Хороскоп за утре 5 август-ОВЕН Добри възможности за парични печалби, ТЕЛЕЦ Делова и лична сполука

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 5 август-ОВЕН Добри възможности за парични печалби, ТЕЛЕЦ Делова и лична сполука
22563
Хороскоп за утре 5 август-ОВЕН Добри възможности за парични печалби, ТЕЛЕЦ Делова  и лична сполука

ОВЕН
Добри възможности за парични печалби

Промените около вас могат да ви създадат напрежение и да станете по-малко решителни. На фона на някои неудобни ситуации, засягащи едни от Овните в личен, а други в делови план, сряда се оказва доста ползотворна за укрепване на позициите в интересуваща ви сфера или направлениеи за парични печалби.

Действайте логично, без емоции и с по-голяма активност.

ТЕЛЕЦ
Делова  и лична сполука

Днес сте в обичайното си енергично състояние и не пестите усилията си в нито една част от работата си. Разрешаването на личните проблеми, притиснали голяма част от Телците не е възможно за момента. Положителен етап в това отношение ще настъпи по-късно. Успехът през този ден се свързва със задачите и ангажиментите в деловите среди и тези от всекидневно естество в обществото. 

БЛИЗНАЦИ
Професионален успех

Анализирайки обстоятелствата около вас, ще откриете решение на проблемите си. Характеристиките за делова сполука са добри, но тук се включват само конкретните ангажименти за деня. Ако се насочите към по-значими цели, ще се сблъскате с пречки от административно ниво. Тези дела ще намерят реализация на по-късен етап. Днес ще осъществите планираното.

РАК
Добри постижения

Разпределете времето си така, че да ви стигне и за работата, която имате, и за общуване с близки хора. Сряда предоставя добри условия за изразителна делова реализация, за удовлетворителни финансови постижения и за ползотворни действия, чрез които ще заздравите основите, върху които сте стъпили. Не влизайте в разправии с административни служители, или с началниците в службата ви.

ЛЪВ
Добра реализация на финансови и лични цели

Радвате се на разбирателство навсякъде около вас днес, което ви дава възможност да изпълните намеренията, които имате без да ви пречат излишно. Сряда е твърде ползотворна за реализацията на финансови и лични цели. Това определение засята и осъществяването на по-значими цели и ангажименти в обществените и деловите среди, но изключва благоприятното развитие на работния ден в службата, където следва да сте внимателни.

ДЕВА
Добра реализация

Без да стоите в нечия сянка ще покажете истинските си възможности днес. За активно действащите Деви сряда ще е ползотворна и успешна. Няма да премине гладко, защото напрежението – особено в службата, ще е повишено, но ако сте сдържани, кавги едва ли ще последват. Денят е благоприятен за ефективни контакти в обществото, и за преговори.

ВЕЗНИ
Безспорен успех

На работното място ще навлизат нови тенденции. Това ще ви накара да потърсите и нови източници на информация и пътищата за реализацията им. Много успешен и благоприятен ден, през който съдбовната подкрепа за Везните е видимо подчертана, но в никакъв случай не може да се пренебрегне и изразителната ви лична активност. Взаимодействието на двата компонента е съвършеното условие за удовлетворителна реализация на целите.

СКОРПИОН
Напрежение и дискомфорт

Изпълнени сте с добри намерения да приключите делова задача и това допълнително ще ви мотивира да й се посветите и днес. Неприятен ден, през който агресивността у Скорпионите ще вземе връх. Не може да се каже, че тя е изначално заложена като стил на поведение в сряда. Ще възникне на базата на безогледните лъжи и измами, чрез които заобикалящите ви личности ще се опитат да ви заблуждават.

СТРЕЛЕЦ
Нови възможности

Ще научите факти, които ще променят отношението ви към колеги или делови партньори и това ще ви подтикне към самостоятелни действия. Сполуката на Стрелците през този ден има отношение към разкриването на нови възможности за делови и финансов напредък. Сряда е особено благоприятна за провеждане на контакти и преговори. Възможни са и разочарования от администратори, които ще ви спрат временно за реализацията на нещо.

КОЗИРОГ
Повишено напрежение

Бъдете предпазливи при контактите си с търговци и при каквото и да е боравене с пари. Този ден ще е доста напрегнат за огромна голяма част от Козирозите, поради ярко коварните действия на техните врагове или съперници. Съмнително е, че сега ще успеете отстраните атаките им, но последните не биха попречили на реализацията ви в момента. Засягат въпроси свързани с бъдещите ви цели.

ВОДОЛЕЙ
Делово напрежение

С хората, които споделят идеите ви ще реализирате поредния си проект, постигайки най-доброто до тук. Труден ден, които ще предизвика силно делово напрежение у мнозина от Водолеите. Очертават промени, които ще доведат до благоприятна развръзка в деловия сектор при онези, които действат последователно и чрез изградена стратегия. Временно здравословно неразположение за някои.

РИБИ
Действайте градивно

Ще можете да свършите планираната си за днес работа. Нямате причини за притеснения и успешно ще се реализирате. Деловата активност винаги е за предпочитане, но когато тя е съпроводена от агресивен подход към околните при осъществяването на целите, резултатите може да се окажат дори и под очаквания минимум. Отдалечете се от такъв стил на работа, избягвайте конфликтите и ще осъществите целите си.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft