44-годишна жена очаква своето 22-ро дете

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
Аз пораснах
44-годишна жена очаква своето 22-ро дете
12016
44-годишна жена очаква своето 22-ро дете

Най-голямото семейство във Великобритания скоро ще стане още по-голямо . 44-годишната Сю Редфорд публикува видео в YouTube, в което тя се подлага на ултразвуково сканиране и заедно със съпруга си обявява, че през април 2020 г.

ще имат нов малък Radford.

Семейство Редфорд вече има 21 деца - 11 момичета и 10 момчета. Първородният на име Крис е роден през май 1989 г., когато майка й е само на 14 години. А 21-ото дете, момичето Бони Рей, се роди миналата година.

Семейството не остава без трагедия: през 2014 г. момчето на Алфи бе обявено за мъртвородено, когато Сю е в 23-та седмица.

Родителите поискаха да не ги информират предварително за пола на очакваното дете, но Сю по някаква причина е сигурна, че бебето ще изравни резултата между момчетата и момичетата.

„Мисля, че ще имам 11 деца от всеки пол, така че изглежда, че идва момче“, казва тя.

Редфордс с 19 деца живеят в стара викторианска къща с 10 спални, която купиха преди 11 години в Ланкашир в северозападна Англия. От финансово значение семейството разчита до голяма степен на доходите от пекарната на Ноел, която той притежава.

Двамата старши, 30-годишният Крис и 25-годишната Софи, която вече има три от децата си, живеят отделно.

През 2013 г. семейството участва в телевизионното шоу „16 деца - трябва да продължим“. Те редовно съобщават семейни новини в Instagram и в канала YouTube.

Сю признава, че понякога им е трудно да позволят забавление за цялото семейство:

„Обичаме да ходим на кино, особено през празниците, когато децата започват да скучаят, в двора вали дъжд и няма какво да правим. Но билетите струват 10 паунда, така че всеки струва малко по-скъпо. Затова често очакваме различни отстъпки в интернет и ходим на филми, които са по-евтини.

Най-добрите дни от нашите празници са пикниците, когато просто отиваме на разходка, или в парка, или на плажа, защото е безплатен и достъпен през цялата година. “

В допълнение към доходите от пекарната на Ноел, семейството получава обезщетения за деца от 170 британски лири седмично.
Семейство Радфорд е толкова известно във Великобритания, че дори отделна уикистаница е посветена на тях .

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft