15-те най- елегантни прически за дами над 50 това лято (снимки)

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Прически
15-те най- елегантни прически за дами над 50 това лято (снимки)
31305

Днес мили дами сме събрали 15-те най- актуални и стилни прически за дами над 50. Модерна прическа в много отношения става ключът към успеха на красив външен вид.

В зряла възраст, особено прическата трябва да бъде в идеален ред.

Ако следвате модата и искате да освежите образа, вземете за основа двете най-модерни прически на лято 2020.

1. Пикси

Къса прическа с безупречно оформена зона на короната придава на образа елегантна игривост и респектираща дързост. Базалният обем е трудна задача в зряла възраст, нишките стават по-тънки,  и изискват повече внимание.

Пикси осигурява отлична пухкавост дори на тънка коса. Можете да изберете опцията, която ще отговаря на вашето лице, защото дължината и формата на бретон в тази прическа са променливи.

Красив избор е дълга диагонална ресни, къс тил и ярко оцветяване. Бретонът може да е прав, кичурите са по-къси – изборът е ваш. Но удължените кичури на лицето перфектно крият несъвършенствата на чертите и овала – не трябва да забравяте за това.

2. Боб- каре

Друг хит това лято, той ще се хареса на тези, които не са готови за радикални експерименти с дължина. Късите и средните дължини са по-подходящи за зрели дами, следователно, боб-каре е повече от подходяща.

Важно е да изберете добър майстор, който ще направи правилния разрез и ще осигури красив обем в корените. Монохромното оцветяване ще направи образа още по-ефектен, скъп и млад.

Можете да поставите боб по различни начини – всичко зависи от времето и желанието. Комбинацията от тези две прически пасва на почти всеки тип лице.

3. Боб

Традиционният боб не губи позиция това лято. Това е една от най-подходящите прически за всяка възраст. В зрял боб е необходимо и защото има невероятни свойства против стареене.

Тази прическа е модерна, ярка, но възможно най-елегантна. Той е абсолютно универсален, изглежда добре на дебели и тънки кичури, с всякакъв тип и изображение. Основното е да изберете дължината и формата на бретон. През 2020 г. обърнете внимание на лека асиметрия, изтъняване, комбинация с прав и диагонален бретон.

 

 

Всяка зряла модница може да си позволи да освежи изображението с помощта на тенденция прическа. Това е най-сигурният начин!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft