Хороскоп за утре 2 март-ОВЕН Емоционален ден, РИБИ Проявете разбиране

вход през zajenata.bg
За Жената
Хороскоп за утре 2 март-ОВЕН Емоционален ден, РИБИ Проявете разбиране
10527
Хороскоп за утре 2 март-ОВЕН Емоционален ден, РИБИ Проявете разбиране

ОВЕН
Емоционален ден
Някои от вас ще тръгнат на екскурзия или друго интересно приключение. Днес може да постигнете всичко, което сте планували и да се поздравите с успех.

Решителни и енергични, ще работите върху дела, за които преди не ви е достигала смелост. Вторник отбелязва раздвижване при вас, което ще има отношение към развоя на професионалния ви живот. Служебните позиции на мнозина не са достатъчно стабилни или се нуждаят от допълнително укрепване. 

ТЕЛЕЦ
Напрегнат ден
За предпочитане е днес да работите самостоятелно, особено, ако работата ви е с творческа насоченост. Денят се свързва с най-мощната енергия – енергията кундалини, която ако не бъде овладяна добре може да ескалира. Денят подхожда за устройство на нова работа, за пътувания, служебни и за отдих, за търговия, предприемаческа дейност, за смели решения и промени. Характеристиките на силно напрегнатия вторник не говорят за стабилни и крепки позиции при голяма част от Телците.

БЛИЗНАЦИ
Избягвайте кавгите
Изпитвате леко притеснение относно работните си планове, но то може да се окаже неоснователно. Денят е наситен с възможности, възползвайте се от тях и работете за създаване на градивни и стойностни неща, към каквито разумът и сърцето ви насочват. Динамиката около вас изисква да сте в добра кондиция и отношение към заобикалящия ви свят. Денят ще е твърде напрегнат за Близнаците, защото враговете ви твърдо са решили да ви причинят неприятности.

РАК
Не си създавайте врагове
Дайте предпочитание на онези неща, които считате за важни в живота си. Днес можете да постигнете всичко, което сте планували и да се поздравите с успех, ако насочите силите си към съзидателна работа. Увереността, с която подхождате при решаване на текущи и изоставени въпроси ви поставя в хармония с енергиите на деня и ви носи успех. В условията на съществуващото повсеместно напрежение, Раците разполагат с шанса да имат относително спокоен вторник.

ЛЪВ
Владейте се
Няма да ви липсва енергия и често ще изпреварвате събитията, посрещайки предизвикателствата подготвени и без затруднения. Възползвайте се от силата на деня, за да постигнете професионални, бизнес и други свои цели. С проявеното ви упорство при достигане на целите днес ще провокирате новости в живота си. Вторник предоставя чудесни възможности на Лъвовете  за постигане на успех в интересуващите ги сфери. 

ДЕВА
Напрежение и тревоги
Работата ви спори. Делови ангажименти ще са в центъра на вниманието ви. Силен ден, през който ще се чувствате в отлична форма и с желание да постигнете желаната промяна в живота си. Ако сте решили да смените своето работно място денят е измежду най-удачните за това, наред с творчески занимания. Засиленото напрежение на Девите през този ден, ще е плод на лоши и подли удари от страна на противниците им.

ВЕЗНИ
Конфликтите са пречка
Днешният ден може да се окаже особено важен за вас. В хубаво настроение ще работите по реализация на творческите ви и професионални задачи, но бъдете внимателни. Бъдете смели, активни и не оставяйте нищо на случайността. Вторник разкрива на Везните благоприятни възможности за материален успех, но едновременно с добрите ситуации, ще възникне напрежение, което лесно ще нарасне и ще доведе до кавги.

СКОРПИОН
Напрежение и нерви
Обичате предизвикателствата и ще предприемете стъпки, които са нови за вас. С повече надежда и усърдие ще се посветите на работата си и положителните развития няма да се забавят. Със смели и находчиви действия ще постигате намеренията си, оставайки честни и справедливи в отношенията си. И за Скорпионите вторник ще е доста напрегнат в психически план, защото точно и вярно ще уловят хулите, с които някой намиращ се далеч от тях ги атакува.

СТРЕЛЕЦ
Разностранни дела
Очертава се интересно пътуване или друго събитие, което може да се превърне във вълнуваща авантюра. Изпълнени сте с желания и сте решени да постигнете целите си, но е добре да се предпазвате от грешки и чужди зависимости. Използвайте деня рационално, организирайте срещи и работете върху задачи, чието изпълнение може да ускори делата ви. Засиленото напрежение не отминава и представителите на Стрелец днес. 

КОЗИРОГ
Прекъсвайте кавгите
Първо, събудете у другия силно желание. Който може да стори това, светът ще му принадлежи. Мощната и преобразуваща сила на деня, неговата чистота и строгост ще обновят мислите и желанията ви, подсилвайки усещането ви за подем. Ориентирани в обстановката, находчиви и с премерана доза оптимизъм, днес ще промените много неща в своя полза. Благоприятен като принципни възможности, в конкретен план вторник може да се окаже не особено благодатен за деловата ви реализация.

ВОДОЛЕЙ
Бъдете внимателни
Денят ви ще бъде озарен от радостна новина свързана с личния ви живот. С увереност и смели действия ще решавате финансови и семейни въпроси, но и не само тях. Бъдете толерантни и не налагайте мнението и позицията си на всяка цена, за да постигнете повече от очакванията си през днешния ден. Най-неприятно развитие на деня ще е характерно за Водолеите решили да действат агресивно и заповеднически. Ще „настъпите” някой, който непременно ще ви го върне в подобаващ размер.

РИБИ
Проявете разбиране
С навременните си действия ще благоприятствате развитието на събитията в своя полза. Бъдете смели, имате потенциал и ще успеете да се справите със затрудненията си, ако такива се появят. В общите занимания покажете опита и знанията си на професионалисти, за да са успешни действията ви. Рибите ще се сблъскат с проблеми от делови или друг тип, а до успешното им отстраняване ще достигнете чрез разбирателство с някой от вашето обкръжение. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft