчетана с хитрост и дори с опити за измама, но с такива средства трудно може да се постигне успех. 

ДЕВА
Работете в партньорство

Заети сте с много неща днес и е възможно да пропуснете нещо важно, което се случва около вас. И за Девите проблемите през този ден никак не са малко. Най-важното е да избягвате конфронтациите, защото ще се превърнете в обект за тежки, подли удари, които няма да закъснеят. Надеждата ви за реализация на целите ще се осъществи само по пътя на партньорството и взаимната подкрепа.

ВЕЗНИ
Проявете качествата си

Говорете открито и спокойно за нещата, които ви вълнуват. Не ги потискайте в себе си, споделени, за тях ще се намери бързо и вярно решение. Без опити за надхитряване на партньорите, и на основата на настойчивост при осъществяване на целите, Везните ще постигнат успех през този ден. Интензивността е присъщо ваше качество и не бива да се отказвате от него в името на спестените усилия. 

СКОРПИОН
Проявете упоритост

Днешните ви успехи са в резултат на положени вече усилия и с радост ще отпразнувате победата си. При Скорпионите ситуацията не е по-различна от тази, валидна за предишния знак. При вас дори е особено наложително да действате активно и да сте упорити за реализиране на целите, независимо от трудностите. Постъпите ли така, ситуацията със сигурност ще се промени, защото някой ще ви помогне. 

СТРЕЛЕЦ
Безспорен успех

Проблемите, за които не ви остана време ще ви създават притеснения, за това не ги пренебрегвайте. Силно надежден и твърде успешен ден за осъществяване на професионалните ангажименти, за плодотворни контакти и удовлетворителни споразумения при провеждане на преговори. Безусловно ще постигнете онова, към което сте се насочили. С малки затруднения ще постигнете и финансовия си успех.

КОЗИРОГ
Напрежение

Животът ще ви предложи изненади, които ще посрещнете с не скрит интерес. Вторник ще е по-напрегнат за Козирозите поради опитите на вашите врагове да попречат по някакъв начин на реализацията ви, или да ви причинят в нещо вреди. Ако сте достатъчно наблюдателни и предпазливи, опитите им ще остават безплодни. Необходимо е да укрепите деловите си позиции. 

ВОДОЛЕЙ
Напрежение и проблеми

Очаква ви нещо ново днес на работното място. Денят ще е труден зя Водолеите, защото ще бъдат атакувани по различни начини от враговете си, при което кавгите ще заемат централно място през деня. Ако съумеете да избегнете противоречията, развитието на събитията може да се промени и да действате успешно по интересуващите си задачи. Не особено приятни новини ще предизвикват известни притеснения от делово естество в част от представителите на зодията. 

РИБИ
Не се отклонявайте от работата си

Следвайки събитията и с прагматичен подход ще осъществявате целите си. В схемата на напрегнатите взаимоотношения ще потънат и Рибите през този ден. Имате шанс да се защитите от задаващите се неприятности ако насочите енергията си за реализиране на деловите задължения и не се поддавате на провокации. Дори ще постигнете удовлетворителен успех. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft