Хороскоп за утре, 6 юли-ОВЕН В началото на хубав етап, БЛИЗНАЦИ Променлива ситуация

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре, 6 юли-ОВЕН В началото на хубав етап, БЛИЗНАЦИ Променлива ситуация
10851
Хороскоп за утре, 6 юли-ОВЕН В началото на хубав етап, БЛИЗНАЦИ Променлива ситуация

Спокойна и доста релаксираща събота. Именно това е търсеното определение за този ден.

Опитайте да възстановите силите си и да се подготвите за това, което следва. Вечерта прекрайте в къщи сред най-близките си хора!

ОВЕН
В началото на хубав етап
Предстоят ви радостни моменти и доволство от постигнатото, най-вече във финансовата сфера. Заради неблагоприятната енергетика днес е добре да избягвате емоционални и физически натоварвания, да уважавате нуждите си и да мислите позитивно. Променливо настроение и в известна степен лична нестабилност, може да се превърнат в причина за неуспех относно реализацията на някои от интересуващите ви цели.

ТЕЛЕЦ 
Внимавайте – тежък ден!
Терзанията ви по отношение недобре свършена работа на партньор могат да се окажат неоснователни. Днес не бива да се претоварвате психически. Осигурете си повече спокойствие, за да запазите взаимоотношенията в семейството и с околните. Липсата на стабилност у Телците, относно намеренията им за реализация на цел от дадено естество, комбинирана с точните подли удари на ваш противник, ще се превърне в причина за неуспех.

БЛИЗНАЦИ
Променлива ситуация
Предстоят ви срещи, свързани с посещаването на учреждения и институции. Много неща през днешния ден се отразяват отрицателно върху мислите, настроението и общуванията. И при Близнаците се забелязва нестабилност, която за момента може да се определи като временна, преди вземането на категорично решение относно бъдещи действия в интересуващо ви направление.

РАК
Необходима е активност
Този ден е свързан преди всичко с промените , които можете да очаквате както на работното си място, така и в личен план. През днешния ден е възможна промяна в програмата ви, непредвидени разходи и неочаквани вълнения. Влиянието на благоприятните съдбовни фактори е доста силно при Раците, а вашата задача е да действате активно.Всяко отпускане и опит за спестяване на усилията, ще има негативен ефект за реализацията ви. 

ЛЪВ
Шанс за ново начало
Днес ще свършите важен ангажименти учудващо добре и за самите вас, което ще ви даде увереността да продължавате напред по същия начин. Вълнения и емоции, къде добри, къде не толкова ще определят деня ви. Целите, към които сте се устремили са постижими, но за мнозина се налага да преодолеят някои трудни моменти, до осъществяване на желанията. 

ДЕВА 
Избягвайте конфликтите
С намерение сте да отхвърлите повече работа днес, въпреки даденостите и намеренията на околните. Пречистете мислите си, простете обидите и ще преминете по-спокойно през днешния сложен ден. Девите навлизат в благоприятен астрологичен период, който ще се разгърне мощно през следващите дни, а днес следва да сте по-сдържани в обществените среди, защото страстите ще са нажежени.

ВЕЗНИ
Отстранете напрежението
Не всеки път оставате доволни от свършеното, но днес ще имате поводи да се радвате. Изяснете въпросите, които ви безпокоят, съсредоточете се върху главното и не обръщайте внимание на дреболиите. Везните успешно ще защитят позициите си пред някого, включително агресивните изяви в обществените и в деловите среди. Днес разполагате със силен късмет, но ще възникнат напрегнати ситуации, които може да завършат зле. 

СКОРПИОН
Успех
Днес ще успеете да свършите повече, отколкото сами сте очаквали. Старайте се да не изпадате в дребнавост и анализирайте всяко нещо, за да сте сигурни в преценката си, и най-вече да не се лишите от спокойствие и защита. Събота ограничава възможността за практическата реализация, но няма пречки за делова подготовка, която ще постави в условия на предимство през делниците. 

СТРЕЛЕЦ
Добра реализация
В добро настроение ще бъдете днес и така ще се чувстват и хората около вас. Ако се почувствате раздразнителни и без желание за работа не създавайте конфликти и не усложнявайте атмосферата с напрежение. Финансова сполка, пътувания – за някои с цел годишен отдих, но и проблеми във взаимоотношенията с хора от обществените среди. Денят е успешен и ще ви радва с добри постижения в сферите на вашите интереси. 

КОЗИРОГ
упешен ден, но се пазете от удари
Усилията ви в професионалната сфера ще бъдат възнаградени. Общуването с приятни и честни хора ще ви предпази от илюзии и лъжи, каквито е възможно да срещнете днес. Събота е благоприятна и предоставя чудесни възможности за парични печалби и важни контакти в обществените среди. Очертават се и негативни влияния, които се свеждат до тежка измама или вероломство. 

ВОДОЛЕЙ

Изразителна активност

Ще откривате радостта в малките неща и това ще ви прави по-интересни за околните. Настроението, взаимоотношенията ви с околните, умората и нервите ви днес ще са подложени на изпитание. Активността е характерна за Водолеите днес, а голяма част от родените в зодията ще се ориентират към предварително уговорени срещи, за провеждане на разговори от делово естество. 

РИБИ
Пред ново развитие
Денят е удачен за експерименти от всякакъв род. Днес може да се почувствате емоционално натоварени и остро да реагирате на лъжите и измамите, с които някой ще се опита да ви въздейства. Представителите на знака се изправят пред нов етап от развинието си, чиято продължителност за едни от Рибите ще е около 2 години, а за други гози срок ще е четри години. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft