4-годишно момче към баща си: Татко, идвай си вкъщи, мама не може да се събуди!

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
Аз пораснах
4-годишно момче към баща си: Татко, идвай си вкъщи, мама не може да се събуди!
31193
4-годишно момче към баща си: Татко, идвай си вкъщи, мама не може да се събуди!

Мисти Ваган е вкъщи със синовете си. В продължение на няколко дни тя се чувства отпаднала, но не придава особено значение на това. Жената мисли че има обикновена настинка, но когато термометърът показва 41 градуса, тя осъзнава, че е време да вземе мерки, но било твърде късно, защото Мисти в този момент припаднала.

Спасението на жената се оказал 4-годишният ѝ син Камдън. Той не изпаднал в паника, а веднага отишъл да вземе телефона на майка си. За щастие, момчето знаело  паролата за отключване, тъй като често я молело  да си играе. Камдън отишъл в секцията „контакти“ и видял снимката на баща си. Обадил му се и му разказал какво се е случило: „Татко, върни се по-бързо! Мама не може да се събуди! ".

Съпругът на Мисти веднага се обадил на 911 и се втурнал вкъщи. Сега, благодарение на навременната помощ, жената вече била изписана от клиниката и се възстановява вкъщи.

- Любимите ми момчета са моят живот. Сега буквално! - смее се Мисти. Тя е изпълнена с различни емоции, но още повече - благодарност. В края на краищата, не се знае, как би могла да приключи тази история, ако не е било момчето, което се обадило на баща си.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft