Хороскоп за утре, 15 август-РИБИ Финансов успех, СТРЕЛЕЦ Хубав делови ден, КОЗИРОГ Успех и напрежение

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре, 15 август-РИБИ Финансов успех, СТРЕЛЕЦ Хубав делови ден, КОЗИРОГ Успех и напрежение
22297
Хороскоп за утре, 15 август-РИБИ Финансов успех, СТРЕЛЕЦ Хубав делови ден, КОЗИРОГ Успех и напрежение

Ден изпълнен с възможности. Именно това се очертава за представителите на зодиака днес.

Четвъртък е наситен с позитиви и хубави емоции. Възползвайте се от всяка една, без никакви притеснения!

ОВЕН
Силни емоции

Вниманието ви ще е съсредоточено както върху преките ви задачи, така и върху човек, когото харесвате. Духовните представители на знака Овен днес ще се насладят на общуването си с хора. Овните следва да ограничат експанзивността си в рамките на нормалния поведенчески модел, и да не демонстрират емоционално неравновесие, защото последствията ще са негативни, и освен това – само за ваша сметка. 

ТЕЛЕЦ
Леки пречки

Заобиколени сте от любими хора и енергията, с която те ви зареждат ще ви бъде от полза. Днес ще имате успех в своите делови и бизнес начинания, и много от вас ще се поздравят с печалби. Телците са стартирали качествено за реализацията на въпрос, с който възнамеряват днес да приключат. Имате основание да се надявате на успех, но той едва ли ще ви зарадва сега. 

БЛИЗНАЦИ
Късметът е с вас

Проблемите в общуването ще разрешите, ако с по-ведри нотки се извините или поощрите околните. Останете в мир със себе си и се абстрахирайте от чужди мисли и влияния, които могат да имат пагубно въздействие върху вас. Агресивният подход, или действията основаващи се на хитрост, не са подходящите начини за реализация на целите ви. 

РАК 
Не спорете с околните

Който работи, върви напред и се придвижва по-бързо, отколкото предвижда. Обсъждайте действията си с хора, от които има какво да научите, но се пазете от чуждо влияние. Силни нерви и ожесточени разправии с противник. Тази напрегната ситуация може да излезе извън контрол при някои Раци и да се достигне до физическа разправа. Насочете се към задачите си и действайте усърдно. 

ЛЪВ
Владейте се 

Работата ви днес ще бъде лека, дори приятна. Денят е противоречив, за това бъдете внимателни пред кого какво говорите, не споделяйте и не се поддавайте на чуждо влияние. И при Лъвовете се очертават доста нерви през този ден поради клюките, които някой разпространява за вас. не обръщайте внимание на словоблудстващите. Насочете се към целите си и действайте с присъщата ви енергичност.

ДЕВА 
Добър ден

Ако ви се наложи да се занимавате с неща, несвойствени за вас, не бързайте да ги отхвърляте. Днес действителността като в огледало ще ви покаже какво сте заслужили. Проблеми, макар и не особени има и при Девите, но ако насочите вниманието си към тях,за да ги отстраните или да се защитите от лъжливите обвинения, рискувате да провалите реализацията на целите си, а денят е чудесен за справяне с нямеренията.

ВЕЗНИ
Успехът е с вас

Вземете си поука от грешките и се опитайте да ги избегнете, ако не искате да загубите интереса на специален човек към вас. Работете по реализация на целите си и останете чужди на мрачни мисли и нездрави внушения. Денят е добър за реализация на планираните цели, но не може да се изключи и фактът, че в обществените среди, в колективите или във взаимоотношенията с вашите партньори, се очертават остри конфликти.

 

СКОРПИОН
Добри постижения

Днес можете да постигнете значителен напредък по интересуващи ви въпроси. Използвайте конструктивните си и добре обмислени идеи, за да направите нужните промени, които ще подобрят работата и бита ви. Този ден предоставя на Скорпионите добър шанс за успешна реализация в бизнеса, и за ефективни контакти в обществените среди. Последните може да се окажат чудесен трамплин за нов делови ангажимент.

СТРЕЛЕЦ
Хубав делови ден

Обединете усилията си с професионалисти, в чиито качества вярвате и ще постигането по-скоро целта си. В събитията през днешния ден ще откриете истинската същност на хората и целесъобразността на действията им. Твърде благодатен за делови контакти и преговори, четвъртък предоставя чудесна възможност за поемане на дългосрочна делова договореност срещу добро възнаграждение. 

КОЗИРОГ
Успех и напрежение

Енергетиката на деня предразполага към сближаване с хора, с които споделяте сродни интереси. По силите ви е да постигнете влиянието, към което се стремите, ако сте честни и не злоупотребявате с ничие доверие. Малко остри и стегнати, както обикновено, Козирозите ще бъдат неприятно изненадани от проблемите, които ще им създаде влиятелен човек. Не се притесявайте от това развитие. 

ВОДОЛЕЙ
Действайте спокойно

Очаква ви приятен ден, в който работата едва ли ще има водещо място. Съвместните начинания ще бъдат по-резултатни днес, ако сте заобиколени от хора, с които може да споделяте и работите заедно. Много успешен за целите ви – материални или лични, четвъртък се оказва и доста нервен за повечето Водолеи, което е по-скоро вътрешен рефлекс на защита срещу неуспеха. 

РИБИ 
Финансов успех

Съобразете се с обстоятелствата и работете за себе си. Имате свое виждане по отношение на организацията и предстоящите ви задачи. Неприятният момент за Рибите през този ден, е че влиятелен човек ще се опита да спре реализацията на ваш проект. Евентуалният успех на въпросната личност ще е кратковременен. Четвъртък е благодатен за реализация на деловите ви цели и предоставя много силен шанс за парични печалби.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft