Хороскоп на Анджела Пърл за декември-Телецът трябва да е подготвен за промяна, Дева много възможности

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп на Анджела Пърл за декември-Телецът трябва да е подготвен за промяна, Дева много възможности
55887
Хороскоп на Анджела Пърл за декември-Телецът трябва да е подготвен за промяна, Дева много възможности

Декември обещава да бъде богат месец с много перспективи. Навременните препоръки на известния астролог Анджела Пърл ще ви помогнат да не пропуснете шанса си за по-добър живот.

В последния месец на есента подкрепата на планетите ще се усети от мнозина, а през декември финансите ще бъдат една от основните теми. Експертите препоръчват да се вслушате в съвета на астролог да прекарате декември на вълната на успеха и да ударите джакпота, със сигурност заслужен за упорита работа.

Овен
Анджела Пърл отбелязва, че декември ще е богат на събития, а Овенът може да не се притеснява от недостига на емоции. Този месец енергията на Марс едновременно ще помогне и ще навреди, така че представителите на този знак ще трябва да се контролират и да се отказват от необмислени решения. Тази тактика ще ви позволи да постигнете нови успехи, особено що се отнася до парите.

Телец
Телецът трябва да е подготвен за промяна. Активността и способността да се приспособяват към различни събития ще помогнат на Телеца да излезе от сенките, да се обяви и да не се страхува от новостите. Личният живот ще бъде важна област, но Телецът не трябва да се двоуми и да се страхува от собствените си чувства. Искреното признание ще внесе яснота и ще позволи по-нататъшни стъпки.

Близнаци
Близнаците ще почувстват подкрепата на Меркурий, която ще се превърне в директно движение в началото на месеца. Това събитие ще ви подтикне към решителни действия, когато не можете да се двоумите и да се съмнявате в себе си. Увереността, малко късмет и способността да се адаптирате към обстоятелствата ще ви позволят бързо да стигнете до желаните резултати, както и да подобрите финансовото си състояние.

Рак
Раците през декември ще усетят вятъра на промяната и благодарение на подкрепата на планетите ще се справят с много трудности. Меркурий от 3-ти и Марс от 14-ти ще се обърнат в пряко движение и ще осигурят подкрепа. Астрологът препоръчва на Раците да наблюдават емоционалния фон, който трябва да бъде положителен. Тъгата и копнежът не са най-добрите спътници за успех и положителни резултати в бизнеса.

Лъв
Дългоочакваният пробив очаква Лъвовете през декември. Обръщането на Марс и Меркурий в пряко движение разрушава бариерите и ще има много повече възможности за самореализация. Основната тема на месеца ще бъдат парите, а Лъвовете ще могат да реализират първата си печалба до средата на декември. Възможно е Лъвовете да успеят да се обогатят чрез успешното закупуване на лотарийни билети.

Дева
Декември няма да позволи на Девите да стоят без работа: този месец ще има достатъчно възможности за успех в бизнеса. Влиянието на планетите ще бъде почти изцяло фокусирано върху финансовата страна на живота и Девата не трябва да пропуска примамливи предложения. Няма да мине без късмет. Девите могат да забогатеят, ако вярват в себе си и привличат пари.

Везни
Декември ще бъде водоразделен месец, когато планетите се върнат в пряко движение. За Везните астрологът препоръчва попълване на запаса от сила предварително, за да улови планираното и да не пропусне обещаващи възможности. Този месец ще има много събития, които ще ви подтикнат към действие, което означава, че вниманието и отговорността ще станат основните спътници на успеха.

Скорпион
Декември ще бъде водоразделен месец, когато планетите се измъкнат от ретроградно движение, позволявайки движение напред без ограничения. Енергията на Марс, Меркурий и Нептун ще ви позволи да се развиете в избраната посока и да не се страхувате, че нещата отново ще спрат. В допълнение, съвпадението на Плутон с Юпитер на 13-ти ще помогне на Скорпионите да привлекат пари.

Стрелец
Стрелецът през декември трябва да е готов месецът да започне активно. Планетите се разгръщат в права позиция, призовавайки и принуждавайки вниманието към тези случаи, които са били на пауза. Този месец Стрелецът ще може да привлече материален просперитет, ако следват знаците на съдбата и не отказват предлаганите възможности.

Козирог
Декември ще бъде активен месец, когато Козирозите могат да получат подкрепа от три планети наведнъж: Марс, Меркурий и Нептун. В последния месец на есента трябва да сте готови за действие, пътуване и запознанства. Енергията за придвижване напред ще ви позволи бързо да завършите стартирания по-рано бизнес, както и да се стремите към нови висоти.

Водолей
Водолеите трябва да бъдат подготвени да бъдат активни през декември. Този месец късметът ще съпътства всичко, което означава, че не можете да се двоумите с решения и да се съмнявате в способностите си. Положителното отношение, волята за победа и способността да привлекат късмет в живота ще помогнат на Водолеите да постигнат успех във всички области на живота.

Риби
През декември Рибите ще получат подкрепа от три планети наведнъж, които излизат от ретроградно движение: Марс, Меркурий и Нептун. Този месец ще бъде възможно да достигнете нови висоти и да постигнете материално благосъстояние, ако не се колебаете и не се страхувате от отговорност. Шепотът за късмет ще ви помогне да се справите с трудностите.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft