Хороскоп за утре, 16 май: ЛЪВ, не се подвеждайте! ВЕЗНИ, не пропускайте новия шанс! КОЗИРОГ, избягвайте кавгите

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре, 16 май: ЛЪВ, не се подвеждайте! ВЕЗНИ, не пропускайте новия шанс! КОЗИРОГ, избягвайте кавгите
5380
Хороскоп за утре, 16 май: ЛЪВ, не се подвеждайте! ВЕЗНИ, не пропускайте новия шанс! КОЗИРОГ, избягвайте кавгите


ОВЕН
Съобразявайте се с обстоятелствата
           Ако действията ви не влизат в конфликт със законността, то денят е решаващ за професионалното ви израстване. Неделя създава условия за неблагоприятни промени, които ще атакуват финансовата ви стабилност и практическото осъществяване на новите ви идеи.

Дори по отношение на последните е препоръчително да действате много внимателно и да се съобразявате с наличните обстоятелства.

ТЕЛЕЦ
Ярки проблеми
           Ще се чувствате далеч по-добре, ако се постараете да изчистите недоразуменията, които има между вас и близките ви, задълбочаването им ще създаде повече проблеми. Неделя е характерна със значително напрежение, предизвикано от силни неприятности от финансово естество. Първоначалната нагласа на доста Телци е била за достигане до разбирателство и оптимистична развръзка по мъчителен финансов въпрос, но такова едва ли ще се осъществи сега.

БЛИЗНАЦИ
Напрежението се задълбочава
           Вие сте щастливци, защото можете спокойно да се облегнете на сигурно рамо. От известно време насам напрежението по даден въпрос нараства с огромна скорост и ако не отстъпите в полза на опонентите, които не след дълго ще предизвикат неочаквани промени за бъдещето ви движение напред. Не разчитайте и на външна подкрепа, защото тези планове ще пропаднат.

РАК 
Привидно спокойствие
           В подготовка за изпити и усъвършенстване на способностите ви ще премине деня за много от вас. Ситуацията при Раците изглежда спокойна, но това впечатление е повърхностно и непълно. В момента ситуацията е по-скоро привидно замразена, но много скоро ще започне раздвижване и ще предизвика промените, чието начало някой умишлено е спрял. Ще последват доста разправии.

ЛЪВ 
Не се подвеждайте!
            Ако на работното място зависите от някого, не се показвайте агресивни, както и не предприемайте действия през главата на началника си. Въпреки че не блести с постижения, неделя предоставя на Лъвовете добри възможности за прилични материални или финансови постижения. Днес не бива да прибързвате с реализацията на интересуваща ви цел. На мнозина ще им си стори че ще успеят, но това в момента е съмнително.

ДЕВА 
Не блести с постижения
            Благоприятни развития ще ви помогнат да напредне-те в планираните задачи. Неделя дава информация за наличието на новости, към която голям процент от Девите няма да проявят равнодушие. Дори първоначалните сигнали обещават реализация, ако се задействате. Има такъв момент, но е спорно че ще успеете, защото в това направление апетитите за големи.

ВЕЗНИ 
Не пропускайте новия шанс
           Днес ще сте доста заети и най-вероятно непрекъснато в движение. За Везните се разкриват куп нови възможности. Шансът ви за реализация в ново делово направление е силен, а въпросното осъществяване много скоро ще постави и допълнителни условия пред мнозина, засягащи увеличаване на действения периметър. Ситуацията не е за изпускане.

СКОРПИОН 
Сполука
            Започнатото в последно време ще го приключите днес, или с днешния ден ще поставите началото на нещо ново. Сполучлив ден, обещаващ на Скорпионите разрешаване или преодоляване на някакъв проблем или освобождаването от тежести, свързани с партньори.  По отношение на партньорството е препоръчително до седмица да не предприемате ново обвързване. Засилете контактите в обществото.

СТРЕЛЕЦ 
Спокоен ден
            Вземете инициативата в свои ръце, не се поддавайте на течението. Ще срещнете нов човек, който коренно ще промени живота ви. Голяма част от Стрелците са се откъснали за известно време от деловите си задачи с цел отдих, което за момента е чудесно, защото просто е належащо. Сега ще е повече от вредно да се ангажирате с реализацията на делови ангажименти. За някои възниква шанс да сменят работата си с по-добра.

КОЗИРОГ
Избягвайте кавгите
            С много енергия и желание за работа ще подхождате към всеки възникнал проблем. Неделя ще е сполучлива за Козирозите, които старателно избягват разправиите в деловите среди. Поводи за възникване на такива ще има достатъчно, но дадете ли воля на гнева си ще настъпят необратими събития, които ще са във вреда на общата ви професионална дейност с някого.

ВОДОЛЕЙ 
Напрегнат ден
            Развитието на делата ви подхранва увереността и надеждите ви. Поради ярко демонстрираната двойственост на мнозина от Водолеите неделя ще предизвика неприятни ситуации вкъщи, които при някои ще достигнат до крайната си фаза. Има начин да предотвратите това развитие, ако овладеете нервността си. Обещаващи контакти в обществените среди.

РИБИ 
Не влизайте в противоречия
           Вариантите са повече, от вас зависи какво ще предпочетете. Доста неприятен ден, характеризиращ се с неуспех за много голям процент от представителите на Риби. Ще спечелите, ако предварително сте готови да се примирите с тази негативна характеристика, защото няма да влизате в ненужни противоречия с когото и да било от околните.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft