Хороскоп за утре 9 март-ЛЪВ Хубави възможности за реализация, БЛИЗНАЦИ Пълен успех

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 9 март-ЛЪВ Хубави възможности за реализация, БЛИЗНАЦИ Пълен успех
15592
Хороскоп за утре 9 март-ЛЪВ Хубави възможности за реализация, БЛИЗНАЦИ Пълен успех

ОВЕН
Притеснителни лични проблеми
        Денят ви ще премине по-леко, наситен с приятни емоции и срещи за едни, но за други се очертава ярко изразено лично напрежение, което при мнозина от зодията възниква поради любовни проблеми. Всъщност, това е само едната страна на ситуацията през този ден.

Твърде вероятно е да се сблъскате и с проблеми във финансовата сфера. За част от родените в зодията ще са мъчителни.

ТЕЛЕЦ
Напрегнат, но успешен ден
            Ако усетите напрежение и се почувствате с понижено самочувствие го отдайте на промените, които стават около и с вас. Този ден ще е доста напрегнат за Телците, но в крайна сметка успехът няма да ви се изплъзне. Ясно е, че в момента върху представителите на зодията действат две противоположни тенденции, но градивната е по-мощна. Днес следва да проявите по-голяма наблюдателност към околните.

БЛИЗНАЦИ
Пълен успех
            Привлечени сте от идея, която обещава да бъде интересна. Добри новини ще получите от приятел, живеещ далече от вас. Пътуване, реализация на лични цели, чудесно справяне с поетите задачи и отстраняване на проблеми или пречещи фактори. Ще има и затруднения. Появяват се домогвания на хора от заобикалящия кръг, които ще се опитат да ви навредят. Опитите им обаче едва ли ще са успешни.

РАК
Напрежението е повишено
            Не се разкривайте напълно пред хора, които малко познавате. Това може да ви изиграе лоша шега. През този ден Раците ще имат възможности за успех в деловия сектор, но мнозина едва ли ще се възползват в пълнота от тях. В службата възниква напрежение, изопачаване на истината и агресивни нападки. Тази ситуация ще ви разгневи и ще ви тласне към кавги. Проблематични  контакти.

ЛЪВ
Хубави възможности за реализация
              Имате пълната подкрепа на партньор или съдружник при разрешаването на проблеми от лично и делово естество. Трудностите свързани със здравословното състояние, не отминават доста от Лъвовете през този ден, но те не се оказват препятствие по пътя за сполучлива делова реализация на онези от знака, които твърдо ще преследват целите си във вторник. Печеливш шанс и емоционална превъзбуда.

ДЕВА
Успехи на широк периметър
              Отнасяйте се по-спокойно към хората край вас, ако имате свои грижи не ги стоварвайте върху другите. Новите идеи и добрите хрумвания ще се превърнат в движеща сила за Девите днеес. Ще осъществите доста контакти, а успешните постижения в личен и делови план са извън съмнение. Ярката сполука е валидна за всички но най-доволни ще бъдат насочили към нов делови ангажимент.

ВЕЗНИ
Ярък успех
            Освобождавайки се от вътрешното си напрежение, ще балансирате мислите, чувствата и желанията си. Везните са напълно мобилизирани за осъществяване на планираните си цели, което ще превърне вторник в напълно успешен ден. В сферата на бизнеса възникват препятствия и неудобства при осъществяване на задачите, които носят и по-високо нервно напрежение, но не и проблеми.   

СКОРПИОН
 В зората на решителен напредък
              Въпреки дребните проблеми и ангажименти ще намерите време и за любимия човек. Скорпионите няма да останат доволни от настоящия вторник. На пътя ви възникват пречки, преодоляването на които следва да осъществите с много усилия, а в настоящия момент това явно е по възможностите на малцина. Хубавото сега е, че почти всички от знака се чувстват стабилни.

СТРЕЛЕЦ
Неприятен и напрегнат ден
            Успешен ден, изпълнен с добри възможности за реализация във всички сфери. Вторник ще е напрегнат за Стрелците, а събитията, с които ще се сблъскате през деня, ще затвърдят мнението ви за хора от средите на бизнеса или обществото, че действат недостойно и крайно егоистично. Пазете се от грешки. Ситуациите през този ден ще са провокативни.

КОЗИРОГ
Макар и труден, деня не е лош
            Разчитайки на разума и опита си днес, ще посрещнете всяко предизвикателство, без да изпадате в излишна суета. Вторник ще сблъска много от представителите на Козирог с разочарования. Последните се градят върху очаквания за бързо и ефективно приключване на въпрос със значителна стойност за вас. Оказва се, че това все още не е възможно поради противоречия от финансово естество.

ВОДОЛЕЙ
Нервен и напрегнат ден
          Бъдете пестеливи на обещания и не правете с тях уговорки, на които със сигурност не ще можете да удържите. Водолеите се изправят пред мъчителни моменти, които най-често засягат служебните дела и бизнеса, или деловите взаимоотношенията в службата и бизнеса. Във втория случай трябва да намерите ефективен способ за разрешаване на споровете и отстраняване на възникналите противоречия.

РИБИ 
Доста напрегнат ден
            Днес ще се поздравите с успехи, за които сте работили от дълго време насам. Рибите ще се сблъскат с доста ядове през този ден. В бизнеса най-често ще са причинени от страна на партньорите. За някои дори се очертават съдебни неприятности. В служебно отношение вторник не е от благоприятните дни. Очертават се нелепи разминавания, липса на адекватност.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft