Хороскоп за утре 11 декември-РИБИ Ще получите подкрепа, СКОРПИОН Не проваляйте възможностите си

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 11 декември-РИБИ Ще получите подкрепа, СКОРПИОН Не проваляйте възможностите си
18941
Хороскоп за утре 11 декември-РИБИ Ще получите подкрепа, СКОРПИОН Не проваляйте възможностите си

Сряда ще ви позволи да напреднете в деловите си отношения с важен за вас бизнес партньор. Това ще спомогне чувствително за финансовата реализация, към която се стремите в живота си!

ОВЕН
Успех и предстоящи промени
Денят ви ще премине по-леко, наситен с приятни емоции и срещи.

Като развитие и откриващи се възможности сряда е много добра и действително гарантира чудесни постижения. Мобилизирайте се! Мнозина са склонни към пестене на усилията. Ситуацията не е особено стабилна, но предстоят промени, чрез които периметърът за изявата ви ще се разшири. 

ТЕЛЕЦ
Действайте внимателно
Не си позволявайте да оставате длъжници някому. С ярки възможности за успех разполагат и Телците, но от позицията на атакуващи, постигането му е почти невъзможно, защото намесата на влиятелна личност ще блокира реализацията на намеренията ви. Необходима е гъвкавост. Това се отнася както за делата, така и да контактите ви. Проявявайте свободолюбивия си и борбен дух, но останете по-спокойни и не създавайте конфликти.

БЛИЗНАЦИ
Успех и ново начало
Енергетиката на деня ще ви въздейства мотивиращо и без да се щадите, ще дадете всичко от себе си в изпълнение на поети ангажименти и нови проекти. Освен, че сряза ще е успешна за личните и деловите ви цели, Тя бележи началото на нов, хубав етап в развитието ви. Днес е необходимо да сте по-сдържани и да не влизате в конфликти. Те не биха навредили на реализацията ви, но ще предизвикат затруднения и ще повишат адреналина. 

РАК
Чудесно развитие
Отдавна планирани мероприятия ще погълнат времето ви днес. Значителното събитие за Раците днес е, че сряда бележи края на недостатъчно стабилен период. Ще успеете да се освободите от факторите, които са съдействали за появата на вашата дестабилизация, и ще решите настоящи проблеми. В обществените среди обаче действайте много внимателно. Успех ще имат онези, които са склонни на авантюри и способни да пожертват себе си.

ЛЪВ
Владейте нервите
Служебните ви задължения днес изискват пълно отдаване, затова се заемете сериозно и работете концентрирано. За реализацията на вашите лични и делови цели сряда е благоприятна и успешна. Проблем да почти всички Лъвове ще е засилената нервност, чието присъствие в службата и бизнеса може да ви причини доста неприятности ако не се владеете достатъчно качествено. 

ДЕВА
Владейте се
Запазете спокойствие и потиснете раздразнението си, ако имате такова. Емоционалното равновесие е стабилната основа на вашата хубава сряда, но за съжаление  у мнозина от Девите липсва. Не влизайте в конфликти! Овладейте нервното напрежение и не се поддавайте но провокации,  защото ще последват доста неприятности, и ще продължат през следващите дни. Днес по-добре се вглеждайте в себе си, назовете грешките си, покайте се и простете.

ВЕЗНИ
Не допускайте конфликти
Ако потърсите път, ще го откриете, независимо на къде сочи той. От гладна точка на възможности сряда е благоприятна, освен че не може да се пренебрегне и изумителната ви работоспособност, но и при вас нервността взема по-често връх, и достигате до остри конфликти. Денят е делово успешен и особено благоприятен за сделки и провеждане на преговори. Ако на работното място или в семейството атмосферата предразполага към спорове, старайте се да не ги задълбочавате.

СКОРПИОН
Не проваляйте възможностите си
С точни и правилни действия ще се реализирате в службата и в бизнеса. Скорпионите разполагат с много добри възможности за постигане на парични печалби и за реализация на лични цели, но гневът – вашият силен враг, може да формира предстоящите през деня събития във ваша вреда.  Овладейте емоционалността си и действайте н синхрон с интересите си. Денят е благоприятен за пътувания и командировки.

СТРЕЛЕЦ
Не се отпускайте
Ще инициирате среща, на която да обсъдите предстоящ проект или друга своя изява. Стремежът към финансова реализация постигната по нечестен път, ще ви създаде проблеми, тъй че не дръзвайте да опитвате. Мобилизирайте се делата си и не прибързвайте с действията си, защото по този начин ще създадете условия за дестабилизация. Силен успех в обществените среди. 

КОЗИРОГ
Внимавайте!
Бъдете миролюбиви и не търсете спора на всяка цена, с компромиси ще стигнете по-далече. Доста труден и напрегнат ден, през които не може да се твърди че реализация на целите е невъзможна, во ще се получи след остри сблъсъци, които може да ви навредят в бъдеще. В момента за вас е актуална препоръката за повишено внимание в сферите, които са свързани с интересите ви. 

ВОДОЛЕЙ
Пречки
На занимаващите се активно с бизнес им се дава да реализират финансови сделки. Късметът при осъществяването на делата, и желанието за успех без оглед на използваните средства са различни неща и не бива да се смесват. Шанс не ви липсва, но човек с влияние може да ви препречи пътя. Не е препоръчително да упорствате. По-скоро скоро трябва да разчитате на подкрепа. 

РИБИ
Ще получите подкрепа
Чувствате се спокойни и уверени в себе си. Твърдо сте убедени, че вървите по прав път и това е сигурен белег на предстоящия ви успех. Наличието на засилено напрежение е безспорен фактор за Рибите днес, но емоционалната невъздържаност  едва ли ще позволи да се балансирате, тъй че не опитвайте. За осъществяването на целите си разчитайте на подкрепа от някого, а такава непременно ще се появи през този ден. 
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft