9 причини, поради които мъжете харесват жените на 40+ години

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
9 причини, поради които мъжете харесват жените на 40+ години
3592
9 причини, поради които мъжете харесват жените на 40+ години

Някои дами смятат, че на 40+ години е твърде късно за тях да започнат да изграждат нови отношения.

Това съвсем не е така, защото дори на 40 години има разкошни жени, които могат да ви подлудят. Затова си струва да научите за 9 причини, поради които мъжете харесват тези дами.

Вашите интереси

На 40 години всяка жена има определени интереси, които винаги ще поставя на първо място. За нея няма значение какво казват или мислят другите. Личните интереси винаги са на първо място. И мъжете харесват това, защото ако една жена се интересува от нещо, тя няма да изисква постоянно внимание към себе си.

Разбира какво иска

На 20 години момичетата непрекъснато променят мнението си и изискват невъзможното от мъжeтe. Зрелите жени в това отношение мислят съвсем различно, защото прекрасно разбират какво искат да получат в този живот и как да го направят. Това опростява връзката и осигурява допълнителен комфорт.

Все още не говорим за старост

Ако една жена знае как да се грижи за себе си в зряла възраст, тя винаги ще остане желана и привлекателна. Мъжете в повечето случаи ценят женствеността и способността да се държат елегантно. Освен това всяка дама може да скрие недостатъците си, показвайки само основните предимства на фигурата.

Знае как да се грижи за друг

На 40 всяка жена разбира отлично как да се грижи за мъжа и да го прави добре. Мъжете забелязват всичко това наведнъж и започват да държат зряла дама с две ръце. И това не е изненадващо, защото получаването на такова отношение от страна на връстници едва ли ще работи.

Добри са в разбирането на хората

Само като погледне човек, опитната жена е в състояние да разкаже много за него. Емпатията е ключово качество, което може да се придобие само с опит. Тя също знае как да се ориентира добре в трудни ситуации и винаги намира най-простото и логично решение, за което мнозина дори не знаят.

Не държи задържа нищо в себе си

Защо връзките често имат скандали? Често трудностите възникват заради жените, защото те държат всичко за себе си и след това рязко говорят за целия негатив, който се е натрупал вътре. Опитните жени разбират, че ако искате да получите нещо, по-добре е да кажете за вашите желания веднага, без да криете нищо и без да се опитвате да забравите за проблема. По-лесно е по този начин, защото можете да обсъдите всичките си мисли и желания с мъж, като намерите компромис или оптимално решение.

Страхотна интуиция

Изключително трудно е да измамиш опитна жена. Тя е добре запозната с хората и е видяла много в този живот. Мнозина ще бъдат изненадани, но това качество много помага в отношенията. Нещо повече, след известно време мъжете ще започнат да разбират, че е по-лесно да действат открито, без да крият нищо.

Опит в леглото

Ако едно момиче на 20 години има много партньори, това е неприлично. Жена на 40 няма да бъде обвинена за това. В същото време тя има огромен опит, така че отлично разбира как да постигне максимално удоволствие в леглото.

Знае как да каже благодаря

За мъжете това качество е ключово. Ако човек редовно чува думи на благодарност, той винаги има положително впечатление. Освен това изпитва нужда да направи повече, защото усилията му наистина се забелязват.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft