24-годишен се простреля в главата с ловна пушка и издъхна на място

вход през zajenata.bg
За Жената
24-годишен се простреля в главата с ловна пушка и издъхна на място
8169
24-годишен се простреля в главата с ловна пушка и издъхна на място

Трагедия потресе вчера разложкото село Елешница. 24-годишният Петър Г.

Аршинков се е прострелял в главата с ловна пушка и е издъхнал на място, пише struma.bg.

Инцидентът е станал минути след 15 часа в четвъртък. Все още не е ясно дали става въпрос за инцидент, или за самоубийство. Трагедията разтърси цялото село.

Хората споделят, че Петър Аршинков е много добро и работливо момче и не вярват, че е посегнал на живота си. Трупът на младия мъж е открит от най-близките му приятели, които отишли да го търсят в дома му, след като той продължително време не отговарял на телефонните им обаждания, а имали уговорка за среща.

Неописуема трагедия с младеж в Разложко Според запознати те дори чули и самия изстрел и веднага влезли в къщата и намерили приятеля си на земята. Незабавно подали сигнал и на място е изпратен екип на ЦСМП – Разлог, но медиците само констатирали смъртта.

Младежите са в шок, тъй като не са очаквали да се натъкнат на жестоката гледка. В силен шок са и родителите на момчето. Двамата са били на работа, когато им съобщили черната вест за смъртта на единственото им дете. Майката работи в мандра в Елешница, а бащата е шофьор към хотел в Разлог. Сутринта в четвъртък Петър е бил с приятели на кафе, бил е весел и не е давал никакви признаци за притеснение или наличие на депресивни състояния.

Петър Аршинков последно е работил в сферата на туризма – в хотел в Банско. Преди това е работил към интернет доставчик. Бил е ловец в местната ловна дружинка, която е към ЛРД – Разлог. Ловната пушка, с която се е прострелял, най-вероятно е законно притежавана. Официална информация за това, както и за самата трагедия все още няма. Следствена група е направила оглед вчера на място. Домът на семейство Аршинкови е бил отцепен от полиция, докато текат следствените действия

Дай твоята оценка:
4 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft