Хороскоп за утре 27 февруари-РИБИ Удовлетворени от постигнатото, ВОДОЛЕЙ Ползотворен ден

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 27 февруари-РИБИ Удовлетворени от постигнатото, ВОДОЛЕЙ Ползотворен ден
15043
Хороскоп за утре 27 февруари-РИБИ  Удовлетворени от постигнатото, ВОДОЛЕЙ Ползотворен ден

ОВЕН

Бъдете много внимателни
             Не проявявайте самоинициатива там, където са нужни колективни действия, ако искате да го приключите добре и в срок започнатото. Ден характерен с променливи обстоятелства и силни затруднения за успешни действия в личния сектор.

Днес звездните влияния са сложни и създават условия за физически препядствия и драми. Бъдете много внимателни в действията си и не правете никакви експерименти.

ТЕЛЕЦ 
Овладейте противоречията
            Постепенно се приближавате към целта си и не е изключено точно днес да я постигнете. Този ден ще е психически претоварен и ще предизвика голямо напрежение у Телците, което в някои случаи ще прерасне до физически сблъсъци. Единственият начин за овладяване на ситуацията е своевременното прекъсване на зараждащите се противоречия. В противен случай ще е тежко.  

БЛИЗНАЦИ 
Силно вътрешно напрежение
            Не допускайте натовареността ви днес да попречи на вече уговорени срещи с приятелите ви. Този ден ще е труден и напрегнат за огромна част от Близнаците. Характерна е силна вътрешна дразнимост, която за момента е почти неовладяема, и по най-малкия повод отвън  ще предизвиква вашите остри и гневни реакции. Шансът ви, да се освободите от напрежението, е да се ангажирате с проекти.          
 
РАК 
Денят ще е труден
            Дистанцирайте се от всякакви дразнители и си осигурете творческа атмосфера край вас. Голям процент от представителите на Рак ще насочат вниманието си към делови контакти и задачи от материално естество, в реализацията на които предварително са напълно убедени. Може би имате право, но ще се сблъскате с много пречки при осъществяването им.

ЛЪВ 
Начало на възход
            Притесненията ви ще отпаднат и ще получите повече, отколкото сте очаквали. Събота разкрива чудесни възможности за Лъвовете и ясно определя, че ще е напълно продуктивна. Онези, за които денят не е ангажиран с предварително определени задачи, ще се радват на спокойствие. За по-продължителен период, събота разкрива чудесни нови хоризонти.  

ДЕВА 
Внимавайте за успеха си
            Търпението е ключа към успеха ви днес. С каквато и работа да се захващате, бъдете толерантни към другите и избягвайте конфликтите. Събота ще стимулира мнозина от Девите за активни действия в сфера от бизнеса, или за провеждане на контакти в обществените среди. Днес неприятното е, че сте застрашени от грешки, които ще настъпят поради високо напрежение, прибързване или недостатъчно обмислени действия.     
    
ВЕЗНИ 
Напрегнат, нервен ден
           Разчупете леда в сърцето си, приемете любовта и загърбете всякаква злоба, завист и омраза. Представителите на Везни са притиснати от неудобни ситуации, сезонни здравословни проблеми, не особено приятно обкръжение и пр. негативни компоненти, които силно им вредят в емоционален план, а оттук и настроение е потиснатото, трудно се владеете и нервността е значителна.

СКОРПИОН 
Чудесна реализация
            Амбицирани сте да постигнете мечтата си. Високите ви цели изискват и смелост, която очевидно не ви липсва. Сравнително голяма част от Скорпионите ще се насочат с огромна решителност към деловите си задачи, за да достигнат до крайната фаза на поет ангажимент. Преобладаващата част от действащите по делата и целите си ще осъществят намеренията си, но с цената на много труд.

СТРЕЛЕЦ 
Благодатни възможности
            Не се плашете, ако днес в дома ви е малък хаос. Хубав ден през който доста Стрелци ще реализират намеренията си относно сключване на договор или споразумение с някого. Ще постигнете целите си в пълнота. Други ще водят плодотворни разговори с партньорите от бизнеса за осъществяване на интересуваща ги изгодна сделка.

КОЗИРОГ
Енергични и ентусиазирани
            Изразявайки увереността си, печелите привърженици и работата ви спори. Преобладаващата част от зодията са енергични и с ентусиазъм ще се насочат към деловите си задачи. Подобен избор безусловно ще ви доведе до пореден успех. Някои от Козирозите са неприятно впечатлени от развитието на събитията в личен план и се надяват в близко бъдеще да ги поправят.

ВОДОЛЕЙ
Ползотворен ден
            С роднини ще се радвате на придобивки и приятни вести. Този ден е доста благоприятен за Водолеите, независимо от ангажиментите, с които предстои да се заемете. В делови план се налага да сте по-активни, а за някои не е изключено и кратко пътуване, но ситуацията относно реализиране на целите, категорично ще бъде решена във ваша полза.

РИБИ 
Удовлетворени от постигнатото
            Ако говорите за това, което интересува другите, и двете страни ще спечелят. Твърдо устремени към реализирането на новите си инициативи, много от представителите на Риби ще се опитат да осъществят през този ден срещи с хора, на чиято подкрепа разчитат за реализацията на намеренията си. Бъдете достатъчно активни, и действайте с мощен замах.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft