Хороскоп за утре 3 декември-ВЕЗНИ Печалби, СТРЕЛЕЦ Успех и много напрежение

вход през zajenata.bg
За Жената
Хороскоп за утре 3 декември-ВЕЗНИ Печалби, СТРЕЛЕЦ Успех и много напрежение
33445
Хороскоп за утре 3 декември-ВЕЗНИ Печалби, СТРЕЛЕЦ Успех и много напрежение

ОВЕН
Не се поддавайте на изкушения
          Денят за някои от вас е от особена важност. Постъпките, които ще направите днес биха могли да променят посоката на живота ви.

Четвъртък предоставя благоприятни условия за вашия успех, но възникват и подвеждащи фактори, от които решите ли да се възползвате, ще последват тежки и нерешими проблеми, които ще предизвикат огромни неприятности. Пазете се от изкушения! Проблеми с партньори и в обществените среди

ТЕЛЕЦ
Внимавайте!
            Част от вас предпочитат да се отдадат на професионални занимания и няма да сбъркат. За Телците картината през деня не е по-различна от тази за предния знак. Необходимо е да се съобразявайте за всичко с партньорите. Мнозина обаче са готови да действат коварно и да изправят партньора, или този с когото имат взаимоотношения пред свършен факт Много внимавайте!

БЛИЗНАЦИ
Не хитрувайте
            На работното място са възможни конфликти. Ако сте по-търпеливи и дипломатични те могат да се предотвратят. Четвъртък е успешен за Близнаците. Прогнозата обхваща и онези представители на знака, които въпреки благоприятните условия за успешна реализация на целите,, ще си позволят да хитруват. Това ще бъде уловено от партньорите ви, и благодарение на тази волност, сполуката ще е занижена

РАК
Партньорски проблеми
            Този ден едва ли ще ви поднесе изненади, но ще бъде добър за вас. Шанс за успех не ви липсва, но той се измества малко по-настрани за момента, а сега се очертават кавги и конфликти между партньори, които в повечето случаи ще завършат с прекъсване на взаимоотношенията поради наситеното наличие на лъжи, които унищожават доверието в съвместни дела.

ЛЪВ
Напрегнати, но благополучни
            Заемате се с работа през този ден, тъй като имате много задължения, на които не сте успели да обърнете достатъчно внимание през изминалата седмица. Четвъртък дарява Лъвовете с изключително силен късмет, който ще действа мощно в две и дори три направления. Те са относно парични печалби, за освобождаване от притеснителни ситуации или личности. Също така и под формата на мощна подкрепа от високостоящи, за да реализирате стремежите си.

ДЕВА
Непълен успех
            В много посоки ще проявите волята и духа си днес. С активното си присъствие ще влияете положително на събитията и не само в подкрепа на собствения си интерес. Външното влияние, характерно с успех и напрежение за предните знаци е валдно и за Девите през този ден. Трудностите са видими. Онези, с които е възможно да се справите изискват повече мобилизация. Има и такива, които не е възможно да отстраните. 

ВЕЗНИ
Печалби
            Не насилвайте обстоятелствата, ситуацията ще се избистри от само себе си. Внимавайте с финансовите претенции на роднини. Добър ден, предоставящ достатъчно възможности за постигане на финансов успех, и за сполучливи действия в обществения периметър. Има едно важно предупреждение от Съдбата – не хитрувайте и не лъжете! Това е сигурна крачка към нестабилност която ще предизвика куп проблеми.

СКОРПИОН
Извънслужебна сполука
            Неутолима жажда за приключения ще ръководи постъпките ви днес. Звездните конфигурации ясно подчертават предимството на Скорпионите за удовлетворителни материални постижения, които най-често се свързват с извънслужебни ангажименти. В службата оценяването на успеха е съмнителен поради зловредни административни действия срещу вас.

СТРЕЛЕЦ
Успех и много напрежение
            Имате много нови намерения и различни идеи за осъществяването им. Позициите ви са стабилни, но това не изключва съперничеството, борбите за надмощие и острите конфликти, които днес ще са с наситено присъствие в деловия ви ден. Ще успеете да осъществите някои от церите и стремежите си, но явно не всичко предначертано. Успех по лични въпроси.

КОЗИРОГ
Емоционална нестабилност
          Предвид желанията и следвайки развитията в живота си, ще вземете правилните решения. Явно е, че през този ден и при Козирозите ситуацията не е благоприятна, особено от гледна точка на категоричност и емоционално себевладеене. Избягвайте конфликтите – най-вече тези от делово естество. Ще навредите на професионалната си стабилност. Добри условия за преговори.
 
ВОДОЛЕЙ
Напрежение
            Не смесвайте отговорностите си с отношението ви към околните. Овладейте вълненията си и не пречете на другите да си вършат работата. При действащите обстоятелства, трудностите не отминават и представителите на Водолей. В бизнеса и деловия сектор е възможно да достигнете до хубави резултати ако сте достатъчно активни и избягвате противоречията. В противен случай може да последва много напрежение и провал.

РИБИ 
Кавги и проблеми
            Общуването ви с подобни на вас, целенасочени и духовни хора е тласък за развитието ви. От гледна точка на перспективите, с които разполагате, четвъртък е надежден, но практическото развитие на деня не е задоволително. Здравословното състояние на част от знака не е достатъчно стабилно, а други Риби се сблъскват с големи затруднения след конфликт с влиятелна личност.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft