Хороскоп за утре 3 август-СКОРПИОН Делови успех и ярка нервностЛЪВ Активни и успешни

вход през zajenata.bg
За Жената
Хороскоп за утре 3 август-СКОРПИОН Делови успех и ярка нервностЛЪВ Активни и успешни
15858
Хороскоп за утре 3 август-СКОРПИОН Делови успех и ярка нервностЛЪВ Активни и успешни

ОВЕН
Начало на промени

Днес някои от вас ще се решат на значителни промени в ежедневието си. Този ден е важно начало за Овните.

През следващите осем месеца ви предстоят промени. Обхващат две нива ― делова изява и личен план. Стъпете здраво на позициите си, и настойчиво преследвайте целите си. Напрежението ще е засилено и ще има остри кавги, но не се отказвайте! 

ТЕЛЕЦ
Действайте решително

            Не показвайте враждебността си към инакомислещите. Покажете широтата на мисленето си и ги приемете, като всички останали. Понеделник е плодотворен за делови контакти, пътувания и преговори. Последните предоставят не само чудесни възможности за печалби, но и за дългосрочно сътрудничество. През този ден обаче голяма част от Телците са доста разсеяни. Възникват и специфични обстоятелства. Създават пречки и неудобства.

БЛИЗНАЦИ
Повишено напрежение

            Съсредоточете се към най-непосредствените си задължения. Загърбете вече минали тревоги и проблеми. Трудният и напрегнат понеделник ще предизвика доста нерви и ще събуди агресивността у голяма част от представителите на Близнаци. Реакции от подобно естество едва ли са уместни сега, особено във връзка с делови цели. Целесъобразно да действате в синхрон с партньорите си.

РАК

Добри постижения
Времето днес ще ви стигне да приключите несвършеното през седмицата и да сложите ред в личните си дела. Безспорен успех ще радва Раците в понеделник по всички въпроси от делови тип, финанси, и бизнес. Умело се справяте със задачите си, което безусловно ще се изрази под формата на парични печалби. Сполучливо преминават контактите и преговорите в деловата сфера, ако ще се ангажирате с такива.

ЛЪВ
Активни и успешни

Предвиждате много задачи за днес, което предполага и добра организация, каквато всъщност няма да липсва. Понеделник ще е успешен за всички, които се ангажират активно с осъществяване на намеренията си. По-внимателни следва да са бизнесмените. Не бива да рискувате в делата си, за да не се провалите. Професионалния ден се оказва претрупан със задължения за повечето от зодията.

ДЕВА
Възможности за успешни действия

Загърбвайки грижите си, ще предпочетете почивката и компанията на хората, които обичате. За представителите на Дева този ден е успешен за контакти в деловите среди, за пътувания със служебна цел, за преговори, и за реализиране на цели от финансово и материално естество. У повечето от зодията настроението не е на високо ниво, но трудности няма пред вас и денят ще ви радва с успехи.

ВЕЗНИ
Лични дилеми

            Сега поведението ви ще се диктува единствено и само от разума. Той ще определя и ръководи действията ви. Лични и домашни неприятности ще превърнат понеделник в тежък ден за Везните. Голяма част от зодията ясно отчитат, че възникналите проблеми едва ли ще се разрешат скоро Ситуацията е тежка, защото причинява силно напрежение, но скоро ще намерите решение на проблемите.

СКОРПИОН
Делови успех и ярка нервност

            Каквито и да са събитията днес, не се отказвайте при неуспех. С повече упоритост и търпение ще постигнете желаният от вас резултат. Понеделник е благоприятен за делова реализация и мнозина от зодията ще осъществят целите си в материалната сфера. Тази външна и социална изява обаче е диаметрално противоположна на вътрешното ви равновесие. Всъщност, такова няма. Почти всички от зодията са силно нервни.

СТРЕЛЕЦ
Преодолейте пречките

          Занимания, непривични за вас ще разнообразят деня ви, срещайки ви с нови хора и места. Поради неочаквани пречки и непредвидени ситуации,голяма част от Стрелците се разминават с предначертаните очаквания за деня и достигат фаза на разочарования, но ако не се огънете пред трудностите и временните пречки, сполуката ви ще е е безспорна. Денят е благодатен за контакти.

КОЗИРОГ
Понеделник е неуютен

            Здравето ви се стабилизира, а проблемите в работата вече са минало. Скучен апатичен ден, през който повечето Козирози ще се дразнят от обкръжението и ще избягвят контактите със заобикалящите ги в службата. Такива ще осъществите в обществените среди, но и в тези случаи едва ли останете доволни. Мнозина ще наблегнат на деловите си задачи.

ВОДОЛЕЙ
Трудности и проблеми

            Бъдете по-открити с околните и не позволявайте да ви разбират погрешно. Понеделник ще сблъска и Водолеите с неудобства. В повечето случаи те се свързат със службата и бизнеса. Възникват пречки за реализацията ви и мощна съпротива от страна на някого. Защитавайте позициите си, но не влизайте в открита борба, защото ситуацията може да се усложни.

РИБИ 
Силно напрегнати

           Въведете ред около себе си и се освободете от всичко, което ви пречи да се чувстват свободни и добре. Повишената напрегнатост и прибързването са достатъчни причини за грешки или пропуски,които обричат деня ви на неуспех. В много случаи подбоно развитие се свързва с предстояща среща, която изцяло е обхванала съзнанието ви и силно пречи за успеха на дневните ви дела.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft