Хороскоп за утре 14 декември-РИБИ Успех в деловите контакти, РАК Много успешен ден

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 14 декември-РИБИ Успех в деловите контакти, РАК Много успешен ден
8021
Хороскоп за утре 14 декември-РИБИ  Успех в деловите контакти, РАК Много успешен ден

Ведра събота се очертава за представителите на зодиака днес. Денят е изпълнен с положителни емоции и хубави изживявания.

Бъдете активни и усмхнати защото само така ще прехвърлите положителната емоция към най-близките си. Не се притеснявайте да се позабавлявате.

ОВЕН
Добри печеливши възможности
Днес ще ви се отдаде прекрасната възможност да се занимавате тъкмо с това, което сте намислили. Успешен ден, който  безспорно ще е печеливш за Овните. Взаимоотношенията в обществените среди и тези в бизнеса ще са затормозени от нелоялните действия на онези, с които ще имате общи дела. Изпълняващите професионалните си задължения следва да за настойчиви за реализацията си. Не приспивайте бдителността си към конкуренцията, за да не се похвалят с вашите успехи.

ТЕЛЕЦ
Неудобства
Днес ще имате възможност да се запознаете с нещо, което ще ви очарова с предимствата си и не е изключено за в бъдеще да го включите в работата си. За голяма част от Телците се очертават лични несгоди, които ще се в основата на напрежението през този ден. Това ще е причината мнозина от зодията да се конфронтират с някои от околните, което без съмнение ще предизвика кавги. Ако не овладеете ситуацията – успехът едва ле ще постижим. 

БЛИЗНАЦИ
Мобилизирайте се
Рутинните задачи ще запълват голяма част от деня ви, но и към тях ще подхождате с нужната отговорност и внимание. Напрежението при Близнаците е в почти същите граници както за родените в предния знак, и по същите причини – кавги, но доста по-остри, липса на успех в индивидуалните действия, и разминаване с възможностите поради  разсейване или , защото ще липсва активност за реализация на целите. 

РАК
Много успешен ден
Интелектуалните ви занимания ще направят успешни представянията ви на изпити и конкурси. Събота е много хубава за реализиране на делови ангажименти и за постигане на парични печалби.  Разполагате с твърде силен шанс за поемане на нови делови задачи и дори за смяна на работата при онези, които имат такова намерение. Ще имате подкрепата на мощен социален фактор. В същото време бъдете предпазливи и внимателни към всички дела.

ЛЪВ
Избягвайте конфронтирането
Постарайте се да наваксате с нещата, от които сте се лишили през последните дни. Благодатен ден, който може да се превърне в много неприятен ако обърнете гръб на добрия тон и разбирателството. Кавгите са най-големият ви враг през този ден,така че не провокирайте раздори, и самите вие не се поддавайте на подобни провокации. Ще постигнете успех в личен план. Не се поддавайте на изкушения, които биха ви подвели, защото ви предстои работа и вниманието ви ще бъде в много посоки.

ДЕВА
Проявете настойчивост
Денят носи заряда на новото. Предстоят ви срещи, за някои от вас те ще бъдат може би съдбовни. Доста ос характерните белези на този ден са благоприятни за успешната ви реализация, но ако не сте достатъчно настоятелни и се раздвоявате в изявата си, хубавата тенденция ще остане в сферата на пожеланията. Събота е особено благоприятна за провеждане на предварително уговорени срещи. Търсещите работа ще имат предложение, условията по което ще обсъждате в началото на идващата седмица.

ВЕЗНИ
Владейте се
Прекрасни почивни дни предстоят на мнозинството от вас. Доста хубав ден, който ще зарадва Везните със значителна  сполука, но не бива да се подавате на негативни възприятия, които ще ви тласнат към разправии и скандали. Това е особено важно за ангажираните н бизнеса. Събота е много благоприятна за реализация на цели чрез преговори. В случай, че се нуждаете от подкрепа, със силни аргументи и солидна подготовка ще имате на своя страна надеждни хора, с чиято помощ ще ускорите делата си.

СКОРПИОН
Силно мотивирани
С подходящото настроение сте за осъществяване на промените, от които се нуждае домът ви. Прибързващи или по-нервни, Скорпионите са силно мотивирани да преследват с цялата се енергия идеята, която ги е осенила. В повечето от случаите тя е делова и съвсем не е хипотетична. Имате шанс да успеете, но това няма да се случи днес. Срокът на тази реализация е три и половина месеца. Трансформирайте събуждащата се у вас сила в съзидателни проявления, като обърнете внимание на новите си проекти.

СТРЕЛЕЦ
Неприятна новина
Срещите ви днес ще са от по-различен характер и е възможно да се натоварите емоционално. Принципно денят е сполучлив за Стрелците, но неприятна новина ще развали настроението на мнозина. Става въпрос за пречки от делово естество, които са трудно преодолими. Ако това събитие не блокира желанието ви за напредък, ще успеете с целите си. иначе ще избухнат остри кавги. Трансформирайте пробудената у вас сила към съзидание и изграждане.

КОЗИРОГ

Добри контакти
В делово отношение денят е благоприятен за вас и макар че ще имате ядове, ще съумеете да се справите със задачите си. Този ден може да разкрие чудесна възможност за Козирозите ако се насочат към контакти с хора от приятелските среди. Ще имате шанса да уговорите делови ангажимент, чието поемане ще ви стабилизира. Много успешно ще преминат и контактите ви в обществените и деловите среди. В личните ви дела ще срещнете съпричастност от човек, с когото ви свързват дългогодишно приятелство и общи дела.

ВОДОЛЕЙ
Успешни ще са контактите
Днес сте творчески настроени, затова едва ли ще сте много контактни. За да е успешен и плодотворен  денят ви е хубаво да се насочите към контакти от делово естество. Всякакви други срещи трябва да оставите на заден план, и дори да ги отбягвате, защото освен с кавги, едва ли ще оцветят с друго деня ви. Добри резултати ще постигнете в личните си цели. Проявявайте толерантност и готовност за компромиси.

РИБИ 
Успех в деловите контакти
Имате идеи, които ви се иска да видите час по-скоро осъществени. За преобладаващата част от Рибите събота ще е доста напрегната, което до известна степен ще се дължи на проблемите с околните, а останалият процент негативизъм ще е плод на собствено настроение. За предпочитане са деловите ангажименти или пък контактите ви с лична насоченост. Проявеното ви внимание и толерантност ще затвърдят авторитета ви и без усилия ще защитите интересите си пред конкурентите ви.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft