Хороскоп за утре 14 октомври-СТРЕЛЕЦ Материален успех, СКОРПИОН Кавги и неприятности

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 14 октомври-СТРЕЛЕЦ Материален успех, СКОРПИОН Кавги и неприятности
8659
Хороскоп за утре 14 октомври-СТРЕЛЕЦ Материален успех, СКОРПИОН Кавги и неприятности

ОВЕН
Напрежение и нестабилност
Ще проявите рационалния си дух и ще се възползвате от възможностите на деня. Променлив ден, през който ситуациите бързо ще преминават от едно към друго развитие.

В делови план ще действате сполучливо, каквито ще са и контактите в близкия кръг, но денят е изпълнен с кавги и острота. Реализацията в материалната сфера ще бъде спряна от външна намеса. Причините за възникването на ситуацията много често опират до етичност.

ТЕЛЕЦ
Трудности и неудобства
Избягвайте всякакво напрежение и претоварване. Не давайте воля на своите страсти и желания. При вас картината не е по-различна от тази за Овните. Надежда за реализация на целите не липсва, но ситуацията е много напрегната, кавгите ще са доста остри, и въпреки активните действия за отстраняването на проблемите, вероятността да го сторите успешно е ограничена и силно занижена. В това направление следва да насочите усилията си и да действате.

БЛИЗНАЦИ
Затруднения
Този ден ще е много полезен за вас и най-вече за бизнеса ви. Мъчителен ден, ясно подчертаващ силното напрежение, на което ще бъде подложена преобладаващата част от Близнаците. За четвъртък следва за се говори като за ден с двойно значение. предоставя шанс за постижения, но в условията на ярко противоборство, конфликти и тежки вражески удари. По принцип възможностите ви за сполука са стабилни.

РАК
Владейте се
Нечие присъствие ще ви подтикне към по-голяма активност в делата ви. Проблемът при Раците в четвъртък се свежда до повишената емоционалност. Вашата социална и лична стабилност е видима, но ако не владеете нервността си, ще последват бурни кавги и много неприятности, които засилват риска за непредсказуеми проблеми с административни инстанции. Разбирателството с околните е характерна тенденция за този ден.

ЛЪВ
Остри проблеми
Кипите от енергия и явно се опитвате максимално да я разпределите за всичките си ангажименти. Много неприятен ден, подчертаващ нестабилността на голям процент от Лъвовете, и опасността от остри кавги с околните, които при някои ще доведат до административно наказание в службата или другаде. Особено неприятни ситуации ще се очертаят в бизнеса, а последиците ще са тежки. Възможностите ви за финансова реализация са изразителни.

ДЕВА
Много неприятен ден
Няма да ви липсва мотивация и настроение да свършите всичко, което планирате, а защо не и да се подготвите за утрешните си изяви. Поредният делник от седмицата ще е твърде напрегнат и за Девите. Някои ще успеят да прокарат целите си с много мъки, но за преобладаващата част от родените в знака, ситуацията ще е доста тежка. Някои ще бъдат лошо санкционирани в съдебен процес, а за други удари от партньори. 

ВЕЗНИ
Внимавайте
Този ден може да се окаже много противоречив. Опитвате се да налагате собственото си мнение и идеи, което може да ви донесе неприятности. Противоречията и кавгите ще моделират силно напрежение у Везните през този ден. Препоръчително е да се владеете! В противен случай може да последват ситуации, които силно биха навредили на имиджа ви, и биха могли да дестабилизират позициите ви, като и да предизвикат нови пречки. 

СКОРПИОН
Кавги и неприятности
Денят се очертава като много приятен за повечето от представителите на зодията. Настроението ви е прекрасно и сте изпълнени с енергия. Явно лош ден, през който и Скорпионите ще се сблъскат с доста неприятности. Последните имат отношение предимно към личния план, но при мнозина ще засегнат и деловата ситуация, където ще има и остри кавги. Големият успех при някои е професионален. Укрепят деловите си позиции. 

СТРЕЛЕЦ
Материален успех
Завиден ентусиазъм за работа имате днес. Вие сте инициатор на доста начинания, които обаче изискват пълното ви отдаване. При Стрелците е характерен материалният успех днес, но и вашият четвъртък няма да е спокоен в службата. За някои настроението поначало е понижено, и се дължи на домашни проблеми, а при други те са здравословни. В бизнеса се разкриват прилични възможности за парични печалби. 

КОЗИРОГ
Реализирани цели
Действайте разумно и обмислено, не бъдете прибързани и импулсивни. Действайте разумно и обмислено, не бъдете прибързани и импулсивни. Достатъчно активни във физическо и идейно отношение, Козирозите разполагат с реални възможности за реализация на деловите си цели. Ще има и остри противоречия в службата и бизнеса, но сполуката категорично е на ваша страна. Мнозина достигат до важни заключения относно бъдещето. 

ВОДОЛЕЙ
Пречки от влиятелни хора
Имате много нови планове за работата си, но се заемете с тях едва когато сте приключили с досегашната си работа. Енергични и борбени за реализацията си, Водолеите ще засвидетелстват изразителна активност за осъществяването на намеренията си. През този ден ще имате успех за личните си цели. В делово отношение ситуацията е нестабилна поради пречки издигнати на пътя ви от високостояща личност. 

РИБИ 
Напрежение и проблеми
Ще докажете качествата си, справяйки се безупречно със затрудненията си днес. Много напрегнат ден, свързан с пречки и неприятности от високостоящи, и с остри противоречия по материални въпроси. Очертават се и остри какви, които е добре да туширате, защото ситуацията сега е доста нестабилна и може да ви навреди за реализацията на делови проекти за бъдещето. Ако някои са решили да сменят работата си, сега е времето да концентрират усилията си в това направление. 
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft