Хороскоп за утре 22 октомври-РИБИ Силен късмет, ВОДОЛЕЙ Възползвайте се от шанса си

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 22 октомври-РИБИ Силен късмет, ВОДОЛЕЙ Възползвайте се от шанса си
14103
Хороскоп за утре 22 октомври-РИБИ Силен късмет, ВОДОЛЕЙ Възползвайте се от шанса си

ОВЕН
Пазете се от измами
Поставили сте си задачи, за които ще ви е нужна повече енергия. Личните ви възможности са добри и късметът ви не е слаб, но денят се оказва доста напрегнат поради атаките на вашите неприятели.

Насочени са в делови план. действайте внимателно и преценявайте точно отправените към вас предложения. Може да попаднете в мрежите на измамници. На всички от зодията ще се наложи да проявят огромна активност, но и тактичност, за да избегнете ненужни спорове и конфликти.

ТЕЛЕЦ
Успех и разбирателство
Търсете промяната, предизвикателствата поддържат духа ви силен. Добър и успешен ден, но и при вас ситуацията с противници и врагове не е лека. Днес ще действате последователно, което ще ви позволи да реализирате целите си в условията на пълно разбирателство в деловите и обществените среди. Денят е особено благодатен да провеждане на преговори. За успеха на онези от вас, които ще имат ангажименти с администрация относно документи или финанси е не по-малко важно да държат емоциите си под контрол.

БЛИЗНАЦИ
Силен делови късмет
Популярността, за която отдавна мечтаете днес ще ви навести. Част от Близнаците са притеснени от временни здравословни проблеми, които ще затруднят реализацията им. По принцип обаче четвъртък е носител на силен делови късмет, и подчертава, че постиженията ще са удовлетворителни. Проблемите са домашни. Денят е чудесен за започване на нова работа. При осъществяването на някои лични цели ще се сблъскате с непреодолими препятствия, които ще охладят амбициите ви. 

РАК
Успешни действия
Ще продължите да се трудите с желание и ентусиазъм, имайки енергия и добро настроение. Благоприятен ден, със стабилни възможности за успешна реализация на целите. Прекалено нервни сте, което може да ви изиграе лоша шега. Владейте се и не влизайте в конфликти, за да не последват остри и непредсказуеми скандали. Ще се освободите и мъчителни ситуации и проблеми. Особено внимателни следва да са бизнесмените и онези, чиято работа е свързана с контакти и обслужване на хора. 

ЛЪВ
Към промени
Природата ви е дарила с устремност и плам - комбинация, която ви дарява с изисканост и приспособимост, с късмет и ярка интелигентност. Мнозина от Лъвовете вече достигат до конкретна яснота относно промените, към които следва да се ориентират. Денят е успешен от гледна точка на постижения. Временна здравословна недостатъчност ще притесни мнозина. Други Лъвове ще останат разочаровани от високостояща личност. За сметка на това мнозина от знака ще се зарадват на неочаквани срещи.

ДЕВА
Хубави възможности, но и напрежение
Наследствени имоти ще занимават мислите ви и ще ви създават повече грижи, което ще отнеме голяма част от времето ви. Девите не са лишени от добри възможности и сполуката не им е обърнала гръб, но покрай благоприятното развитие ще има и доста напрежение в службата и деловите среди. Избягвайте конфликтите и се пазете от подмолните действия на околните. Пред вас е благоприятен период за напредък. Тук не сте лишени от шанс, но при условие, че старателно избягвате противоречията и предварително туширате негативните влияния, които биха предизвикали скандали и остри сблъсъци.

ВЕЗНИ
Удряте враговете си
Устремени сте към промяна и това ви вълнува. Неудовлетворението не е добър съветник и не бива да се поддавате на влиянието му. Като развитие четвъртък не е лош, но ще е много напрегнат за преобладаващата част от Везните. Очертава се остър скандал с противоречащите ви. Сигурно е, че ще им нанесете тежък удар. Ще се сблъскате с проблеми от високостоящи. Предстоят промени, чрез които ще регулирате ситуацията. Започва период на положителни промени, свързани с партньорството в бизнеса и стабилизация на обществените ви позиции. 

СКОРПИОН
Защитавате успешно позициите си
Действията ви карат хората около вас да ви се възхищават. Емоционално уравновесени и с добър късмет, но в условията на затруднена ситуация, Скорпионите едва ли ще се чувстват добре през този ден. Противниците ви ще се опитат да ви навредят, което ще им създаде големи неприятности. Имате шанс за успех в рамките на нормални постижения. Някои Скорпиони са недоволни от невъзможността да реализират личните си намерения. В това отношение ви предстои етап на разгръщане.

СТРЕЛЕЦ
Реални постижения
Добронамереността ви към околните ще се възнагради. С желание ще ви помагат и напътстват, стига да не пренебрегвате нечие внимание. Четвъртък е плодотворен и ще радва Стрелците с успехи в личен и делови план. Повече неудобства и липса на развитие са характерни в контактите с хората отблизкия кръг, докато тези в обществените среди и с деловите партньори ще са доста успешни. В споровете и конфликтите надделявате. Четвъртък е доста хубав за стабилизиране на отношенията с приятели и роднини.

КОЗИРОГ
Значителни постижения
Денят е чудесен за вас и показателни в това отношение са радостните събития, които ще ви преследват през целия ден. Твърде благоприятен ден, през който Козирозите ще достигнат до голям успех при осъществяване на целите си. Възможни са известни проблеми от делови порядък в службата, но са преодолими. При някои възникват и финансови, но отстраняването им не би затруднило никой от родените в знака. Днес разполагате с добър шанс за успешни постижения в материалната сфера, както и за подкрепа при реализацията на целите ви. 

ВОДОЛЕЙ
Възползвайте се от шанса си
Очертават се забавни мигове с ваши близки. Настроени сте авантюристично, а и обстоятелствата са подходящи за целта. Малко странно е, че благоприятните условия в четвъртък ще останат неизползвани от мнозина Водолеи. Причините за подобно развитие ще са в самите вас. Денят предоставя чудесен шанс за успешни контакти, да реализация на делови стремежи, и за мощна подкрепа от влиятелни личности. Ако се налага да действате по цели, осъществяването на които зависи от административни органи, следва да сте по-сдържани и умерени. 

РИБИ
Силен късмет
Програмата ви за днес ще е натоварена, но приемете предизвикателствата. Характерна особеност за Рибите в четвъртък е силният късмет. Някои от зодията имат проблеми и може да се откажат от активна изява днес, което ще е абсолютна грешка. Активизирайте се по делата си и старателно избягвайте конфликтите. Последните са вторият негативен момент за деня. Такава със сигурност ще ви бъде отказана, а по-тежкият вариант е, че не е изключено да последва по-мощен удар върху вас. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft