Хороскоп за утре, 23 февруари-С мощната енергия на Новолунието в Риби имаме шанса да направим съществени промени в живота си!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре, 23 февруари-С мощната енергия на Новолунието в Риби имаме шанса да направим съществени промени в живота си!
6878
Хороскоп за утре, 23 февруари-С мощната енергия на Новолунието в Риби имаме шанса да направим съществени промени в живота си!

Новолунието настъпва утре, в неделя в знака на Риби. Ние сме мотивирани да намерим време за спокойни и подмладяващи дейности или да изпълниме една мечта и може би да я споделим с някой специален. С тази мощна енергия в Риби имаме шанса да направим съществени промени в живота си. 

ОВЕН
Емоционален дисбаланс
Мнозина от вас ще предпочетат да посветят времето си на полезни и приятни неща, с които да зарадват най-близките си. Активен ден, през който се активизира инстинкта към заграбване, неудържим апетит и склонност към кавги и авантюри.

Труден и нервен ден, през който представителите на Овен ще разполагат с добри възможности за реализация на материални цели и за постигане на парични печалби, но емоционалната ви нестабилност ще е изразителна. 

ТЕЛЕЦ
Много внимавайте
Не се поддавайте на внушения и не позволявайте нечие лошо настроение да развали вашето. Вложете повече старание върху задача, която ви затруднява, така по-лесно ще постигнете желания резултат и ще внесе известно успокоение у вас. Терминът „внимание” се отправя към всички представители на Телец. Неделя ще е много напрегната за реализация на материални цели. Мнозина ще намерят начин да действат нечестно, и вероятно ще се подведат. 

БЛИЗНАЦИ
Душевно притеснени
Едва ли ще се задържате за по-дълго време на едно място днес и с право приятелите ви ще се оплакват, че не могат да ви открият. Проявления, свързани с насилие, с разрушаване на старото и коренни промени могат да направят деня ви по-тревожен. От гледна точка на материална реализация и делови контакти, неделя ще е напълно успешна за Близнаците но това едва ли ще е достатъчно, за да се освободите от натрупаните в продължение на месеци проблеми и притеснения. 

РАК
Успешни контакти
Мислете за себе си и за бъдещето си. Погрижете се за нещата, които ви дават сигурност и не пренебрегвайте мнението на близките си. Днес е важно да не се поддавате на гняв и лакомия, както и да не водите заседнал начин на живот. Не бива да се подписват важни документи и да се впускате в рисковани начинания. Представителите на Рак ще се сблъскат с неприятности при реализация на професионални цели. ще имате един или повече противници, тъй че бъдете внимателни и своевременно преценете начина, по които следва да действате. 

ЛЪВ
Успешни завоевания
Ще получите добри възможности за придобивки, от които ще се възползвате максимално. Зает ден, през който е добре смирено да работите за своето пречистване и си наложите повече самоограничения. Много благоприятен ден, характерен с изразителен късмет, добри външни условия за реализация на желани цели, и активни действия в съответните сфери свързане с интересите ви. необходимо е обаче и внимание. Прибързвате ли, обаче ще се окажете под тежките удари на противници.

ДЕВА
Пазете се от околните
Голяма част от вас посрещат гости днес, затова е твърде възможно планираната почивка да остане на заден план. Неблагоприятен и конфликтен ден, чиято енергетика провокира към агресия и насилие. При осъществяване на контакти в обществените и приятелските среди, за преобладаващия  процент от Девите  е видимо ярко емоционална напрежение през този ден. За реализацията на целите си бъдете спокойни. В това направление няма проблем. Пазете се от ударите на заобикалящите.

ВЕЗНИ
Добър късмет
Денят ви ще е забързан и често с напрежение, но не изпадайте в стрес. През днешния е възможно да станете жертва на различни провокации, подтикващи към глупави постъпки и авантюри. Добрият късмет на Везните е характерен през този ден, и спокойно може да разчитате на подкрепата му при реализация на целите, по които действате. Не влизайте в спорове с никого! Много голяма е вероятността силно да подразните някого, а въпросният човек да ви причини ярки затруднения.

СКОРПИОН
Тежести и проблеми
Днес ще трябва да обърнете повече внимание на отношенията си със сърдечния партньор. С правилни изводи, самооценка и смирение ще може да се противопоставите на гнева, агресията и разрушението, които властват през днешния ден. Не е възможно да се даде точно определение за причините породили проблемите при вас, но е сигурно, че много скоро тяхното последователно разрешаване ще започне. В момента картината не е обнадеждаваща, но събитията бързо се движат към обещаващо раздвижване. 

СТРЕЛЕЦ
Концентрирайте се
Възможно е да се ангажирате с непредвидени задачи и да поемете чужди отговорности. Най-доброто, което може да направите за себе си сега е да пристъпите към пречистване, смирение и въздържание. И представителите на Стрелец се сблъскват с проблеми о външни източници, които за едни от зодията се свързват с материални или делови въпроси, а при други от зодията обхващат ситуации от лично естиство. Имате шанс да ги преодолеете. 

КОЗИРОГ
Контакти
Не са изключени затруднения, които да ви разколебаят по отношение на планирано пътуване или друга подготвяна среща. Насочете енергията върху вътрешното си състояние, обърнете внимание на нуждата си от смирение и самооценка. През този ден ще е най-добре да се ориентирате към контакти в приятелските или обществените среди. Не би било ползотворно да провеждате разговори с хора от деловите среди, защото темата неусетно ще се трансформира в тази посока, и ако поискате услуга или подкрепа. 

ВОДОЛЕЙ
Посветете неделята на себе си
Днес ще трябва да положите усилия, за да постигнете разбирателството, към което се стремите. С отворени сетива ще възприемете по-добре посланията на деня, подтикващи към смирение, пречистване и самоограничения. Денят не е благоприятен за контакти, на които ще дискутиране въпроси от деловото всекидневие или бизнеса. Същото определение се отнася и към практическата ангажираност с материални дела.  Относно финансовите цели шансът ви е приличен, а най-силен е за любовните ви цели.

РИБИ 
Добри делови възможности
Едно събитие ще ви направи доволни и ще повиши самочувствието ви. Денят е изключително подходящ за завършване на дългосрочни дела – резултатът ще надмине и най-смелите ви очаквания и това ще повлияе на отношенията ви с околните. Шанс на Рибите е силен за реализация на цели, които засягат деловите им намерения или се свързват с личните нужди. При провеждането на преговори обаче не залагайте на късмета си, защото едва ли ще проработи, както и за реализацията на конкретни финансови постъпления от нещо.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft