Четири сестри забременяха по едно и също време

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
Бременност
Четири сестри забременяха по едно и също време
2944
Източник: ohnamama.bg
Четири сестри забременяха по едно и също време

Съществуват много истории за две сестри, които са забременявали едновременно, но не бяхме виждали четири сестри да са бременни по едно и също време.

По тази причина днес ви представяме сестрите Гейнс от Сакраменто, Калифорния – Карълайн, Ейми, Хейли и Кейти са родени с разлика от 18 месеца.

Те са не само сестри, но и най-добри приятелки, които са преживели толкова много неща през живота си... но нищо толкова огромно и съдбовно като това.

И четирите сестри Гейнс забременяват по време на пандемията и казват, че сякаш изживяват детството си отново: точно както те самите са се родили само с 18 месеца разлика, така сега очакват да родят своите бебета само през няколко месеца.

„Беше магично да разберем, че ще преминем през това изживяване заедно“, споделя Ейми.


„Подкрепата, която си оказваме, е незаменима.

Да можем да се чуваме по няколко пъти на ден и да си говорим за това е страхотно!“, разкрива Карълайн.

Баща им е Тед Гейнс, бивш сенатор от Калифорния. Тед и съпругата му вече имат трима внуци и доста скоро ще посрещнат още четири.

„Вече имаме три внучета, а съвсем скоро ще станат седем. Понякога се чудим как ще се справим?!“, шегува се щастливият дядо в интервю пред CBS13.

„Нямаме търпение. Очкваме две момчета и две момичета. 2021-ва ще бъде истинска благословия за семейството ни“, допълва Тед Гейнс.

За голямото семейство това съвпадение е истинско чудо – в тези тежки времена на пандемия четирите сестри отправят силно послание за надеждата и силата на живота!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft