Цветето на щастието изпълнява желание в рамикте на 2-3 дни

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Позитивни мисли
Цветето на щастието изпълнява желание в рамикте на 2-3 дни
29305
Цветето на щастието изпълнява желание в рамикте на 2-3 дни

Цветето на щастието изпълнява желание в рамикте на 2-3 дни

Това цвете на щастието ще промени мнението ви и ще помогне да спрете да бъдете скептик и да вярвате в чудеса.
Вярвате ли в чудеса, които могат да се случат? Мислили ли сте някога, че в този живот не винаги се стават някакви случайности, помнете многобройните истории от нашите баби за цялата магия и чудеса, които все още могат да се случат.

Намислете най-съкровеното си желание и то ще бъде изпълнено в рамките на 2-3 дни! Ако смятате, че това е илюзия, просто опитайте. И когато се уверите, разкажете за своите прекрасни цветя на щастието на приятелите си.

За да се изпълни желанието ви, трябва да кликнете върху "Like" + "Share" и да оставите коментар с усмивка. Не забравяйте да споделите.

Сега, в търсене на щастие, не е необходимо да излизаме далеч и да чакаме много дълго време.
Струва си малко да се върнем към детството и да вярваме в чудеса!
Вярвам в чудеса, те са навсякъде с нас, живеят където и да мечтаем. Те са в зората на деня и в песента на славея, Те са във вас, в мен, в очите на вашите близки! Аз живея в чудеса, защото животът е такова чудо! Така че в действителност го създавам навсякъде. Усмивка и топлина, картини, стихове, мелодия на душата и добри дела. Светът наоколо е прекрасен и слънцето свети по-ярко, когато с вас е приятел и море от ярки песни. Когато душата пее, когато с любим човек, а цялата Земя цъфти с красива райска градина! Вярвам в чудеса и как да не вярвам в тях! Когато живееш себе си, не можеш да измериш щастието ... И аз давам любов винаги, на всичко и навсякъде, живея в радост и ще живея вечно.И давам любов винаги, на всичко и навсякъде, а това означава, че ще живея вечно!

Дай твоята оценка:
3 от 60 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft