Хороскоп за утре 7 август-РИБИ Сполука в делови ангажименти, ВЕЗНИ Успех и отстраняване на проблеми

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 7 август-РИБИ Сполука в делови ангажименти, ВЕЗНИ Успех и отстраняване на проблеми
12328
Хороскоп за утре 7 август-РИБИ Сполука в делови ангажименти, ВЕЗНИ Успех и отстраняване на проблеми

ОВЕН
Силен старт

Денят бележи материални придобивки и лични удовлетворения за много от вас. Отговорете си на въпросите, които ви вълнуват и ще свалите товар от гърба си.

Неблагоприятната енергетика на деня налага самостоятелно да проследите своите мисли и събития, които се случват сега. Много труден ще е петък за Овните. В бизнес взаимоотношенията, и тези с вашите партньори, възникват остри противоречия, които едва ли ще отстраните сега, включително и чрез помощта на влиятелен човек. 

ТЕЛЕЦ
Напрегнат ден

Романтичен флирт или друго нежно чувство ще ви направи по-внимателни към интимните ви партньори. Разностранните ви интереси ще ви подтикнат да търсите нови начини за изява на уменията си. Ако се почувствате без настроение и сили по възможност прекарайте деня сред близките си и не започвайте нищо ново. Силно напрегнат ден поради остри противоречия в бизнеса и службата. Възмони са не само тежки конфликти, но и нещастни случай с непредсказуеми последици.

БЛИЗНАЦИ
Бъдете предпазливи

Очаква ви ден, изпълнен с динамика и промени. Работата ви ще бъде свързана с множество срещи, в които вие сте водещата страна. Днес ще попаднете на дейност, която е изключително подходяща за хора като вас с разностранни интереси. Отложете новите начинания и насочете енергията си към полезни цели, много хора ще се възползват от вниманието и усилията ви, а и вие ще се почувствате удовлетворени. Много острота и ярко противоборство са характерни за вашия петък.
 

РАК
Личен напредък

Ще останете доволни от професионалните си изяви днес. Повече съсредоточеност при работа свързана с пари. Причини за напрегнатото ви състояние и понижено самочувствие са събитията, които стават около вас. Възможните затруднения през днешния ден ще ви направят по-адаптивни към новите условия. Повишена емоционалност и успешна реализация на лични цели определят този ден за вас. Контактите в обществените среди също ще преминат ползотворно.

ЛЪВ
Към превъзходство

Денят ви ще е успешен. За много от вас той се свързва с добри реализации, бизнесът ще ви донесе повече вълнения, но и финансови придобивки. Денят ви ще премине в спокойна обстановка, в състояние сте да се справите с всичко, което не сте планирали. Ако се почувствате обезкуражени, помислете за по-надеждна защита и обновяване на информацията, с която работите. Този ден е по-благоприятен от отминалия петък, защото здравословното ви състояние навлиза в етап за възстановяване.

ДЕВА
Междуличностни проблеми

Някои от вас съвсем основателно ще отделят повече време за подготовка на предстоящо събитие. Недейте да хабите енергията си напразно. Бъдете смирени и докажете, че намеренията ви са чисти. Освободете се от излишни вълнения и останете професионалисти във всичко, с което се занимавате днес. Доста неприятен ден от гледна точка на проблеми с човек от вашето делово обкръжение. Ако в момента нямате такива ще е добре да избягвате противоречията.

ВЕЗНИ
Успех и отстраняване на проблеми

Мнозина от вас ще съсредоточат усилията си към повишаване на квалификацията си. Възможно е да изпаднете в заблуда унасяйки се в планове за бъдещето. За предпочитане е да живеете тук и сега. С конструктивен подход елиминирайте пропуските в организацията и управлението на нещата, които зависят от вас. Доста благоприятен, петък подчертава успешните действия на Везните при отстраняване на проблеми или в решаването на спорове.

СКОРПИОН
Служебни промени

Денят ви предлага доста разнообразни събития. В добро настроение и запазвайки активността си, ще отхвърляте задачите си една след друга. Понижено настроение и работоспособност могат да възпрепятстват изпълнението на програмата ви през днешния ден. Благодатен за финансова реализация,но не от всекидневната делова ангажираност в службата или бизнеса ви, а от странични източници.

СТРЕЛЕЦ
Действайте умерено

Днес е добре да владеете емоциите си и да подхождате трезво към задачите си. С добър дух и настроение ще се заемете с нещо ново, очаквайки чрез него да внесете положителна промяна в живота си. Ще избегнете физическо и емоционално напрежение днес, ако сте внимателни и не се обвързвате с чужди ангажименти. Голяма част от Стрелците ще насочат вниманието и усилията си към стабилизиране на личните си позиции, но е малко вероятно да успеете с плана си.

КОЗИРОГ
Сполука в обществените среди

Поставяйки разбирателството с другите, като водещо начало, ще прозрете, че съдбата ви толерира и дава привилегии. Изпреварвате събитията днес и благодарение на упоритата си работа и верен усет успявате да си извоювате печеливши позиции. Различни фактори през днешния ден ще оказват неблагоприятно въздействие върху отношенията ви с околните и ще затрудняват изпълнението на задачите ви. Петък е много благоприятен за реализация на цели свързани с обществените среди.

ВОДОЛЕЙ
Разчитайте на себе си

Избягвайте всякакви спорове днес, дори да сте сигурни в правотата си. Ако се освободите от натоварващи мисли имате предпоставки денят ви да е приятен. Работете върху важното и не търсете чуждите недостатъци, а още по-малко да се обяснявате обстоятелствено. Добри резултати в деловата си дейност ще постигнат онези Водолеи, които стриктно ще реализират предварително планираните цели. При това е задължително да разчитате предимно на себе си.

РИБИ 
Сполука в делови ангажименти

Овладейте емоциите си и се заемете сериозно със задачите си. Бъдете повече реалисти и не се оставяйте на емоциите да ви водят. По-добре контролирайте емоциите и желанията си, за да не натоварите психиката си.  Ако сте решили да действате по вече изготвен план за реализация на финансова цел, вероятността да успеете е съмнителна. Ще имате успех при провеждане на преговори, при осъществяването на лични цели, и в разговорите с влиятелни хора.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft