Хороскоп за утре 21 септември-КОЗИРОГ Силен късмет в личен план, СТРЕЛЕЦ Практически успехи

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 21 септември-КОЗИРОГ Силен късмет в личен план, СТРЕЛЕЦ Практически успехи
22488
Хороскоп за утре 21 септември-КОЗИРОГ Силен късмет в личен план, СТРЕЛЕЦ Практически успехи

ОВЕН
По-добри възможности
Очаква ви ден, който ви предлага разнообразни възможности. Днес интуицията на Овните е изострена и долавят точно настроенията и предразположенията на околните, а това е добър помощник за правилна ориентация в обстоятелствата.

Ще постигнете успехи по целите си, но бъдете предвидливи и се пазете от коварните удари на онези, които минават за приятели. Някои бизнесмени от зодията ще водят неприятни разговори с партньори или с конкуренти по повод клеветнически изказвания.

ТЕЛЕЦ
Силен успех
Използвайте даденостите и бъдете полезни с уменията си. Телците ще реализират деловите си цели си успешно през този ден и ще бъдат много доволни от постигнатото. Късметът ви е изключително силен и е сигурно, че с каквото и да се заемете, ще постигнете превъзходни резултати. Ще действате усърдно и за осъществяването  личните си стремежи. За едни се очертават конструктивни разговори, а други имат значителен шанс за печалби.

БЛИЗНАЦИ
Завиден успех
В каквото и настроение да сте днес, не създавайте напрежение около себе си. От гледна точка на успех в бизнеса и материалните сфери, понеделник е превъзходен за Близнаците. Има известна напрежение поради липса на разбирателство с няого, и вероятността за конфликт е много голяма, но и при наличието му сполуката за реализацията ви е извън всякакво съмнение. Денят е много добър за материална реализация, която безспорно ще донесе добра печалба, но в случая говорим за индивидуални действия. 

РАК
Печалби и успехи
Чуждите неволи ви причиняват страдания и това ви прави раздразнителни. Много добър ден за печалби и реализация на делови цели, включително и за провеждане на преговори или за постигане на споразумения относно бъдеща съдружне работа в дадено направление. Очертават се и конфликтни ситуации, които са лесно преодолими ако сте по-сдържани. Значителното събитие през този ден за всички представители на зодията е началото на фундаментални изменения, водещи до цялостна промяна.

ЛЪВ
Напрежение, но и успех
Имате желание за почивка, но и няма да пренебрегнете задачите си днес. Макар и по-напрегнат, понеделник не лишава Лъвовете от сполука при осъществяването на лични и делови цели. За да премине денят ви по-спокойно, е необходимо да се владеете и да не влизате в конфликти. Личи, че устремът ви за реализиране на целите е стратегически. Просто го поддържайте. В личен план има вероятност някои от зодията да се сблъскат с разочарования, поднесени от интимния партньор.

ДЕВА
Много нерви и успех
Очаква ви дълго мечтан ден в домашна обстановка, където атмосферата едва ли ще бъде нарушавана от разноречия и други неприятни неща. Понеделник ще е успешен за Девите, но денят е много напрегнат. Въпреки доброто желание на мнозина от знака за разбирателство и толерантност, възниква силно напрежение във взаимоотношенията, което ще прерасне в остър конфликт. Ще бъдете принудени да дадете урок на противника си. 

ВЕЗНИ
Отстранете деловата нестабилност
Без излишни вълнения ще разпределите задачите си и ще намерите време за всичко, което предвиждате за днес. За Везните се очертава далеч по-малко напрежение от отминалата събота, а за мнозина и добре възможности за реализиране на материални цели. Личните намерения са трудно осъществими и не се насочвайте към тях. За мнозина е по-важно да отстранят деловата нестабилност. Нараства застрашително.

СКОРПИОН
По-спокоен ден
Имате нужда от почивка, за да възстановите силите си. Заемете се с нещо, което ви е приятно и не се занимавайте с чужди проблеми. И при Скорпионите се забелязва липса на стабилност, която мнозина от зодията се опитват да отстранят чрез многопосочна изява и повече движение. В повечето случаи стабилизацията не зависи пряко от личната ви активност. Този момент ще настъпи скоро чрез нечия солидна подкрепа. Денят ще е доста неприятен за онези Скорпиони, които са в конфликт с интимния си партньор.

СТРЕЛЕЦ
Практически успехи
Днес обърнете по-голямо внимание на сърдечния си партньор. Ако напоследък сте пренебрегвали желанията му, сега е момента да поправите грешката си. За практическа реализация на делови цели понеделник е много добър. Не обещава успех в контактите от делови тип, към каквито някои са готови да се насочат. Но това не бива да ви безпокои, защото в най-скоро време ще проведе разговори с някого, и ще реализирате целите, които преследвате. 

КОЗИРОГ
Силен късмет в личен план
Разнообразие от възможности и добро настроение за представителите на знака. Твърде благоприятен ден, характерен със силен късмет за осъществяване на лични цели. Така изглеждат нещата и за вашите делови ангажименти днес, но по отношение на финансовите печалби не може да се каже същото. Няма гаранция и за успешното провеждане на желани контакти. При мнозина настроението е продиктувано от проблемите в личния живот, които за момента при някои явно засягат и интимната сфера. 

ВОДОЛЕЙ
Напрегнат ден
Не идеализирайте прекалено партньора си за да не останете разочаровани от него в един момент. Напрегнат ден, през който е много трудно да се посочат реални причини за недоволство. Явно става въпрос за недостатъчна стабилност на условията за реализиране на целите и намеренията. При някои от Водолеите не са изключени и здравословни проблеми. Благодатна атмосфера в дома. Делово ангажираните бизнесмени ще осъществят пътуване във връзка с изгодна сделка. 

РИБИ
Много успешни контакти
Имате известни колебания днес относно по-нататъшните си действия на работното място. Съчетанието на съдбовните фактори при Рибите е много странно днес. От една страна може да се говори за много силен късмет,а от друга за наличието на нестабилвост в личен план, която парализира възможностите за практическа заетост. Много добре ще преминат контактите в обществото. Това на практика означава, че ще поставите началото на въпросния активен цикъл.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft