Хороскоп за утре, 6 април-РАК Добри постижения, ЛЪВ Търсете равновесие

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре, 6 април-РАК Добри постижения, ЛЪВ Търсете равновесие
6346
Хороскоп за утре, 6 април-РАК Добри постижения, ЛЪВ Търсете равновесие

Спокоен и усмихнат понеделник се очертава пред всеки, който е решил да посвети деня си на себе си. Избягвайте ангажиментите от сложен характер.

Денят не е подходящ за провеждане на преговори или дори сделки като цяло. Поглезете се и обърнете внимание на себе си.

ОВЕН
Пазете се от измама

Днес е възможно да попаднете на някои идеи, за което ще ви помогнат верни приятели. Понеделник може да премине спокойно и благоприятно, но мнозина от зодията са готови да се ангажират с делова дейност, която в много случаи може до ви докара неприятности. Проблемът се свежда до ангажименти с хора, които ще се опитат да ви измамят. Тази ситуация може да предизвика силно напрежение, защото е твърде вероятно да успеят. Наложително е да повишите вниманието си. 

ТЕЛЕЦ
Любовна афера

Уморени сте от трудовата си седмица и домашната атмосфера ще се окаже най-добрия избор. Този понеделник е спокое и приветлив за родените в знака. Част от представителите на Телец ще се ориентират към материални ангажименти, които за повечето от тази група се свързват с кратко пътуване. Въпросната активност може да се окаже добро начало и за бъдеща реализация в съвместна дейност. Преобладаващото мнозинство от останалите в зодията ще насочат вниманието си предимно в любовната сфера.

БЛИЗНАЦИ
Семейни грижи

Разграничавайки служебните взаимоотношения от личните, си запазвате свободата и авторитета. Проблеми от различно естество, включително и такива в дома, ще предизвикат силно напрежение у преобладаващата част от представителите на Близнаци. За момента едва ли е възможно да си изясните това, което най-много ви вълнува по въпроси от деловия живот или такива в личен план. Оставете ги настрана и обърнете повече внимание на себе си, за да възстановите вътрешното си равновесие. 

РАК
Добри постижения

Действайте решително и със замах. Не позволявайте на случайни хора да ви губят времето с ненужни съвети. Въпрос от делово естество ще предизвика нескрит интерес у мнозина от зодията днес. Вероятността да поемете съвместно партньорско изпълнение на някаква работа никак не е малка. Реализацията е многообещаваща. Друга голяма група от представителите на Рак ще имат доста делови задачи, изпълнението на които не е възможно да се отлага във времето. 

ЛЪВ
Търсете равновесие

Около вас ще бъде шумно и е възможно това да ви създаде умора и напрежение. През този ден повишеното нервно напрежение е характерно за голяма част от Лъвовете, а това безспорно ще предизвика неудобства за мнозина. Често пъти става дума за здравословно неразположение, което ви прави крайно чувствителни към външните дразнители, а последните засилват нервността ви. Освободете се от мрачните мисли, насочващи настойчиво вниманието ви към проблеми, чието разрешаване на настоящия етап изглежда ненадеждно. 

ДЕВА
Успешни контакти

За повечето от вас този ден ще бъде посветен на дома и семейството. Много разнообразни събития са характерни през този ден за Девите. Пътуване, чрез което някои ще искат да укрепят позициите си в бизнеса, спорове във връзка с пари, а за някои от знака и ядове от делово естество, възможности за споразумения и т.н. При това положение трудно може да се определи кои са печелившите направления и кои - губещите. Най-добрата мярка е предпазливостта. 

ВЕЗНИ
Неудобства

Днес си кажете, че и вие сте човек, имащ нужда от почивка и повече удоволствия. Този ден ще е доста неудобен за голяма част от Везните, което ще се подчертае предимно като настроение. Със сигурност ще възникнат и външни фактори, които ще ви дразнят, но основното неудобство ще ви причиняват мислите. С намерение сте да направите важна крачка в живота си, но се налага да се откажете от някои неща, чиито функции поне до момента създават оптимална противотежест на високото напрежение.

СКОРПИОН
Напрегнат ден

Мислете положително и потискайте притесненията си. Този ден ще е напрегнат за Скорпионите, но усилията, с които ще действате, няма да отидат напразно. В едни случаи става дума за удовлетворителни парични печалби, а други ще укрепят основата, върху която са стъпили, за да реализират в близко бъдеще целите си. За трета група от зодията условията за един спокоен и ползотворен ден са налице, но те едва ли ще ги впечатлят приятно, тъй като проблемите им не са малко и са притиснати от душевни смущения. 

СТРЕЛЕЦ
Правете изводи

Очаква ви интересен и приятен ден днес Не залагайте големи надежди за сполука в някаква дейност, с която възнамерявате да се заемете днес и предварително сте убедени, че е печеливш ход. Огромна е вероятността да останете разочаровани, особено ако въпросната ситуация се свързва с партньорска дейност. Тук вариантите са два. В единия случай може да се окажете измамени, а в другия събитията се свързват с предстояща раздяла поради изчерпване на възможностите за съвместна дейност.

КОЗИРОГ
Добри възможности

Посетете някои тихо и приятно място, където да си починете и да съберете мислите си. Понеделник е от благодатните дни за делова реализация. Партньорските ангажименти ще дадат възможност на мнозина да спечелят добре. Други от зодията ще достигнат до чудесна идея, реализирането на която никак няма да ви затрудни през делничните дни. За мнозина най-значителното събитие в момента е преодоляването на собствената слабост. 

ВОДОЛЕЙ
Отдайте се на забавления

В добро настроение и отлична форма ще се чувстват повечето от вас. Едва ли нещо ще е в състояние да отклони преобладаващата част от родените в зодията от предварително взетото решение за забавления през този ден. Идеята ви е чудесна, защото по този начин бързо ще възстановите психическото си равновесие. Някои възнамеряват да се насочат към дела от финансово естество, но не сте избрали най-подходящия ден. Тук се очертават ядове. 

РИБИ
Пътуване

С усмивка и премерени жестове се отнесете към съветите на онези, които открито се грижат за вашето добруване. Този ден се оказва доста напрегнат за мнозина от Рибите. Като изключим онези, които ще се отправят на късо пътуване, за да прекарат деня си в приятна обстановка и релаксираща среда, останалите от зодията ще са притиснати от неприятности, които в едни случаи са плод на финансови проблеми, а при други засягат неприятни разговори с партньори. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft