Хороскоп за утре 2 декември-РИБИ Успешна реализация, СКОРПИОН Силен късмет и стабилизация

вход през zajenata.bg
За Жената
Хороскоп за утре 2 декември-РИБИ Успешна реализация, СКОРПИОН Силен късмет и стабилизация
16082
Хороскоп за утре 2 декември-РИБИ  Успешна реализация, СКОРПИОН Силен късмет и стабилизация

ОВЕН
Наблегнете на честността
Днес сте доста заети, но вършите всичко по отличен начин. Намирате време дори за незначителни неща, а това се дължи на безупречната ви организираност.

Навлизате в период на повишена активност и това ви подтиква да вземате самостоятелни решения. Успешен ден, през който честността с хората от деловите среди е особено важна за вас. Огромна е вероятността да възникнат съмнения или недостатъчна яснота у някой относно почтеността ви.

ТЕЛЕЦ 
Здравословна нестабилност
Не се отказвайте от целите си, перспективите са обещаващи. За съжаление около себе си имате хора, които не са добронамерени към вас и ще се опитат да ви създадат трудности. Въпреки че Телците ще имат шанса да се освободят от проблеми или от нечие нежелано присъствие, сряда не може да се определи като благоприятна, защото подчертава, че преобладаващия процент от представителите на знака ще бъдат атакувани здравословно.

БЛИЗНАЦИ
Проявете активност и настойчивост
            За себе си изяснете какво точно искате и го направете.Успеете ли, ще се почувствате по-добре и ще добиете желание за нови развития. Сега сте особено ентусиазирани да успеете и при всичките усилия, които полагате, резултатите ще са отлични. Темата, активност в сферите на вашите задължения, е особено актуална сега, защото ще ви предостави възможност да направите необходимите корекции в жизнено важни за вас сектори. 

РАК
Не влизайте в разправии
           Акумулираната от вас енергия ще се прояви по подходящ начин и скоро ще може да се поздравите с практични реализации. Имате възможност да се посветите на любимите си занимания днес, без да се съобразявате с претенциите на околните. Вие разполагате с много добри възможности за успешна реализация на делови и материални цели, но не е без значение фактът, че и количеството на враговете ви никак не е малко. Избягвайте противоречията! 

ЛЪВ
Много внимавайте
           Работете сериозно днес, тъй като развитието на делата ви в близко бъдеще зависи до голяма степен от днешния ден. Полагате доста усилия, за да върви работата ви в планираната от вас посока. Остри противоречия с хора от деловите среди в службата или бизнеса ще съзададат доста неприятности на Лъвовете днес. В основата на проблемите са залегнали лъжи, които са взривоопасни за ситуацията, и ще извадят от равновесие мнозина от родените в знака. 

ДЕВА 
Укрепете позициите си
            Нищо не е невъзможно за вас, щом веднъж сте решили да действате. Запознанство или делова среща ще направят деня ви запомнящ се. Успехът и напрежението са основни характеристики в сряда за Девите. Сполуката обхваща контактите с близки хора, преговорите, които явно ще се превърнат в споразумения, и деловите пътувания. Налага се са укрепите обществените си позиции, или взаимоотношенията с партньори.

ВЕЗНИ
Мобилизирайте се
            Ако не изненадвате с нищо партньорите си днес и действате така, както те очакват, ще имате хубав ден. Денят ви ще бъде осмислен и ще изживеете времето си пълноценно. Сряда е доста важна за вас, защото е начало на четириседмичен период, който всъщност изцяло обхваща месец декември. Печеливш, но напрегнат ще е денят за почти всички Везни. Най-важното е още сега да се мобилизирате и да действате с подчертана активност до края на месеца.

СКОРПИОН
Силен късмет и стабилизация
         Не се преуморявайте, ангажиментите ви са достатъчни за повече от едни човек, за да поемате нови. Целите се високо, но това не ви плаши. Имате енергия и добър жизнен опит, за да постигнете намеренията си. Мощни звездни влияния стабилизират личните и социалните позиции на Скорпионите, и изтласкват настрани факторите разграждащи устойчивостта и трайността. Днес късметът ви е изключително силен във всичко. 

СТРЕЛЕЦ
Преодоляване на трудностите
            Всичко може да почака, щом така преценявате, че е най-добре за вас. Намирате ценни съмишленици за каузата, на която сте се посветили. Сряда ще е успешна, но мнозина Стрелци ще се сблъскат с ярко коварните действия на противниците им. Това не бива да ни притеснява, защото сполуката през този е на ваша страна. Важно е да не се отпуската въпреки изникващите трудности. Ще се яви помощ, и всичко ще заеме мястото си.

КОЗИРОГ
Сдържаността е настойчивостта са задължителни
            Денят ви ще бъде много приятен, най-вече поради успехите в личен план. Очаквана новина ще ви повиши енергията и желанието ви за изява. Мобилизирани и настойчиви ли сте, несъмнено ще осъществите намеренията си за деня. Препоръчително е да сте сдържани! Не бива да влизате в противоречия и да демонстрирате гордост, защото върху вас ще последват сурови Съдбовни уроци, които несъмнено ще ви лишат  от постижения.

ВОДОЛЕЙ 
Не влизайте в конфликти
            Съсредоточете енергията си в творчески проекти и ще постигнете забележителни резултати. Припряността ви пречи да сте пълноценни в работата си. Успокойте се и внесете яснота в мисленето си. Сряда е тежка и няма да позволи на мнозина от родените във Водолеи да разгърнат и осъществят предварително изработената си програма. Стига да не влизате в конфликти, макар и труден, денят няма да се превърне във вредоносен. 

РИБИ 
Успешна реализация
          Повече се вслушвайте в мнението на специалистите и не пристъпвайте съветите им. Благодарение на упоритостта ви ще излезете победители в преодоляване на пречките по пътя ви. Безусловен успех, извоюван в трудни обстоятелства. Последните се характеризират с ярки лъжи и изумителна нечестност. Става дума за значителен негативизъм, който ще преодолеете, и ще успеете да осъществите цел, която едва ли може да се определи като елементарна. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft