Рецепти за вкусни торти за събота и неделя

вход през zajenata.bg
1033413
Бърза Бисквитена торта

Бърза Бисквитена торта

Продукти:
 

* 1 опак. бисквити
* 2 опак. пудинг праскова
* 8 с.л. захар
* 1 л. прясно мляко
* 1 опак. желатин
* 100 г шоколад

 

Пудингът се сварява с прясното мляко  и захарта  според указанията на пакета. Щом малко се поохлади се смесва с разтопения желатин. В продълговата форма се изсипва пудинг, върху него се нареждат бисквити (1 опак.), заливат се с пудинг до изчерпване на количествата. Бисквитената торта се охлажда в хладилника. На следващия ден се поставя в съд с гореща вода за няколко секунди, за да може по-лесно да се извади от формата.
 

1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft