Хороскоп за утре, 25 октомври: ЛЪВ - момент на щастие, СТРЕЛЕЦ - малък конфликт, РИБИ - пари!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре, 25 октомври: ЛЪВ - момент на щастие, СТРЕЛЕЦ - малък конфликт, РИБИ - пари!
21799
Хороскоп за утре, 25 октомври: ЛЪВ - момент на щастие, СТРЕЛЕЦ - малък конфликт, РИБИ - пари!

Неделя ще ви предостави така чакания шанс за успех и реализация на финансовите начинания. Пазете се от интриганти, които може да опитат да ви подлеят вода.

Не вземайте прибързани решения, ами обмисляйте всичко внимателно преди да действате.

Повече в хороскопа за утре , 25 октомври:

ОВЕН

Шанс за успех

Ако днес се нуждаете от съвет, допитайте се до близък приятел или роднина. Тази неделя носи най-много напрежение в работата. Тук ще се сблъскате с много пречки, а конфликтите ще са постоянно присъствие, което често ще превръща обстановката в нетърпима. Опитайте да се дистанцирате от ситуациите, в които конфликтността ще вземе връх. Това е най-добрият начин да сте извън обсега на неприятностите и да осъществявате успешно трудовите си задачи. 

ТЕЛЕЦ

Пазете се от неприятели

По-често давайте израз на добрите чувства към близките си, за да се радвате на взаимност. Ден на повишено напрежение отмина и представителите на Телец постепенно влизат в рамките на нормалното всекидневие. Все още във финансовата сфера бушува остатъчно напрежение и за повечето от родените в знака този сектор ще е чувствителен за действия, но с повече внимание ще предотвратите опитите на мераклиите да ви измамят. 

БЛИЗНАЦИ

Не допускайте грешки

Планирате да свършите много неща днес, но ако не се организирате по подобаващ начин, едва ли ще доволни от резултатите, които постигате. През тази неделя, условията около Близнаците ще са балансирани и достатъчно спокойни, за да могат всички да се реализират в пълнота. Обстановка е благонадеждна, но преобладаващата част от зодията едва ли действително ще се възползват от обстоятелствата. Личната им нестабилност е изразителна, а това води до грешки, пропуски и ненужни конфронтации. 

РАК

На път

По никакъв друг начин не виждате изхода от нещата за себе си, освен като победители. За представителите на Рак тази неделя е доста добра от гледна точка на лични възможности и като събития с положително развитие в службата. По-тежка ще е при бизнесмените поради ярки противоречия и нечестни взаимоотношения. Денят не е благоприятен за преговори и пътувания. Сделките също ще се движат трудно. Опитите за хитруване ще ви поставят в крайно неизгодни позиции. 

ЛЪВ

Момент на щастие

Ще останете доволни днес от това, което се случва около вас. Имате възможността да изпълните намеренията си и го правите по блестящ начин. Успехът на Лъвовете през този ден ще зависи предимно от нивото на дипломация и вътрешното равновесие. Първото задължително трябва да е високо за онези от вас, които ще водят преговори от делови или друг порядък, а вътрешният баланс е солидна основа за постижения в службата или бизнеса, както и за добро настроение. 

ДЕВА

Пазете се от неприятели

Очаква ви дълго мечтан ден в домашна обстановка, където атмосферата едва ли ще бъде нарушавана от разноречия и други неприятни неща. Неделя говори за доста неудобства и проблеми при реализацията на целите. По принцип става въпрос за сблъсъци, коварни удари, които винаги достигат целта си, и много често за пропуснати възможности поради непреодолими пречки. Последните са валидни за контактите от делови тип и при провеждане на преговори. 

ВЕЗНИ

Късметът е с вас

Придържайте се към онова, което се изисква от вас, за да не ви вземат за особняци. Последният работен ден от седмицата е доста благоприятен за стабилни и качествени постижения не само от гледна точка на умели и отговорни лични действия, които определят изразността на преобладаващата част от Везните, но и като благоприятно стечение на обстоятелствата, позволяващо забележителни постижения. От последните ще се възползват мнозина и ще направят важна решителна крачка за укрепване на намеренията си относно реализацията на бъдещите си цели.

СКОРПИОН

Хитрувате

След усилията ви напоследък парите няма да закъснеят. Постепенно възстановявате обичайния си ритъм на живот. Благоприятен и успешен ден, чиято характеристика включва не само сполучлива делова изява, но и чудесно справяне с личните цели и намерения. Е, истина е, че доста от зодията ще си послужат с хитрости, за да осъществят предначертаното през деня, но този стил най-често е продиктуван от общите условия, които ще издигат пречки на пътя ви. 

СТРЕЛЕЦ

Малък конфликт

Помислете кое е най-доброто за вас и семейството, и с него се заемете. Душевното равновесие е преобладаваща характеристика за представителите на Стрелец, но през деня тя явно ще остане дълбоко скрита за околните, защото невинаги ще успявате да се владеете. Причините за това естествено ще са външни и в повечето случаи засягат деловите взаимоотношения и напрегнатата ситуация в службата. Хубаво е да избягвате директните сблъсъци с хора, които прокарват интересите си по безскрупулен начин.

КОЗИРОГ

Усет за успех

Днешният ден едва ли ще си останете у дома. Независимо с какво ще го свържете, бъдете сигурни, че ще останете доволни от прекараното време. Вашите възможности за сполука никак не са малки през новият ден и ще успеете да реализирате целите си, но е много важно да не влизате в противоборства. Такива могат да бъдат провокирани по административен път чрез издигане на пречки. Целите на подобни действия от нечия страна са провокативни. 

ВОДОЛЕЙ

Старт на чисто

Ще имате възможност да изчистите някои стари задължения. В интимен план искреността би ви донесла успех, колкото и невероятно да звучи. Предстоящият ден е много добър за натрупване на нови опитности в условията на действащите реалности. В случая може да говорим за допълнителни делови ангажименти, смяна на работата или поставяне на ново начало в начина на живот, общуването, подхода към изпълнение на нещо и пр. Във финансово отношение постъпленията ви ще са чудесни. 

РИБИ

Пари 

С желание ще се погрижите за близките ви хора, но и не само защото ще бъдете помолени за това. Това е един чудесен ден за материални постижения, за ярка делова реализация и парични печалби. По отношение на финансовите постъпления ще ви се наложи да действате с повишена енергия и в условията на жестока борба, която не изключва подли удари, измами, заблуждения и ред нечисти действия, определящи условията на играта. За да успеете в намеренията си, следва да поддържате на ниво вътрешното си равновесие.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft