Хороскоп за утре 9 април-ВЕЗНИ Успешен ден, ОВЕН Обновете хармонията

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 9 април-ВЕЗНИ Успешен ден, ОВЕН Обновете хармонията
5829
Хороскоп за утре 9 април-ВЕЗНИ Успешен ден, ОВЕН Обновете хармонията

Доста наситен от към емоции четвъртък, се очертава за повечето зодиакални знаци. Денят ще предостави отлични възможности за постигане на целите, но по-добре не прибързвайте с крайните решения преди да действате.

ОВЕН
Обновете хармонията

Открито ще изразите чувствата и емоциите, които ви владеят и няма да съжалявате.

Денят разкрива благоприятни възможности за заемане с нещо ново, от което добре ще спечелите. Има обаче голяма вероятност доста Овни да се откажат от разкриващия се шанс, тъй като най-вероятно ще се наложи обучение, преди да се заемете с въпросната работа, или ще трябва да изградите здрава основа за бъдещите делови ангажименти. В личен план възникват проблеми в отношенията с някого. 

ТЕЛЕЦ
Напрегнат ритъм

Отдавна отлагате дадена цел и най-после ще имате възможност да започнете работа по осъществяването ѝ. Четвъртък ще е напрегнат за преобладаващата част от Телците по две причини. Едни от вас са претоварени в психическо отношение, което често се дължи на лични проблеми. Други ще имат доста делови ангажименти, за реализацията на които ще действат с повишена отговорност. В този напрегнат ритъм е възможно да пропуснете някои дребни подробности, които може да се превърнат в причина за някаква загуба. 

БЛИЗНАЦИ
Силни противоречия

Благодарение на организаторските ви умения ще се окажете на точното място и време, което ще благоприятства начинанията ви днес. Четвъртък е благоприятен за осъществяване на вашите делови и лични задачи, но носи и ярки противоречия, които в много случаи може да се превърнат в обективна пречка за осъществяване на целите. Не влизайте в конфликти, за да си ги спестите. Проявата на активност в сферите на вашите интереси може да се превърне в начало на новости. 

РАК
Пилеете сили

Полезни ще са днес общуванията ви, резултатите от които ще ви носят задоволство. Четвъртък разкрива добри възможности за чудесна реализация в делово отношение, а за някои от зодията тази изразност се комбинира с парични печалби. Част от представителите на знака обаче ще бъдат крайно недоволни от деловия ден, което се дължи преди всичко на силна разсеяност или разпиляване на силите. Възможните грешки са прибързване или крайно забавяне. У мнозина се наблюдава значително засилване на любовните импулси.

ЛЪВ
Нова работа

Да бъдете добри и отзивчиви е важното сега. И за Лъвовете четвъртък е особено успешен от гледна точка на делова реализация и постижения. Някои от зодията са на прага на професионален договор, който се оказва твърде изгоден като нова служебна позиция и във финансов аспект. Вероятността да го сключите още днес никак не е малка. В личен план започват положителни промени, чрез които настъпва многопосочна стабилизация в различните житейски сфери.

ДЕВА
Хвалят ви

Покажете доброто си отношение към хората на работното място и ще сработите по-бързо идеите помежду ви. Коректните взаимоотношения, а и компромисите при необходимост, са благоприятната линия за реализация на вашите намерения през този априлски ден. Някои представители на Дева ще останат особено доволни от получената висока оценка за труда им. Като развитие, четвъртък предоставя добри възможности за парични печалби и за напредък в деловата сфера. 

ВЕЗНИ
Успешен ден

Ако не изненадвате с нищо партньорите си днес и действате така, както те очакват, ще имате хубав ден. Контакти с влиятелни хора, финансова сполука, новини и успешни действия в сферите на вашите интереси. Тази характеристика за четвъртък дава яснота, че представителите на Везни ще регистрират един твърде успешен ден от настоящата седмица. Някои ще се сблъскат с трудности на работното място, които ще отстранят с по-ярки и енергични действия. 

СКОРПИОН
Действате активно

Основателно ще поставите личните си предпочитания днес на първо място, като се погрижите за нуждите си. Печелившият ход за Скорпионите в четвъртък е ясно видим в активната изразност, настойчивите действия и твърдостта при реализиране на целите. Нечие не особено приятно присъствие ще е причина за честата смяна на настроението у мнозина. В някои случаи не е изключено това да са негативни мисли. Четвъртък определено подсказва за раздвижване на ситуацията около вас, което ще се изрази и на вътрешно ниво. 

СТРЕЛЕЦ
Изненада

Отнесете се с повече внимание към здравето и душевното си спокойствие. Четвъртък разкрива прекрасна възможност за начална реализация в сферата, където считате, че е необходима корекция, за да достигнете до желаните резултати. Днес е хубаво да засилите контактите в обществените среди. Ще научите полезна информация, а някои ще бъдат изненадани от делова оферта. Избягвайте разправиите, за да не си навлечете неприятности. 

КОЗИРОГ
Осъществени цели

Готовността ви да работите по отстраняване на пропуските и изпипване на детайлите говори много за вас. Много енергични в изявата си, Козирозите ще завоюват желания успех в деловата сфера днес. За мнозина от зодията се очертава повече движение по въпроси от финансово естество, а някои дори ще пътуват с тази цел. Предимствени се оказват съвместните ангажименти с хора от приятелския кръг, с които най-често сте във връзка с определена делова дейност. 

ВОДОЛЕЙ
Без рискове

На някои от вас денят ще предложи чудесна възможност за делова изява, която би поставила на изпитание упоритостта и дисциплинираността им. Ситуацията, в която се намират Водолеите, е твърде благоприятна за осъществяване на цели и намерения, изискващи спокойствие и последователност. Сега следва да действате концентрирано, без прибързване, без рисковани крачки и винаги след задълбочен анализ. 

РИБИ
Хубава новина

Денят е успешен за вас, тъй като ви носи възможности за развитие в дългосрочен план. Четвъртък е подходящ за делова и материална реализация, парични печалби и преговори по въпроси за бизнес или от друго естество. Сега Рибите разполагат с множество възможности за постижения и за организиране на дейност в дадено делово направление. Днес ще ви изненада хубава новина от човек във вашето обкръжение, с когото имате и делови взаимоотношения. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft