Хороскоп за утре, 5 април: ОВЕН, денят ще ви предложи много предизвикателства. ТЕЛЕЦ, Късметът е с вас

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре, 5 април: ОВЕН, денят ще ви предложи много предизвикателства. ТЕЛЕЦ, Късметът е с вас
7169
Хороскоп за утре, 5 април: ОВЕН, денят ще ви предложи много предизвикателства. ТЕЛЕЦ, Късметът е с вас

ОВЕН
Емоции
Този ден ще ви предложи много предизвикателства. За представителите на Овен започва един твърде плодотворен ден в личен и професионален аспект.

Това е особено важен етап от развитието ви през годината, характерен не само с изразителния ви стремеж към баланс, но и с постигането му. В социален план това равновесие ще се утвърди под формата на нараснала отговорност към дома, близките и материалните ангажименти, а на вътрешно ниво ще утвърди повишената търпимост към околните и адаптацията към моралните ценности. 

ТЕЛЕЦ
Късметът е с вас
Ще се чувствате далеч по-добре, ако се постараете да изчистите недоразуменията, които има между вас и близките ви, задълбочаването им ще създаде повече проблеми. Доста нервна и напрегната се очертава тази неделя за Телците. Стабилност и възможности не ви липсват, но ще се сблъскате с пречки от страна на влиятелни личности и с трудности в професионалната дейност, или при осъществяване на материалните си цели. Това е едната страна на въпроса.

БЛИЗНАЦИ
Време за мързел
Ще следвате събитията и с тях ще съобразявате програмата си днес. През новия ден Близнаците ще активизират усилията си в материалната сфера, и ще действат енергично в службата и бизнеса, за да реализират целите си от делови тип. Наистина ще се наложи да проявите инициативност и с повече усилия да преодолеете неблагоприятни ситуации в заобикалящите ви реалности, чието въздействие ще е пречещо за реализацията ви. 

РАК
Не бързайте
Вътрешното ви усещане за нещата не е лъжливо чувство, вслушвайте се и няма да сгрешите. Настоящият ден предоставя на Раците чудесни възможности за делова и финансова реализация. През този етап сте облагодетелствани от изразителен късмет, чието съдействие за вашите постижения ще е решително, но в условията на спокойна работа. Мнозина от зодията ще се опи-тат да движат делата си по-енергично и дори с тенденция на избързване, но това няма да ви помогне. 

ЛЪВ
Повишение в службата
Имате нужда от промяна, затова няма да сгрешите, ако заминете някъде с приятна компания. Това е един доста благоприятен ден от развитието ви, през който основната характеристика за всички е стабилизация и многофункционалност. От делова гледна точка може да се говори не само за стабилност и пълнота, но и за изкачване в йерархията или за преминаване на нова работа. В тази сфера е концентрирана най-изразителната мощ на съдбовното определение. 

ДЕВА
Търпение
Развитията в последно време ще ви подтикнат да направите промени в живота си, за да стане той по-привлекателен и спокоен. Събитията пред новия ден не биха могли да се определят като негативни, но са съпроводени от много нерви, мъчително разрешаване на проблеми и сблъсък с трудности при осъществяване на цели, свързани с административни структури или инстанции. Денят се оказва доста важен за всички от зодията. Не се опитвайте да действате неправомерно! 

ВЕЗНИ
Сполука
Покажете широта на мисленото и проявете отзивчивостта си и към онези, които мислят различно от вас. Присъствието на професионалния и материалния успех през тази неделя ще е постоянно за представителите на Везни, но тази сполука няма да е достатъчна, за да превърне предстоящите ви дни в спокойни. Ще чуете негативни изказвания от някого, което силно ще ви нарани. Ще разкриете техния подател и ще си направите необходимите изводи за бъдещите си взаимодействия с въпросния човек. 

СКОРПИОН
Пътуване
Радвате се на прекрасни отношения със сърдечния си партньор днес. На фона на предстоящия благодатен делови ден, представителите на Скорпион ще бъдат психически притеснени през деня, а за мнозина не са изключени соматични здравословни проблеми. Под такава форма на натиск вашите усилия ще бъдат възпрепятствани през деня. Няма да се разколебаете за решителни действия, но ще ви струва огромно вътрешно напрежение. 

СТРЕЛЕЦ
Пари
Вътрешната ви сила се нуждае от обновление. Стрелците са пред един благодатен за деловото и личното си развитие ден, но налице е и едно конкретно предупреждение за последователност и умереност, които следва да заложите в основата на вашата изразност. Противоречията ще ви сблъскат с големи трудности, а прибързването може да ви лиши от успеха. Това е добро време за стабилизиране на вашите делови позиции и за парични печалби, но не е добър ден за водене на преговори. 

КОЗИРОГ
Силен шанс
Благодарение на старанията си, печелите уважението на хора, към които е насочен интересът ви. Това е ден за ярки постижения в материалната и личната сфера, а посоката на споменатото развитие цели и дадености, за които е настъпило време да се договорират или един съвсем нов път на реализация. Принципно сполуката е на ваша страна. На настоящия етап е достатъчно да достигнете до споразумение, а ако има нещо, което ви смущава, да се договорите за актуална корекция след като измине известно време.

ВОДОЛЕЙ
Избягвайте сблъсъците
Овладейте вълненията си, независимо от причините, които са ги предизвикали. Шанс за реализация на целите не липсва и при Водолеите, но вие ще се сблъскате с множество пречки, които явно са продукт на враговете ви или на онези личности, с които сте достигнали до конфликт на интереси. За момента говорим само за материалната сфера, бизнеса и служебните взаимоотношения. Действайте внимателно и избягвайте противоречията, защото последните може да се превърнат в причини за загуби. 

РИБИ
Пълен напред
Заели сте се с много неща наведнъж. Ако не сте достатъчно съсредоточени, това може да доведе до разпиляване на енергията ви. Това е една изключително плодотворна неделя за представителите на Риби за укрепване на позициите, ярки дадености за реализация на материалните цели и удовлетворителен финансов приход. Силно впечатление прави челната позиция на вашия късмет, който ще е водещо начало за осъществяване на целите. Избягвайте необмислените и прибързани действия.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft