3 зодии, които най-често причиняват болка в любовта

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
3 зодии, които най-често причиняват болка в любовта
5077
3 зодии, които най-често причиняват болка в любовта

Има хора, които изпитват удоволствие, когато виждат болка в очите на другите. Манипулациите и играта с чувства са им вродени "качества" и те боравят наистина добре с тях.

Ето и кои са 3-те зодии, които се наслаждават, когато някой страда.

Овен

Овенът обича да си играе на "гоненица" в любовта, но ако се почувства застрашен или нежелан, бързо се превръща в емоционален садист. В момента, в който усети, че чувствата ви по него гаснат и сте на път да се разделите, той ще се опита да ви смачка психически, само за да излезе победител от ситуацията.

Водолей

Водолеите са известни с това, че си падат по нетрадиционното, но понякога желаят твърде силно да ви превърнат в "различен". Те обичат човека до себе си не заради самия него, а заради това, което би могъл да стане под тяхно влияние. Обичат да си играят с ума на партньора, вкоренявайки му комплекс за малоценност, но по един много "нежен" начин.

Близнаци

Близнаците са сговорчиви, приказливи и омайват само с няколко думи. Но двойствената им натура често ги кара да дават смесени сигнали с цел влюбване и по-лесна манипулация. Не е изключено само за няколко часа човекът, роден под този знак, да ви покани на сватба като официална половинка, а след това да ви каже, че има нужда да се среща и с други хора.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft