7-те вида каре на новия сезон - нови шикозни варианти на любимата прическа (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Прически
7-те вида каре на новия сезон - нови шикозни варианти на любимата прическа (Снимки):
14703

Желанието на нежния пол да изглежда перфектно и очарователно принуждава прекрасните дами да бъдат в крак с новите тенденции във всички области, както в модата, така и в индустрията за красота.

Винаги се е обръщало внимателно внимание на прическите и всичко свързано с тях - стилизиране, цвят на косата, аксесоари и продукти за коса. Най-новите тенденции на модния сезон 2020-2021 гравитират към прически със средни и особено къси дължини, представени от свръхкъсите дамски прически - пикси, гаврош, боб и др.

 Днес ще обърнем повече внимание на карето през новия моден сезон - това е красива и добре подбрана прическа, която ще ви позволи винаги да изглеждате блестящо и неустоимо.

шик каре

Сезон 2020-2021: нови елементи и тенденции в карето

Карето е модерната дамска прическа извън времето, изглеждаща перфектно за дами от различни възрасти и стилове.

Може да изглежда, че косата, подстригана на каре, е монотонна и скучна, но ние бързо ще ви разубедим. Доказателство са представените по-долу модерни и разкошни варианти на любимото каре.

Ако искате да освежите външния си вид, да добавите лекота и романтика, нотки на кокетност и елегантност към визията си, изберете най-модерната прическа за сезон 2020-2021 - стилно каре.

шикозно каре

За щастие ще има огромен брой разновидности на карето в модерно изпълнение - от традиционната класическа версия до вариантитес удължаване и асиметрия, накъсаните и градуирани карета. Всички тези техники оказват значително влияние върху резултата и външния вид като цяло, когато става въпрос за популярното и добре познато каре. 

Представяме ви Топ 7 основни тенденции на модната прическа каре 2020-2021

ТЕНДЕНЦИЯ # 1. МОДЕРНО КАРЕ НА "ДРЪЖКА"

каре на дръжка

Модният подход за създаване на супер модерно каре е изпълнението на така наречената „дръжка“ (или "краче"), което представлява стъпаловидно скъсяване на косата в задната част на главата, създавайки по-къс стил на прическата. Карето с "дръжка" ще ви позволи да направите дори тънката коса обемна и да й придадете шикозен вид. В тази си версия карето е  по-"здравословно", възстановяващо отслабените и безжизнени кичури.

ТЕНДЕНЦИЯ # 2. МОДЕРЕН УДЪЛЖЕН БОБ-КАРЕ

удължено боб каре

Още един вид великолепно каре, който е симбиоза от различни техники за подстригване на косата, предлагащ прическа не с равномерен срез, а градуиране по целия периметър на главата. Такъв подход ви позволява да направите обем, а в същото време модерната прическа боб-каре изглежда прекрасно, както в млада възраст, така и за по-възрастни жени.

ТЕНДЕНЦИЯ # 3. МОДЕРНО ГРАДУИРАНО КАРЕ

градуирано каре

Шикозен микс от различни видове прически е въплътен в модерното градуирано каре. Каква е тайната на тази мегамодерна прическа? Класическото каре изглежда много спокойно, а неравномерната форма може да добави нотка игривост, което ще изглежда перфектно с накъдрени и палави кичури в модерното градуирано каре през този сезон.

ТЕНДЕНЦИЯ # 4. МОДНО КАРЕ С БРЕТОН

модерно каре с бретон„

Несъмнената тенденция на този сезон са многото видове бретон, които изглеждат впечатляващо с модерното каре. Френското каре ще добави специален блясък към визията и с лекота ще преобрази всеки женски силует. Всеки бретон ще бъде в хармония с модерното каре - наклонен и прав, с удължаване и микробретон, който като по чудо завършва най-добрите прически в стил каре и правилно коригира чертите на лицето.

ТЕНДЕНЦИЯ # 5. МОДЕРНО КАСКАДНО КАРЕ

модерно каскадно каре

Изисканият стил на модерото каре през този сезон се предлага от каскадното каре, което е повече от идеално за тънка и слаба коса. С помощта на каскадата успешно ще добавите блясък и ще направите косата по-обемна, защото този вариант съчетава строгия стил на класическото каре и красиво проектираната подстрижка на различни нива. Модерното каскадно квадрат изглежда безумно шик в дамския облик на 2020-2021.

ТЕНДЕНЦИЯ # 6. СУПЕР МОДЕРНО АСИМЕТРИЧНО КАРЕ

модерно асиметрично каре

Това е пример за интригуваща асиметрична прическа, която може да бъде оформена по различни начини - настрани, с удължаване и бретон. Всеки отделен тип асиметрично каре ще бъде идеален за определен тип външен вид, което ще направи облика ви безупречен. Особено актуална  е тази прическа на права коса, защото ви позволява да направите уникална прическа със специален "характер".

ТЕНДЕНЦИЯ # 7. МОДЕРНО МНОГОСЛОЙНО ИЛИ ДВОЙНО КАРЕ

модерно двойно каре

Искате ли нещо ново и различно? Тогава не се колебайте да изберете модерното каре в многослоен дизайн. Същността на двойното каре е, че коафьорът оформя прическата на различни нива - с къси стандартни кичури, и по-издължени, придаващи уникален стил на карето. Шикозното двойно или многослойно каре ще освежи външния ви вид и ще добави голяма доза стил.

Още тенденции и идеи за новия сезон в модерното каре вижте на фото-примерите по-долу:

каре дъга

модерно каре с бретон

градуирано каре с кичури

модерно обемно каре

каре с модерен бретон

удължено каре с прав път

късо модерно каре

асиметрично каре чуплива коса

градуирано каре рижо

модерен вариант на каре

каскадно каре с бретон

каре 2021

двойно каре особености„

модерно каре с обем

каре с обемни къдрици

дълго романтично каре

гладко каре права коса

право каре с къс бретон

каре в модерен цвят

секси модерно каре

модерно каре с дълъг бретон

модерен вариант каре

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft