Хороскоп за утре 7 април-ДЕВА В плен на емоциите, БЛИЗНАЦИ Силен късмет

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 7 април-ДЕВА В плен на емоциите, БЛИЗНАЦИ Силен късмет
11682
Хороскоп за утре 7 април-ДЕВА В плен на емоциите, БЛИЗНАЦИ Силен късмет

Вторник идва предоставяйки реални възможности за постигане на намисленото, за всичко, за които не ви е стигнало времето през предния ден. Владейте се за да не объркате нещо заради неподходящ емоционален момент.

ОВЕН
Възможности за сполука

Умеете правилно да преценявате хората и това ви помага да намирате верния път към тях.

Материални дела, любовни контакти и разговори по интересни и впечатляващи идеи ще са приоритетните ангажименти за Овните във вторник. За настоящия етап е най-практично да наблегнете на идеите, които ще ви разкрият нов път за развитие. Вече всички от зодията са пред нови реалности, които позволяват да се дистанцирате от досегашния етап и да погледнете критично на отминалите дадености и събития.

ТЕЛЕЦ
Не се ядосвайте излишно

Смирено и с компромиси от своя страна ще се стремите да изгладете отношенията с близките си. Относно разгръщането на нови идеи Телците нe отстъпват на "съседите" си от предходния знак и това едва ли може да се приеме като характеристика само за този ден. Но ако за Овните този процес на значимост се утвърждава с бързи темпове и сравнително лесно - без трудно преодолими пречки в настоящия момент, то вие следва да се преборите с противници и с хора, които се опитват да ви спрат. 
 

БЛИЗНАЦИ
Силен късмет

Ангажирани сте с помощ за другите и ще им посветите голяма част от времето си. Хубав ден, през който едни от Близнаците ще отдъхват, други ще насочат вниманието си към обществените среди, а трета част от зодията ще преценяват ситуацията и ангажиментите си, за да изградят най-точната тактика за реализация на целите си. Няма съмнение, че тази последна група от Близнаците ще намерят верния път за постигане на най-доброто. За действащите в обществените среди се очертават полемики.

РАК
Владеете положението

Не се спирате пред нищо, за да са постигнете нещо ново, което отдавна е вашата единствена цел. Повишената емоционалност у Раците е причина за променливото настроение на мнозина. В благоприятния си аспект въпросната емоционалност се свързва с ярко любовно настроение, хармонична нагласа към заобикалящите и осъществени любовни цели. За друга група от зодията обаче усещането за неудобства и душевен дискомфорт е значително. 

ЛЪВ
Повишен тонус

Организирайте добре още от сутринта работата си, за да съумеете да се справите с всичко. Денят е чудесен за Лъвовете, защото ще премине спокойно и ползотворно. Някои от зодията имат предварителната настройка, че ще се сблъскат с ядове относно предстоящи домашни задачи, но това съвсем няма да е така. Други едва ли ще се заемат с такива, но ще са в добро настроение, защото жизненият им тонус се завръща и се освобождават от временно здравословно неразположение. 

ДЕВА
В плен на емоциите

Преодоляване на препятствия от различен характер ще ви държат будни и в активна позиция днес. За много от представителите на зодията този ден трудно може да се определи като спокоен и уравновесен, но не може да се твърди, че за всички ще е еднозначен. Днес емоционалната сила у повечето от зодията е огромна и не е изключено да ви създаде неочаквани проблеми, ако нейният заряд е негативен. По принцип обаче любовното настроение предразполага повечето Деви към чувственост и хармоничност. 

ВЕЗНИ
Радва ви спокойствие

Изберете най-важното и върху него съсредоточете енергията, за да постигнете максимума в работата си днес. През този ден Везните ще реализират успехи в самостоятелната си работа. Контактите с хора от обществените или деловите среди може да се окажат затормозяващи, а в някои случаи не са изключени конфликти. Сега е най-добре да се радвате на спокойния ден, а делата да оставите за седмицата, която никак няма да е лоша. Някои обаче настойчиво ще се насочат към практическите среди на бизнеса. 

СКОРПИОН
Хубаво начало

Денят ви носи промени и те ще решат в известна степен развитието на проблем, който ви интересува. Като изключим вероятността някои от Скорпионите силно да се подразнят поради възникнали лични неприятности, вторник е благоприятен за целите ви. Денят ще донесе много късмет на ангажираните с дела и обществени контакти, а за предпочелите отдихът ще е спокоен и ще им предоставя достатъчно домашен уют, шанс за реализация на личните намерения и за снабдяване с необходима информация.

СТРЕЛЕЦ
Реални постижения

Споделените проблеми по-бързо се решават, особено, когато имате до себе си хора, които ви обичат. Много добри възможности за реални достижения предоставя вторник за Стрелците. Безусловен финансов успех ще постигнат онези от вас, които са насочили усилията си в деловата сфера. Спокойни ще се чувстват всички, решили да възстановят силите си преди новата делова седмица. Трета част от родените в зодията ще насочат вниманието си към контакти, повечето от които ще са с любовна цел. 

КОЗИРОГ
Получавате ценен съвет

Не проявявайте самоинициатива, вслушвайте се в желанията и мнението на хората около себе си. Много от Козирозите подобно на представителите от предния знак са емоционално превъзбудени и ще се ориентират към задоволяване на любовните си желания. В момента настъпва доста важен етап за вас в емоционално-интимен план. Става въпрос за ново начало, което ще се утвърди като стабилно развитие през следващите два месеца. =

ВОДОЛЕЙ
Избягвайте споровете

Този ден ще бъде свързан с хубави емоции и положително развитие на връзки. През този ден действа една негативна звездна тенденция, която поражда силно напрежение у мнозина от Водолеите, а при провеждане на контакти в обществото последната може да предизвика остри спорове и конфликти. Избягвайте дебатите, които биха породили противоречия, защото последните може да прераснат в кавги. Същото се отнася и за онези от зодията, които ще се ангажират с арбитърство между спорещи.

РИБИ
Действайте решително

Положителните ви мисли и добрата енергия, която излъчвате ще създава спокойствие и добро настроение на обкръжението ви. Вие ще постигнете успехи през този ден, ако действате решително по задачите си. Работата с партньори или с хора от обществените среди е обречена на провал, защото заобикалящата ситуация ще е твърде емоционална. В едни случаи предизвиква отпускане и загуба на много време в приятни разговори, а в други ще е обратно - напрежение и кавги. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft