Хороскоп за утре, 17 ноември: Телец, възможни са разногласия! Лъв, ще успеете чрез коректност!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре, 17 ноември: Телец, възможни са разногласия! Лъв, ще успеете чрез коректност!
15497
Хороскоп за утре, 17 ноември: Телец, възможни са разногласия! Лъв, ще успеете чрез коректност!


ОВЕН
Противоположни ситуации

            Имате нужда от разнообразие днес, затова го търсите на най-разнообразни места. Изключително напрегнат ден, характерен със силна нервност и пречки при реализацията на целите.

За друга група от Овните се очертават добри условия и напълно противоположни събития подчертаващи успешна реализация на целите и безпроблемно отстраняване на проблемите.

ТЕЛЕЦ
Неочакван провал

        Ще търсите компанията на хора, с които ви свързват еднакви интереси и ще изпитате душевна наслада от близостта им. Неприятното днес е, че силно интересуващ ви въпрос, чиято реализация сте уговорили почти на сто процента, ще се провали поради нечие негативно вмешателство в делата ви. За действащите в средите на бизнеса се очертават много силни разногласия, придружени с тежки и много лоши удари.

БЛИЗНАЦИ
Печалби и кавги

            Активността ви е очевидна и това ще се отрази на работата ви. Намерете сили в себе си, за да преодолеете емоциите и да придвижите напред личен ангажимент. Неделя се характеризира с добри възможности за парични печалби и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им Съдбовен шанс за финансова реализация. При други се очертава остра свада в деловото партньорство. Ако не овладеете събитията ще последва раздяла.

РАК
Не влизайте в противоречия

            Наистина, нуждаете се от пълно възстановяване и нови сили. Раците разполагат с много силен шанс за добри печалби и с не по-молко изразителна възможност за стабилизация на социалните си позиции, но се прокрадват и някои негативни влияния, които може да осуетят градивните ви намерения. Най-яркото от тях е избухването на противоречия.

ЛЪВ
Успех чрез коректност

            Отдавна планирате почивка, която едновременно да е вид разнообразие и да е ефективна. Най-важното за успеха на Лъвовете е да действат коректно. Този стил ще ви разкрие чудесни възможности за реализация. Решите ли да хитрувате и да прилагате шаблони за измами, вместо гарантирания успех ще последват доста неприятности, кото ще донесат остри проблеми на мнозина.

ДЕВА
Заложете на почтеността

            Ще търсите приятни и отморяващи ви занимания. За бизнесмените се очертават срещи, резултатите от които ще зависят от вашето коректно поведение и излъчване. И при вас както за Лъвовете, условията за успешна реализация на целите зависят от почтеността и честността. Пренебрегнете ли, ще последват остри словесни сблъсъци, които безусловно ще възпрепятстват постигането на разбирателство, а нервното ви напрежение ще нарасне неимоверно.

ВЕЗНИ
Напрежение

            Започвате многообещаващ период от живота си, начало на който е днешният ден. Везните разполагат с хубави възможности за стабилизация и осъществяване на деловите задачи за деня, но и с чевръсти врагове, които усърдно ще вредят на реализацията ви. Не възникват неотразими неприятности, но ще загубите много време докато разчистите подобаващо досадните пречки.

СКОРПИОН
Напрегнати, но и с добър късмет

            Днес ви очаква вълнуващо приключение, което ще завърши положително за вас. Напрежението на Скорпионите ще е високо през този ден, но ще поддържат вътрешното си равновесие на ниво, и дори ще се освободят от фактори, които дълго време са спирали движението им напред. Ярък успех за пътуващите по извън страната. Късметът на всички от знака е силен.

СТРЕЛЕЦ
Напрежение и нестабилност

            Около вас съществува атмосфера, която не е по вкуса ви. Ще ви терзаят противоречиви чувства, не се поддавайте на чужди влияния. Променлив ден, през който ситуациите бързо ще преминават от едно към друго развитие. В делови план ще действате сполучливо, каквито ще са и контактите в близкия кръг, но денят е изпълнен с кавги и острота. Реализацията в материалната сфера ще бъде спряна от външна намеса.

КОЗИРОГ
Трудности и неудобства

            Умеете да цените времето си и днес това ще си проличи. Ще обърнете внимание на вътрешните си потребности, имате нужда от повече духовност в общуването. При вас картината не е по-различна от тази за предния знак. Надежда за реализация на целите не липсва, но ситуацията е много напрегната. Кавгите ще са доста остри, и въпреки активните действия за отстраняването на проблемите, вероятността да го сторите успешно е ограничена и силно занижена. 

ВОДОЛЕЙ
Остри проблеми

           Амбицията ви и постоянната вътрешна борба, която водите напоследък са доста изтощителни. Много неприятен ден, подчертаващ нестабилността на голям процент от Водолеите, и опасността от остри кавги с околните, които при някои ще доведат до административно наказание в службата или другаде. Особено неприятни ситуации с тежки последици.се очертават в бизнеса.

РИБИ 
Силно напрежение

            Любовта ви окрилява, чувствате се изпълнени с енергия. Доброто ви настроение е заразяващо и мнозина ще потърсят компанията ви. Неделя говори за много неудобства, а преобладаващата част от Рибите не са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират невъздържаност. В много случаи дори и чиста агресия. С малко повече такт ще имате шанс за реализация на целите, но е съмнително, че ще приемете препоръката.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft