6 модни трика, с които ще изглеждате по-високи, по- слаби и по- стилни. Разгърнете цялата си женственост и бъдете неотразима (снимки)

вход през zajenata.bg
За Жената
Мода
Модни Съвети
6 модни трика, с които ще изглеждате по-високи, по- слаби и по- стилни. Разгърнете цялата си женственост и бъдете неотразима (снимки)
6717
6 модни трика, с които ще изглеждате по-високи, по- слаби и по- стилни. Разгърнете цялата си женственост и бъдете неотразима (снимки)

Има няколко много лесни правила, с които можем да скрием несъвършенствата си, да подчертаем фигурата си и да изглеждаме действително зашеметяващо.

 

Изберете правилните обувки и аксесоари

Най-лесният метод да прибавите няколко сантиметра към височината си са токчетата. Истината е обаче, че за да изглеждате по-високи, не ви трябват просто обувки на висок ток, а такива в правилния цвят.

Обувките в неутрален цвят ще направят краката ви да изглежда по-дълги за разлика от тези в черно, които оптически ще ги скъсят.

По-дългите украшения за врата също са елемент, издължаващ силуета. Затова следващия път ви съветваме да комбинирате тоалета си с подобно бижу, а не с така модерните сега чоукъри.

 

Бъдете внимателни с райето

Райето добавя обем, поради това е необходимо да обмислите по-внимателно как ще комбинирате дреха с подобна щампа. Ако все пак искате да носите райе, запомнете, че е по-добре щампата на ленти да е само в горната част на тоалета.

Под талията задължително се носи нещо едноцветно, за да се удължи силуетът

 

С внимание към дънките и чантата

Ако сте с по-нисък ръст, дънките с ниска талия ще ви скъсят допълнително. Заложете на такива с висока талия, които разкриват глезена. Подобен панталон визуално ще ви издължи. Също така е важна дължината и на топа.

Ако не искате да изглеждате с къси крака, ви препоръчваме да подбирате такива, които са до талията, не по-надолу. Обърнете специално внимание на размера на чантата. Миньончетата трябва да подбират по-малки чанти.

 

Палацо панталон?

Да, но как се носи! Палацо панталонът е идеален за не високите дами. Ако е съчетан правилно, разбира се. Той скрива обувките на платформа или токчетата, издължавайки краката, а в комбинация с кроптоп придава допълнителни сантиметри към силуета.

Не комбинирайте палацо панталон с по-дълга блуза - ако все пак искате да носите такава, нека да е загащена. Същото важи и за полата тип молив – в комбинация със загащена риза или кроптоп, тя е решението, на което трябва да заложи всяко миньонче.

 

Носете роклята риза правилно

Роклята риза е универсална и отива на всяка фигура, но по-дребните дами трябва да се замислят как я носят. Задължително я комбинирайте с колан, който ще ви помогне не само да издължите силуета си, но и да придадете по-голямо изящество на фигурата си, подчертавайки талията. Три-четвъртите ръкави също ще придадат грациозност на визията.

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft