4 продукта, половин час и вкусов екстаз, който се помни дълго: Най-бързата торта с вкус на еклер...
        
        
        
                     2 Април 2019
                
                32808
                            какво четем
                    Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Обичате ли торта? Какво ще кажете за еклерова торта ? Сигурно си мислите, че следва дълга рецепта със сложни обяснения и още по-сложен арсенал от продукти и кухненски уреди. Нищо подобно! Предлагаме ви да опитате най-лесната рецепта за еклерова торта без печене .
 По-точно - вкусът ѝ е точно като на еклеровата торта, която всички познаваме, а самата рецепта не включва приготвянето и използването на еклери. Въпреки своята простота, тортата се получава невероятно вкусна:
                
Еклерова торта без печене
Продукти:
- 1 пакетче ванилов пудинг
 - 1 пакетче шоколадова глазура (или 150 гр.разтопен шоколад)
 - 250 гр.маслени бисквити
 - 400 мл прясно мляко
 
Приготвяне:
- Първо изсипете студеното мляко в тенджерка и изсипете вътре пудинга. Смесете всичко добре и загрейте на котлона. Огънят е умерен. Варете, докато кремът се сгъсти, но без да завира. След това отстранете от огъня и охладете крема, като разбърквате на всеки 2-3 минути.
 - Сложете бисквитите в плик и с помощта на чук за месо ги стрийте.
 - Покрийте подходяща форма с пръстен с прозрачно фолио. Отгоре разпределете половината от бисквитените трохи. След това изсипете половината пудинг и го заравнете. Поръсете с останалата част от трохите и изсипете останалия пудинг. Заравнете отново и поставете тортата в хладилника за няколко часа.
 - Пригответе глазурата според указанията на опаковката. Може да използвате и разтопен шоколад, в който сте добавили лъжичка-две масло или олио. Залейте с глазурата охладената торта.
 - След това отново я пъхнете в хладилника за няколко часа.
 - Готовата торта извадете внимателно от формата и я нарежете с горещ нож.
 
Приятен апетит! emchyjinka.ru Източник: https://jemchyjinka.ru/2019/04/02/voshititelnyj-tort-ekler-bez-vypechki-iz-4-ingredientov/?fbclid=IwAR2DW5zlg7-wkShFRjqemqQrCyKs1w-yours е # 55;
Редактор: Петя Иванова
                
                
            Новини
                            Новини
                                                                                                Мода
                            Мода
                                                                                                Звезди
                            Звезди
                                                                                                Начин на живот
                            Начин на живот
                                                                                                Диети
                            Диети
                                                                                                Красота
                            Красота
                                                                                                                                още
                                    Любов
                                    
                                    Любов
                                                                                                                                                                        Здраве
                                    
                                    Здраве
                                                                                                                                                                        Родители
                                    
                                    Родители
                                                                        Коментари
                
                                            
                                        




                                        
                                        
                                        
                                        







