Хороскоп на Павел Глоба за 11 юни

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп на Павел Глоба за 11 юни
35889
Хороскоп на Павел Глоба за 11 юни

Овен 

Неприятните думи, които чувате по свой адрес в този ден, имат основание, така че не бързайте да се обиждате от човека, който ви ги изказва - може би по-късно ще сте му благодарни. 

Телец 

Дори ако ви се струва, че любим човек - приятел или роднина - се нуждае от вашия съвет, не бързайте да го давате: най-вероятно той ще приеме вашата намеса с враждебност. 

Близнаци 

Опитайте се да бъдете избирателни в целите, които си поставяте: напълно възможно е да се насочите към нещо, което нямате морално право да правите - планът на някой друг, няма да ви донесе щастие. 

Рак 

Не трябва да установявате връзка с човек, който не се стреми към това: дори да сте постигнали вниманието му, скоро ще го загубите отново, което означава, че времето и усилията, насочени към очароването му, ще бъдат пропилени. 

лъв 

През деня ще се създадат благоприятни условия за помирение с любим човек, с когото сте се скарали преди доста време и оттогава не знаете как да върнете всичко на предишните – спокойни – места. 

Дева 

Всяка кавга, възникнала по това време, ще се проточи дълго време, следователно, въпреки лошото настроение, което може да ви придружава от самата сутрин, опитайте се да не влизате в конфликт с никого - това ще ви струва повече. 

Везни 

Не трябва да планирате твърде много неща за този ден - както професионални, така и ежедневни: няма да можете да направите всичко, но чувството на неудовлетвореност, което се появява в резултат, ще остане за дълго време. 

скорпион 

Представителите на вашия знак ще изпитат успех във всички области на живота - от професионалния до личния: най-важното е да поемете инициативата и да действате така, че да не пропуснете важен - и рядък - шанс. 

Стрелец 

Лошото настроение, което може да преследва представителите на вашия знак днес, трябва да се лекува с разходка и градските улици в този смисъл не са по-ниски от набезите сред природата. 

Козирог 

Всякакви финансови транзакции ще бъдат успешни, така че тези от вас, които отдавна планират да вземат важно решение от материален характер, не трябва да губят време - трябва да действат без забавяне. 

Водолей  

Не отказвайте да помогнете на никого, дори ако ви се струва, че човекът се възползва от вашата доброта: вашето благородство няма да остане незабелязано от висшите сили, които ще ви възнаградят за това. 

Риба 

Когато сте на път да вземете важно решение или да извършите сериозно действие, „консултирайте се“ с интуицията си: за разлика от логиката и разума, тя ще ви каже как да се възползвате от всяка ситуация. 

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft