Ако накиснете чесън в червено вино, ще се възползвате от невероятните му възможности да лекува

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
Здравни Новини
Ако накиснете чесън в червено вино, ще се възползвате от невероятните му възможности да лекува
2291
Ако накиснете чесън в червено вино, ще се възползвате от невероятните му възможности да лекува

Скилидки чесън, накиснати в червено вино са в състояние да предотвратят много болести-Да пречистят кръвта, да укрепят имунната система, да елиминират лошия холестерол, да подобрят сърдечно-съдовата система, да отстранят излишнат сол от тялото, да увеличат издръжливостта, да осигурят повече енергия и да преборят различни инфекции.

Обелете чесъна и го смесете в стъклен буркан с половин литър вино.

Препоръчваме ви използването на чесън, който бабите продават на пазара, а не огромното количество китайски чесън, който се продава в супермаркетите. Китайският чесън съдържа по-голямо количество арсен и има ниски терапевтични свойства.

В допълнение, можете да разрежете чесъна на половина, в тази форма той ще се накисне по-добре, и ефектът от тинктурата ще бъде по-мощен.

В този вид обаче вкусът на тинктурата ще бъде доста специфичен.

Дръжте буркана със сместа затворен и го съхранявайте 2 седмици в защитено от слънчевата светлина място.

В същото време разклащайте 2-3 пъти на ден.
Накрая, прецедете течността и съхранявайте в непрозрачен съд.
 

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft