Хороскоп за утре, 22 март - ОВЕН Ползотворен ден, БЛИЗНАЦИ Приятелско рамо

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре, 22 март - ОВЕН Ползотворен ден, БЛИЗНАЦИ Приятелско рамо
8132
Хороскоп за утре, 22 март - ОВЕН Ползотворен ден, БЛИЗНАЦИ Приятелско рамо


ОВЕН
Ползотворен ден
Доказали сте на себе си и на света, че никакви трудности не могат да ви откажат от посоката, която сте избрали да следвате. Благоприятен ден за социални придобивки, сполука в конкуренцията, успешно проведени разговори и значителен шанс за печеливши действия.

За социалната си реализация следва да действате усърдно и по възможност дипломатично. Добрият тон и честната игра ще представляват за вас мощен тласък в овладяването на целите.

ТЕЛЕЦ
Реализация на целите
Днес често ще споделяте вижданията си с хората около вас. Може би наистина ще успеете да допринесете за желана от вас промяна. Новият ден гарантира добри възможности за постигане на целите, но голяма част от Телците няма да се задоволят от бавния ход на това развитие и често ще прибягват до хитрини, за да тласнат ситуацията към по-бързо развитие. Резултатът няма да се окаже положителен. Ще последват ситуации, които ще се окажат във ваша вреда. 

БЛИЗНАЦИ
Приятелско рамо
Нуждаете се от голяма гъвкавост и бързи реакции, за да се справите с неочакван проблем. Не е тайна, че представителите на зодия Близнаци винаги са действали дръзко и целенасочено, което ще им послужи и през тази неделя. Но през този ден е необходимо да обедините усилията си в значителна степен с тези на вашите партньори или съдружници, вместо да наблягате на индивидуализма. В служебно отношение неделя ще ви радва с успешни постижения и реализиране на целите. 

РАК
Спорен ден
Еднообразието в непосредствените ви занимания ви действа отегчително, чувствате се потиснати и уморени. Ползотворен ден, през която Раците ще напредват успешно за реализирането на проектите с които са се заели . Това е валидно за служебните ангажименти и особено за контактите в обществените среди, чрез които ще придвижите реализацията на краткосрочни и дългосрочни цели. Бизнесмените ще имат по-напрегнати дни и остри сблъсъци при осъществяване на заплануваното. 

ЛЪВ
Засилете темпото
Разпределете добре времето си днес. Доста динамичен и интересен ден се очертава за представителите на Лъвовете. Ден през който ще завоюват успехите си с много енергия. И сега преобладаващата част от зодията ще предпочетат индивидуалните действия, бързината и прецизните преценки на ситуациите, за да изберат онези от тях, които им предоставят шанс за по-голямо разгръщане. Всички от знака ще действат решително и напористо. 

ДЕВА
Късмет и само късмет
Повечето от вас ще предпочетат почивката пред каквото и да било друго днес. Успешна неделя, който се характеризира с изразителен късмет от лично естество. За съжаление, този късмет може да се окаже недостатъчен в делово отношение и най-вече към ситуации, в които вашите конкуренти действат подло, безогледно и безскрупулно, за да постигнат целите си. Това налага да сте внимателни и да избягвате рисковете. През този ден разполагате с чудесни възможности за постигане на ваши цели и желания чрез преговори. 

ВЕЗНИ
Импровизирайте
Имате изразен късмет днес и може би е време да опитате игри на късмета или просто някое рисковано начинание, от което винаги сте се въздържали. За доста от представителите на зодия Везни, тази неделя е определящ от поредица деликатни и смущаващи ситуации, в които следва да сте много наблюдателни и предпазливи. Това засяга предимно деловата страна на деня, контактите в обществените среди, чиято насоченост е от делови порядък.

СКОРПИОН
Мислете трезво
Овладейте емоциите си и не се впускайте в рисковани начинания. Ето, че дойде денят в който Скорпионите ще се изправят пред нов етап от развитието си. В много случаи това означава период от шест месеца. За успешната реализация не само на деня, но и на споменатия период, следва да действате много внимателно, да сте последователни и балансирани. Ще възникнат неочаквани ситуации, които трябва да изиграят ролята на спирачка в едно или друго отношение.

СТРЕЛЕЦ
Провокация
Приемете всичко случващо се около вас, като едно предизвикателство. Истински делови късмет преследва Стрелците през днешния ден. Въпреки това неделя е ден, който не е лишен от напрежение, недоволство от възникнали ситуации и проблеми в съдружните дела. Пазете се от парични измами и проявете по-голяма бдителност към вашите партньори или съдружници. Не е препоръчително да инвестирате финансов ресурс в дадена дейност или в материален обект през тези дни. 

КОЗИРОГ
Делови ден
Бъдете честни пред себе си и си отговорете дали ви удовлетворяват отношенията с близките ви. Неделя е благоприятна за реализация на личните и служебни цели, но е твърде съмнително, че преобладаващата част от Козирозите ще се възползват правомерно от възможностите си. Голяма част от представителите на зодията ще си послужат с хитрости и измами, за да надделеят. За момента може наистина да осъществите целите си, но със сигурност ще последва ответен удар. 

ВОДОЛЕЙ
Не рискувайте
Днес ще бъдете напълно освободени във взаимоотношенията с потенциалния интимен партньор, а това със сигурност вещае успех. Независимо от позицията, в която се намирате, и от целите, които възнамерявате да осъществите през деня, сега е най-важно да се стабилизирате в личен план и да не се поддавате на никакви провокации, свързани с бързи и лесни печалби или с друга изгодна ситуация. Всеки риск в това направление може да ви причини неприятности. 

РИБИ
Плувате в свои води
Денят е благоприятен за разрешаване на лични проблеми и възстановяване на контактите с важни за вас хора. Успешна реализация и доста положителна нагласа предоставя този ден на Рибите. Това ще им позволява действия на широк периметър. Много важно е да поддържате равновесие и активна изява в сферите на вашата делова ангажираност. Очертават се стабилни възможности за парични печалби, делови преговори, съвместни действия по проекти в бизнеса и за надмощие в конкурентната борба
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft