Хороскоп за утре, 8 септември: ТЕЛЕЦ - подчертана нестабилност, ЛЪВ - предстоят промени, ВЕЗНИ - трудности

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре, 8 септември: ТЕЛЕЦ - подчертана нестабилност, ЛЪВ - предстоят промени, ВЕЗНИ - трудности
22827
Хороскоп за утре, 8 септември: ТЕЛЕЦ - подчертана нестабилност, ЛЪВ - предстоят промени, ВЕЗНИ - трудности

Напрегната и доста оплетена неделя се очертава пред представителите на зодиака . Денят е изключително зает в лично и делово естество.

Задължително владейте нервите си, за да не кажете нещо, което не трбява.

ОВЕН

Избягвайте противоречията

Днес ви предстои да вземете важно решение относно работата си, което трябва да е добре обмислено и в никакъв случай спонтанно. В условията на засилена конкуренция неделя ще премине в напрежение за Овните. Много важно е да владеете нервите си, за да не достигнете до остри конфликти в службата с колеги или с някой от ръководството. Разчитайте на силния си късмет и му дайте шанс да проработи пълноценно.

ТЕЛЕЦ

Подчертана нестабилност

Заниманията със спорт ще ви тонизират и заредят положително. При Телците ярко и контрастно изпъква началото на две ситуации. Едната говори за остри и мъчно решими проблеми в службата, а другата информира за предстоящи промени в личен план. Социалната ситуацията е твърде нестабилна. Не е изключено да ви изненадат неприятности.

БЛИЗНАЦИ

Денят е успешен, но се владейте

Сега ще се радвате на заслужените си успехи. Що се отнася до осъществяването на дневни цели, Близнаците нямат основания за притеснения от неуспех. Неприятното е, че напрежението ще е повишено, а нервите на мнозина са лабилни, и не е изключено за последват много остри кавги, които ще се превърнат в солидна основа за бъдещи проблеми.

РАК

Проявете търпение и последователност

Ангажираността ви с много задачи ще постави на изпитание търпението и деликатността ви, но мотивацията ви е достатъчно силна, за да издържите. Този ден се характеризира със значително напрежение както в личен план, така и в службата. Ако сте последователни и действате достатъчно търпеливо по интересуващите ви въпроси, въпреки проблемите – ще успеете. 

ЛЪВ

Предстоят промени

При много от представителите на знака се забелязва оживление както в личните дела, така и във финансовата сфера. Хубав ден за делова реализация и особено благоприятен за преговори и споразумения, чрез които ще укрепите позициите си. Не се опитвайте да хитрувате, защото подобно движение ще означава тежък провал в близко бъдеще. За преобладаващата част от Лъвовете предстоят кардинални промени.

ДЕВА

Сблъсък с пречки

Имате шанса днес да свършите доста полезна работа, неща, които отлагате от доста време насам. Постоянното присъствие на активността при Девите и днес не е с намалена интензивност в сравнение с други дни, но ще възникнат проблеми за реализацията на целите ви. Най-често са плод на действията на високостоящ човек, който усърдно ще издига пречки пред вас и ще ви вреди всячески. 

ВЕЗНИ

Трудности 

Сами поемате отговорности, които в последствие се оказват товар, който не е по силите ви, и това се отразява на емоционалното ви състояние. Тежък ден, през който доста от представителите на Везни ще бъдат гневни, защото въпреки вложените усилия, делата им няма да вървят добре. Причината е в слабия ви шанс. Няма да липсват коварство и злодеяния от противниците ви, но тези действия не са основни, а второстепенни.

СКОРПИОН

Промени

Ще срещнете противоречия и е възможно да влезете в конфликт с околните. Неделя е благоприятна за реализиране на делови цели и евентуално за постигане на парични печалби. Последното ще е валидно само за онези от родените в зодията, които действат прецизно и не допускат грешки. При вас отдавна става дума за промени, а сега вече са осъществими.

СТРЕЛЕЦ

Завишено напрежение

Ако подготовката ви не е достатъчна, за да отговори на изискванията, които поставя пред вас нова задача, не се притеснявайте да питате. Днес явно напрежението е много високо за представителите на повечето зодии, което ясно подчертава, че проблемите са твърде много. И за вас неделя ще е доста нервна, а за по-невъздържаните де очертават много остри кавги при осъществяване на лични контакти. 

КОЗИРОГ

Неудобство и напрежение

Диалогът е важен освен за друго, и да разберете по-ясно намеренията на околните, както и те вашите, за да избегнете евентуалните недоразумения помежду ви. Напрегнат ден, който обаче има своите предимства. Последните засягат взаимоотношенията с човек от обкръжението, който постоянно се опитва да ви вреди. Ще приключите контактите си и ще го държите далеч от себе си.

ВОДОЛЕЙ

Добра положителна тенденция

Трудът ви учи да не сте безразлични към чуждото внимание и подкрепа. Денят е характерен с две много силни влияния за Водолеите. Едното е негативно и говори за подчертана нестабилност, а другото е положително и предоставя надеждни възможности, изразяващи се чрез подкрепа от съдбата. Не е трудно да уловите хубавата тенденция за делова и материална сполука.

РИБИ

Успех

Постигате така необходимото ви спокойствие и уверено се справяте с деловите си ангажименти. Успешните действия в деловите среди и шансът за разрешаване и освобождаване от проблеми е характерната звездна тенденция за Рибите в неделя. За да сте сигурни за сполуката си, е препоръчително да действате самостоятелно. Съвместната работа ще предизвика силна нервност.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft