Хороскоп за утре, 22 септември: ОВЕН - ново начало, РАК - успешни контакти, КОЗИРОГ - финансов успех

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре, 22 септември: ОВЕН - ново начало, РАК - успешни контакти, КОЗИРОГ - финансов успех
21719
Хороскоп за утре, 22 септември: ОВЕН - ново начало, РАК - успешни контакти, КОЗИРОГ - финансов успех

Неделя ще ви предостави реална възможност за нов старт в личен аспект. Денят е отличен за реализация на лични и обществени цели.

Успехът е налице, само ако се доверите на преценката си.

ОВЕН

Пред ново начало

Дайте възможност на любимите ви хора да се погрижат за вас. Денят не носи проблеми. През този ден Слънцето ще напусне Съзвездие Дева и от утре ще се настани във Везни, откъдето по аналогията на рефлекса ще действа мощно върху Овните, оформяйки началото на трансформации. В тази връзка днес може да се почувствате физически неразположени. За активните успех. 

ТЕЛЕЦ

Потиснати

Подхождайте към решаване на проблемите делово, като се абстрахирате от емоциите. Липсата на необходима подкрепа, чрез която ще си осигурите постигането на  желана цел, е причината за лошото настроение на мнозина от зодията. Въпросната ситуация не може да се приеме като проблем, защото не след дълго положението ще се промени във ваша полза и ще имате успех. 

БЛИЗНАЦИ

Успех в лични въпроси

Душевната ви хармония се отразява чудесно и на външността ви. Денят ще е благоприятен за реализация на лични цели. Онези от Близнаците, които ще насочат вниманието си към делови задачи, трябва да са доста упорити за сполуката си, защото ще трябва да преодоляват пречки. Трудно осъществими или неприятни ще са контактите в близкото обкръжение. 

РАК

Успешни контакти

За предпочитане е да се включите в изпълнение на обща задача, отколкото да се опитвате сами да я свършите. Неудобен ден, подчертаващ психическо напрежение у голяма част от Раците. В едни случаи причините са съвсем лични, а други са недоволни поради забавеното придвижване на въпроси от делово естество. Добро развитие ще имат контактите в обществото, където за мнозина възникват новости.

ЛЪВ

Неприятен ден

Натоварванията днес не са препоръчителни, погрижете се за здравето си. За Лъвовете неделя определено ще е неприятна поради неудобства, а за някои и проблеми от лично естество. Успехи ще постигнат онези от зодията, които ще имат физическата възможност да се ориентират към интересуващи ги лични или делови цели. Ориентирайте се към вътрешна стабилизация. 

ДЕВА

Действайте по целите си

Радвате се на много добро здраве днес. Настроението ви е приповдигнато и с лекота разведрявате атмосферата у дома. Неделя ще е благоприятна в личен и делови план. Няма да останете удовлетворени от контактите с приятели или в обществените среди, при осъществяването но които не е изключено да възникнат остри спорове, които в повечето случаи безусловно ще навредят на хармоничните взаимоотношения. 

ВЕЗНИ

Личен успех

Покажете на хората, които имат очаквания към вас, че държите на обещанията си. За осъществяване на личните си цели Везните няма имат проблеми през този ден. Такива ще възникнат за онези от зодията, които въпреки, че не са в настроение за захващане с професионални ангажименти, ще го сторят. Ще е по-добре да не експериментирате, защото щи последват много нерви. 

СКОРПИОН

Възстановете се

Работата ще ви наложи да вземете неотложни мерки, но помислете дали не пропускате важни неща. Денят може са се определи като успешен, но не в прекия му смисъл на сполучливо осъществени задачи, а по-скоро като осъществяване на продуктивни контакти в обществените среди. През този ден ще е най-добре да възстановите психическата и физическата си енергия за предстоящите напрегнати делници. 

СТРЕЛЕЦ

Надеждни контакти

Не бъдете предубедени към хора, които ви предлагат партньорството си. Стрелците биха могли да проведат доста добри делови контакти през този ден, които не само ще са надеждни за деловото ви бъдеще, но и ефективни като начало на нови реалности в професията или бизнеса ви. Ангажираните с реализация на материални старателно цели да избягват конфликтите. Стъпвате на здрава основа и ще се движите безпроблемно напред. 

КОЗИРОГ

Финансов успех

Заслужавате достойна почивка за усилията през седмицата. Напълно успешен ден за осъществяване на професионални ангажименти. Това определение обаче не се отнася за бизнеса на онези от зодията, при които към настоящия момент са възниквали проблеми в партньорските взаимоотношения. Денят ще зарадва мнозина с чудесен финансов приход. 

ВОДОЛЕЙ

Облагодетелствани от късмета

Ще си поставите цел и ще я следвате до края. Така ще постигнете бърз напредък и ще останете доволни от себе си. Добрият късмет продължава да подкрепя Водолеите при реализацията на делови и лични цели, както и за плодотворни контакти в обществените среди и близкото обкръжение. При някои обаче взаимоотношенията с партньори или колеги в службата са много лоши и трябва час по-скоро да ги нормализират. 

РИБИ

Към положителни промени

Предпочитате да сте сами днес и да размишлявате, но не се обграждайте с бариери. Неделя е хубаво начало за положителни промени при Рибите. Процесът ще се разгръща бавно и последователно в личен и делови план, а първите удовлетворителни резултати ще ви радват след четири седмици. Това важи най-вече за деловия сектор. Днес контактите ви ще са плодородни. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft