Хороскоп за утре 25 февруари-ТЕЛЕЦ Успех чрез сдружение, БЛИЗНАЦИ Добри възможности

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 25 февруари-ТЕЛЕЦ Успех чрез сдружение, БЛИЗНАЦИ Добри възможности
15303
Хороскоп за утре 25 февруари-ТЕЛЕЦ Успех чрез сдружение, БЛИЗНАЦИ Добри възможности

ОВЕН
Освободете се от нервността
Въпреки че имате желанието да си починете най-вероятно днес ще бъдете толкова заети, колкото и през седмицата. Това е ден за съсредоточаване и вглъбеност, за очистване от духовни и физически шлаки, през който не се препоръчва активност и напразни действия.

Ярка нервност, липса на стабилност и демонстрация на агресивност, и едновременно с това – силен шанс за партньорство и печалби. Ясно е, че нервност и агресия не стоят рамо до рамо с партньорството.

ТЕЛЕЦ
Успех чрез сдружение
Професионалните си проблеми няма да успеете да решите в рамките на деня. През днешния ден не бива да бързате, да се суетите, да вземате важни решения и започвате нови дела. Днес Телците разполагат с изразително предимство, но ако действате самостоятелно е съмнително, че шансът ви ще изгрее. Необходимо е да работите съвместно с бизнес партньор или съдружник. Днес може да организирате ново начало за обединняване на усилията с някого от деловите среди.

БЛИЗНАЦИ
Добри възможности
Налага се да се заемете по-активно с деловите си ангажименти. Всеки знак на съдбата през днешния ден трябва да се приема като важно указание. Ползотворен ден с много добри възможности за реализация на целите, но същевременно и провокативен. Мнозина от Близнаците ще бъдат предизвикани от съдбата да действат хитро. Не правете крачка в тази посока. Грешката ще е голяма. Ще се лишите от успех, а мнозина и от спокойствие.

РАК
Не се поддавайте на външни влияния
Съумейте да съчетаете действията си с тези на партньорите ви и ще успеете да осъществите намеренията си. През днешния ден е важно да останете спокойни, смирени и да не започвате нищо ново. Раците са устойчиви през този ден. Забелязват се индикации, маркиращи емоционална нестабилност, от влиянието на които трябва до си предпазвате усърдно. Попаднете ли под разлагащото им въздействие, ще провалите един много хубав ден, изпълнен оптимизъм и силен шанс за успехи.

ЛЪВ
Не се опитвайте да хитрувате
Събитията на деня ще са във ваша полза. Домашната атмосфера и хубавите отношения в семейството ще ви осигурят душевен комфорт. И Лъвовете бързо да отстраняват от съзнанието си нападащите ги мисли да действат хитро, за да успеят. Напротив! Точно този стил ще ви създаде проблеми, а някои от зодията ще се лишат от хубави придобивки, защото ще се стигне до провал в отношенията с партньори и съдружници.

ДЕВА
Противоречията са вредни
Този ден ви предлага прекрасни възможности, от които непременно трябва да се възползвате. Освободете се от натоварващи мисли, суета и припряност.  Въпреки, че Девите разполагат с много добри възможности за реализацията на своя идея, както и за ярък делови успех, денят носи острота, която може да предизвика противоречия. Не допускайте разгръщането на такива. Реализацията ви ще е налице само в условията на пълно разбирателство.

ВЕЗНИ
Негативно настроение
Днес сте склонни да рискувате и да действате без предварително да съгласувате постъпките си с хората, с които работите. Енергетиката на деня благоприятства по-спокойния ритъм на живот, за това бъдете наблюдателни и контролирайте емоциите си. Във финансовата, деловата и личната си реализация, Везните няма да се сблъскат с проблеми и ще реализират намеренията си. Положителните влияния характерни за материалните ви дела, съвсем не са такива в емоционален план.

СКОРПИОН
Чудесна подкрепа
За повечето от вас денят ще бъде интересен. Други ще допринесат за доброто ви настроение, за което ще им бъдете благодарни. През днешния ден може да избегнете главоболия и загуба на време, ако щадите силите си и се въздържате от активни действия. Смесени чувства и силно напрежение характеризират четвъртък на Скорпионите. Ще е хубаво да поддържате емоционалния си баланс, или по-точно – мнозина от знака да го възстановят. 

СТРЕЛЕЦ
Мобилизирайте се и се владейте
Податливи сте на внушения, приемайки ги като добронамерени, но скоро може да се убедите в противното. Денят скланя към само вглъбяване и покой, без суета и припряност. Този ден ще се окаже доста тежък за онези Стрелци, които не са в състояние да владеят нервите си, и за тези от зодията, които не са достатъчно мобилизирани за осъществяване на задачите си – делови или лични. Готови ли сте обаче за креативна изява и разбирателство, сполуката ще е учудваща.

КОЗИРОГ
Търсете разбирателството
Опитвате различни способи да се справите с важни за вас въпроси днес. Вслушвайте се във вътрешния си глас и обмисляйте живота си, като погледнете на себе си и през погледа на другите. Хубав ден за материални постижения, през който за вас ще е най-добре да действате последователно и в условията на разбирателство с околните. Иначе ще има доста нерви, които няма да навредят на реализацията ви в делата и в личен план, но пък в емоционално отношение със сигурност.

ВОДОЛЕЙ
Не обръщайте внимание на сплетните
Не допускайте инерцията да ви води и да се превърне в двигател на ежедневието ви. Ще имате повече причини за доволство през днешния ден, ако не се суетите излишно и не хабите енергията си напразно. Този ден ще ви донесе успех чрез подкрепата на хора от обкръжението. Има и друг факт свързан с околните, и той не е особено лицеприятен. Става въпрос за сплетни и клюки по ваш адрес. Не обръщайте внимание на подобни провокации, за да не нарушите по някакъв начин благополучната възможност.

РИБИ
Действайте дипломатично
Много динамичен и интересен ден ви предстои Риби. Срещите с различни хора ви обогатяват и ви мотивират за работа. Ще утвърждавате професионалните си умения и търсения там, където това е важно за кариерата и личната ви реализация. При повечето от Рибите напрежението днес се свързва с планирането и осъществяването на деловите цели. В някои случаи става въпрос за предстояща финансова реализация, която има вероятност да се извърши непочтено. Към осъществяването на целите си пристъпете дипломатично.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft