Юпитер излиза от ретроградното си движение-Ето какво предвещава това!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Юпитер излиза от ретроградното си движение-Ето какво предвещава това!
1906
Юпитер излиза от ретроградното си движение-Ето какво предвещава това!

Днес планетата на късмета Юпитер, излиза от ретроградното си движение в знака на Стрелец.

Юпитер остана в ретроградното си движение цели 4 месеца, които ни дадоха време за оценка, размисъл и ревизия на темите по знак Стрелец.

Тук, в зоната на знака, ние се учим да бъдем мъдри и търсещи лично развитие и усъвършенстване. Знак Стрелец се свързва с висшето образование, личното развитие в духовен план, дългите пътувания и усъвършенстването.

Преминали през всичките осем до момента знаци от зодиака, тук в зоната на Стрелеца човек започва да търси повече знания и информация.

В ретроградна фаза на планетата развитието по изброените теми се забавя или спира, но това е временно и неговата единствена цел е да ни даде време да променим и поправим подхода си на действие и начинът на мислене.

Надявам се, че всеки е използвал този период градивно, спокойно и разумно. Нека в живота ни има повече надежда и вяра. Нека бъдем повече оптимисти и по-малко обръщаме внимание на сивите нюанси в живота. Харесвам поговорката „Прави каквото трябва, пък да става каквото ще“, защото тя не изключва личното ни отношение и воля за борба, но в същото време приема неуспехите с достойнство и характер.

През всички тези месеци забелязвам тенденцията за забавяне или липса на резултати в сферите, ако Юпитер попада в нечия рождена карта. Това се дължи на факта, че

Юпитер, като голям добродетел носи късмет и улеснение, но когато е ретрограден, сякаш изпитва нашето търпение, постоянство и сили. Учи ни да вярваме, въпреки всички неуспехи и да бъдем уверени, че въпреки всичко ще се справим.

Бъдете спокойни и сигурни, че за всеки един от нас най-доброто предстои, колкото и това усещане да е било провокирано до сега.

Ако сте имали забавяне на плащания и постъпления, сега постепенно ще започнете да се радвате на успехи. Ако в последните месеци сте имали влошено здраве и лечението не е помагало ефективно, сега ще започнете постепенно възстановяване. Ако до момента не сте намирали правилния дом и начин за възстановяване на отношенията в дома, вече ще можете да откриете правилният път.

Ако сте били отдадени в работата и никой не ви е забелязвал, бъдете сигурни, че скоро ще получите своето повишение и признание. Ако сте търсили подкрепа от приятели и те сякаш не са ви забелязвали, сега ще получите подкрепа и разбиране. Ако търсите правилния човек до вас и имате усещането, че такъв не съществува, оглеждайте се, защото той може да е някъде около вас.

Юпитер ще даде за всеки това, което той заслужава сега. До 3-ти декември тази година той ще радва огнените знаци - Лъв, Овен и Стрелец, а след тази дата в продължение на една година ще раздава блага на земните знаци - Козирог, Телец и Дева.

Бъдете здрави и много щастливи!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft