Хороскоп за утре 7 декември-ВОДОЛЕЙ Успехи, СКОРПИОН Чудесни възможности, ЛЪВ Плодотворни контакти

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 7 декември-ВОДОЛЕЙ Успехи, СКОРПИОН Чудесни възможности, ЛЪВ Плодотворни контакти
20361
Хороскоп за утре 7 декември-ВОДОЛЕЙ Успехи, СКОРПИОН Чудесни възможности, ЛЪВ Плодотворни контакти

Събота ще бъде сравнително приятен ден. Всички представители на зодиака, ще могат да се зарадват на един приятен ден.

Бъдете усмихнати и позитивно настроени към всички около вас.

ОВЕН
Силен късмет
Очаквани известия, свързани с дома, децата, професионални изяви и други интересуващи ви събития ще направят деня ви забързан, но и ползотворен. По-благоприятна от изминалия петък, събота апелира към повече сдържаност във връзка с доловен разговор на  хора,които ще ви коментират с негативни квалификации. Денят е особено благоприятен за делова активизация. 

ТЕЛЕЦ
Проявете сдържаност
            Имате нужда от почивка, за да възстановите силите си. Заемете се с нещо, което ви е приятно и не се занимавайте с чужди проблеми. Добрите възможности не отминават Телците, но преобладаващото мнозинство от знака е доста нервно, и почти всички са готови яростно, и с цената на всичко да защитават интересите си. За предпочитане е до демонстрирате по-голяма сдържаност. 

БЛИЗНАЦИ
Насочете се към промени
            Обзети сте от небивал ентусиазъм. Захващате се с по няколко неща наведнъж. Този ден е показателен с шанс за промяна. Онези представители на Близнаци, които са готови да извършат подобна крачка – ще поставят началото на успешен етап от развитието си. За момента е добре да изградите съюз с единомишленици, и в най-скоро време да започнете съвместна работа.

РАК
Делови пречки
            Изостанали служебни задачи ще ви принудят да потърсите по-добри решения, за да наваксате пропуснатото. Усилията на Раците за реализация в деловите среди и бизнеса пред този ден може да останат безплодни поради пречки, изразяващи се под формата на тежки и лоши удари за материално предимство. Ако сте усърдни за реализацията си, не е изключено постигането на известен успех.

ЛЪВ
Плодотворни контакти
            Категорично ще отхвърлите всяка намеса в личния си живот. Събота е особено благополучна за контакти, чрез които ще стабилизирате социалните и деловите си позиции. Ще се сблъскате с провокации от страна на човек в близкото обкръжение. Не влизайте в конфликт. Пред този ден е важно да сте настойчиви при осъществяването на целите си.

ДЕВА
Чудесни възможности
            Добре владеете емоциите си днес и не позволявате нещо подобно да провали изявите ви в определен момент. Събота ви носи късмет и е много благоприятна за реализиране на материални и финансови цели. Денят подчертава, че не след дълго ще настъпят благоприятни промени, които са свързани с плановете за бъдещето в лично отношение. Успешни ще са контактите в обществените среди.

ВЕЗНИ 
Успех
            Рутината и инициативността ви ще ви подготвят за промените, които навлизат. Денят предоставя много добри възможности за активни действия в сферите на вашите интереси и ще е плодотворен. Много ярко изпъкват успешните контакти, които за част от зодията би трябвало да се определят като преговори или разговори за достигане да споразумение от делово естество.

СКОРПИОН
Чудесни възможности
            Заемате се с очаквани промени. Момента е подходящ за нововъведения. Благоприятен ден, през който Скорпионите много ще сгрешат ако не подходят правилно към осъществяването на целите си. Поддържайте хармонични взаимоотношения, не се впускайте в критики и не възбуждайте кавги. Това изпълните ли, ще е достатъчно, за да се реализирате.

СТРЕЛЕЦ
Проблеми
            Ще чуете добри думи за себе си, а също и за вашите способности. Това ще ви окрили и ще увеличи доходите ви. Денят не е особено благоприятен, защото ще възникнат проблеми, които ще разгневят мнозина от зодията, но събитието е епизодично. В реализацията на целите, към които сте се устремили не бива да се съмнявате, независимо от възможностите на противниците. 

КОЗИРОГ
Проявете активност
            Не очаквайте прекалено много от предстоящо събитие. Опитайте се да се съсредоточите и върху непосредствен ангажимент и да го завършите успешно. За да проработи късметът ви в реализацията на деловите цели, трябва да сте достатъчно активни в осъществяването им. В противен случай ще последват неблагополучия, които от своя страна ще бъдат свързани с конфликт, а последният ще предизвика допълнителни неприятности.              

ВОДОЛЕЙ
Успехи
            Погледнете на случващото се, като на добра възможност да обогатите житейския си опит и в никакъв случай не зачерквайте връзки или перспективи. За всички представители на Водолей събота е доста благоприятна. Определението засяга контактите – делови или от лично естество, и осъществяване на ангажименти в обществените среди. Успехи ще завоюват и делово ангажираните, но тук обстоятелствата предизвикват напрежение.

РИБИ 
Към хубава промяна
         Съзнателно ще търсите промяната, очаквайки чрез нея да разнообразите живота си. Много благоприятен ден, през който Рибите ще разполагат с чудесна възможност за сериозна крачка напред относно стабилизацията си в лично или делово отношение. Този процес ще начене развитието си днес, а същинските резултати ще настъпят през първото десетдневие на януари.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft