Хороскоп за утре 29 октомври-КОЗИРОГ Сполука в обществените среди, РАК Личен успех

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 29 октомври-КОЗИРОГ Сполука в обществените среди, РАК Личен успех
20832
Хороскоп за утре 29 октомври-КОЗИРОГ Сполука в обществените среди, РАК Личен успех

ОВЕН
Големи трудности
Отнасяйте се с повече търпение към хората и нещата, които не са по вкуса ви. Много труден ще е четвъртъл за Овните.

В бизнес взаимоотношенията, и тези с вашите партньори, възникват остри противоречия, които едва ли ще отстраните сега, включително и чрез помощта на влиятелен човек. В контактите с близки сътрудници и в обшеството, избягвайте противостоенето. Всичко започнато днес ще бъде успешно. 

ТЕЛЕЦ
Много напрегнат ден
Днес бъдете добронамерени към по-низшестоящите от вас, не знаете кога ще имате нужда от услугите им. Силно напрегнат ден поради остри противоречия в бизнеса и службата. Възмони са не само тежки конфликти, но и нещастни случай с непредсказуеми последици. Просто трябва да сте много внимателни. За преобладаващата част от знака предстои тежък период. Възможни са здравословни проблеми. Поддържайте позитивна нагласа към новите и вече познати неща в живота ви.

БЛИЗНАЦИ
Острота и несъгласие
Следете внимателно какво се случва около вас и преценете кога да се включите с активни действия. Много острота и ярко противоборство са характерни за вашия четвъртък. В деловата се дейност ще сте спокойни и уравновесени, но същото не може да се каже за контактите в деловите среди и тези с влиятелни хора, които в един или друг аспект са свързани с бизнеса и бъдещите ви цели. С творчески подход в работата ще постигнете напредък, стига да сте активни и мислите с добро за всички. 

РАК
Личен успех
Ако разнообразите деня си с пътувания и други приятни занимания, ще обновите духа, здравето и психиката си. Повишена емоционалност и успешна реализация на лични цели определят този ден за вас. Контактите в обществените среди също ще преминат ползотворно. Някои от зодията ще се опитат да стабилизират позициите си в бизнеса, но активност от подобно естество изисква предварителна подготовка. 

ЛЪВ
Към възстановяване
Днес ще постигнете голям делови успех, който ще затвърди положението ви на работното ви Този ден е по-благоприятен от отминалия, защото здравословното ви състояние навлиза в етап за възстановяване. Към този факт може да се прибави и едно друго събитие от всекидневието, а именно, че възниква шанс да се освободите и от затормозяващи ситуации от делови тип. От вас зависи да направите деня си спокоен, ползотворен и приятен. 

ДЕВА
Междуличностни проблеми
Ще търсите нови форми за изява на талантите си, преминавайки през деня в забързано темпо. Доста неприятен ден от гледна точка на проблеми с човек от вашето делово обкръжение. Ако в момента нямате такива ще е добре да избягвате противоречията по финансови и материални въпросни, защото със сигурност ще станете жертва на коварни удари от доста зъл егоистичен човек. Възобновените ви контакти ще ви карат да се чувствате доволни, предстоящо пътуване, свързано с работа или културен обмен, също.

ВЕЗНИ
Успех и отстраняване на проблеми
В професионален план денят е прекрасен и на мнозина им предстои служебно повишение. Доста благоприятен, четвъртък подчертава успешните действия на Везните при отстраняване на проблеми или в решаването на спорове. Ще име и напрежение поради необходимостта от вземане на непопулярни решения, но като цяло денят е доста оптимистичен, защото бележи ново начало. Загрижени за здравословните си неразположения, ще търсите и алтернативни методи за лечение, но днес е препоръчително да ограничите приема на течности.

СКОРПИОН
Служебни промени
Изразете доброто си отношение към хората, с които общувате и делата ви ще се подреждат така, както ги предвиждате. Благодатен за финансова реализация,но не от всекидневната делова ангажираност в службата или бизнеса ви, а от странични източници. В служебно отношение ситуацията не е добра. Не участвайте в конфликти, да са не се случи нещо неочаквано. Предстои етап за промени службата. Във възможностите ви е да покажете силата си в различни сфери, стига да сте с подходящата за това нагласа.

СТРЕЛЕЦ
Действайте умерено
Ще откриете перспектива за себе си в разработването на нов проект и акуратно ще се захванете с него. Голяма част от Стрелците ще насочат вниманието и усилията си към стабилизиране на личните си позиции, но е малко вероятно да успеете с плана си. Преценете много добре възможностите си преди да действате. Оформя се ситуация на ярка конфликтност, която може да прерасне в насилие. Ако се вгледате по-добре в себе си, ще откриете слабостите си. 

КОЗИРОГ
Сполука в обществените среди
Ще фокусирате върху себе си вниманието на много хора, което ще повдигне и без това високото ви самочувствие. Четвъртък е много благоприятен за реализация на цели свързани с обществените среди, включително за намиране на нова работа или допълнителен трудов ангажимент. Онези, които имат проблеми в службата си, да не се опитват да ги разрешават сега, защото ще се сблъскат с административни пречки. 

ВОДОЛЕЙ
Разчитайте на себе си
Ще защитите позицията си по въпроси, касаещи бизнеса, финансите и не на последно място личния ви живот. Добри резултати в деловата си дейност ще постигнат онези Водолеи, които стриктно ще реализират предварително планираните цели. При това е задължително да разчитате предимно на себе си. Денят е лош за контакти в обществените среди, за сделки, както и за провеждане на преговори. Всичко, започнато сега ще бъде свършено навреме и с очакваните резултати. 

РИБИ 
Сполука в делови ангажименти
Предприемате рискована операция, но сте силно убедени в успеха си. Ако сте решили да действате по вече изготвен план за реализация на финансова цел, вероятността да успеете е съмнителна. Ще имате успех при провеждане на преговори, при осъществяването на лични цели, и в разговорите с влиятелни хора. Силен е и шансът ви за служебни промени. Съзидателната ви работа, нови проекти и  дейност, която започвате сега ще бъдат успешни.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft